80

Анонимен

преди 1 година

До Странно,к.58. Нека се разберем кой е по-голям предател: този,който направи запис на среднощното заседание на ПП или тези от ПП, които още не съставили правителство обявиха България за колония и тръгнаха да я разпродават? И как Урсула обеща на Киро да заобиколи изискванията за влизане в Еврозоната, предявени от Австрия и Холандия, заради новото послушно и продажно правителство на Киро-Кокорчо-Габриел! ТАка че тримата и Пожарникарят да си носят кръста на очевидно несъстоялата се коалиция!

79

Анонимен

преди 1 година

За хора от ръководството на ГЕРБ - Д.Добрев, Сачева, Т.Дончев, Д.Атанасова изходът от този скандал е отказване от т.нар.коалиция с ПП като обречена и унизителна за ГЕРБ, а за ББ - подаване на оставка като лидер на ГЕРБ и депутат и отказ от политическа дейност. М.Габриел като пратеник на ЕК да анализира какво ще прави при положение,че тя няма да е представител на ГЕРБ и на забъркалия се в тази каша пожарникар от Банкя. ПП могат да кандидатстват за втория мандат,което те начело с Просто Киро и Кок

78

Ром"с

преди 1 година

Дилянчо когато се появи на власт ,то зетепкваше,сега не можеш да му затвориш устата ..

77

Пепката

преди 1 година

Тоя ако влезе в затвора, ще вдигна банкет. Гнусен, гнусен и нагъл

76

Анонимен

преди 1 година

Крадеца вика "Дръжте крадеца".

75

аман

преди 1 година

И тая мома-неощипана! Га ийеди кютетата - не рева. Сега - гледай бобайко и барем като него не оревавай орталъка. Малко ,барем, на мъж се прави, че май от третия *** го докарваш.

74

Анонимен

преди 1 година

Тоя отдавна трябваше да е в затвора. Долара Хасково до топ 3 на най-лошите областни градове в България и уреди близките му, на държавни хранилки.

73

Алурков

преди 1 година

Ти си дълбок,нахален,арогантен хасковски феодал,създаден от Банкята,за да го браниш когато е на онова място. 4.5 милиона евро!? Аланкоолу,как я смяташ аджеба?

72

Анонимен

преди 1 година

Няма особена разлика между делянчо, нинова.. копейкин.. все интриганти готови на всичко за повечко власт..

71

Анонимен

преди 1 година

Само ти ли не си жаден??? Мухлооо... имаш милиони!! МИЛИОНИ! а говориш за другите..

70

Анонимен

преди 1 година

... и най-вече от коментиращия ги от Аскиу !

69

архитекта

преди 1 година

Делянчо, човекът е без нито един ден стаж в частния сектор. Цял живот държавна службичка.

68

Анонимен

преди 1 година

Кокорчо от записа: "Само да кажа имената са синхронизирани с посолството" - слуги, родоотстъпници, предатели, изменници, национални предатели!

67

до 58

преди 1 година

До Коментатор""и като сме започнали от "танковата касета"та до сега.На записи я караме.

66

Анонимен

преди 1 година

Значи когато пържи опонентите ти е "достоен човек". Когато и теб те мине по същия начин, вече е "емоционално нестабилен". Кире, Кирееее! Боко те оправи с ехидна усмивка: "само да не си се изложил". Става въпрос за това което са документирали на записите му заедно с Лена. Продължавам да твърдя, че навсякъде трябва законно да има камери. Дори в спалнята. Е, ама няма да ги има тези циркове и изнудване.

65

Анонимен

преди 1 година

До На Боко ЧекмеджетоПа те протестиращите са си за бой. Докараха ни Кирчо, Кокорчо, Гела, славчовите сценаристи с техните чалгарски език и манталитет, и т.н.

64

Анонимен

преди 1 година

Тоз как ще го обладава Бай Ставри, не е истина

63

Анонимен

преди 1 година

До СтранноЗащото са от една порода. Къро го е казал в прав текст в изтекъл разговор с други двама какви са ПП и ДБ. Президента също мечтаеше България да има повече такива министри като Кики. Малко след това ги определи като"шшарлатани". Нищо странно.

62

До 60 -1

преди 1 година

Ти на Банкя викаш Барселона ли бе юнак?Тая къща гдето я измисли Гошо Бореца ? Или ,,истинското чекмедже"което стои отворено с месеци /датите на снимките/,за да го почиства чистачката!.....Нали ако беше истинско всичко ,чегъртащият Рашков щеше да покаже неопровержими доказателства ! А той замлъкна ,както Нинова с измисленият от не я ,,лош материал"!

61

Правилно!

преди 1 година

Само да припомня, че преди по-малко от година за Кирчо и Асенчо дефектиралия Радостично беше "достоен" човек. Сега какъв е!? Няма по-големи наивници от тези двамата и Добрев, какъвто и да е, го е синтезирал много правилно в едно изречение.