33

Марио

преди 1 година

ДБ не са в позиция да предлагат каквото и да било. Много скоро дори ще бъдат вън от парламента.

32

Васил

преди 1 година

Олигарсите - кукловоди на ДБ не искат министри, искат техен главен прокурор.

31

Анонимен

преди 1 година

що иначе колко народни представители има

30

Мравояд на снимката

преди 1 година

и то купен от ФАЩ!

29

Анонимен

преди 1 година

КОПЕИКИН ЗАЩИТАВА БЪЛГАРСКИТЕ ИНТЕРЕСИ ,КОИТО КОЗЯЦИТЕ НИ ПРОДАДОХТЕ НА ЗАПАД И НИ ПРЕВЪРНАХТЕ В РОБИ

28

Тоя на снимката

преди 1 година

е СРАМ за България! Ходи да *** на Козяк за пари! Усърден лапач!

27

С тоя кабинет ще

преди 1 година

намажем Уран! колко ОБЕДНЕН УРАН ще получим от нашите кумири САЩ? Време е да ги помолим да пратят и на нас! Ето САЩ изхвърли в Ирак, в Сърбия а скоро и в Украйна десетки хиляди тонове ядрени от-па-дъ-ци под формата на снаряди от ОБЕДНЕН УРАН. А за нас защо няма? Ето и видео от резултатите в Ирак от тази човеколюбива политика. https://youtu.be/RNi_1pbSqGY

26

Евроатлантик съм

преди 1 година

Евроатлантик съм. Бях в Карлуково. Излезнах. Гласувах за Кирчо. Пак ме приеха в Карлуково. Но тоя път нямаше ГАЗ. Студеничко си беше

25

Кокорчо купува апарт

преди 1 година

Мълвата е че Кокорчо щял да си купи най-после апартамент с помощите дето получава на ежедневните работни закуски в Козяк! От Козяк даже са му обещали да му отделят един голям резен ОБЕДНЕН УРАН от този който ще пращат в Украйна! Така Кокорчо ще се отоплява доживотно за без пари и няма да му пука за абсурно високите цени на газа след неговата страхотна енергийна ДИВЕРСИФИКАЦИЯ!

24

Ицето — Роб на Козяк

преди 1 година

Роби на Козяк да искаш! У нас си имаме Ицето Иванов и сие които ежедневно робуват на Козяк! Ходят на работни закуски а после бърже бърже в парламента да предложат я оръжия за Украйна, я Американски уран за АЕЦа, я закупуване на още оръжия от ФАЩ. С робия си изкараха апартаменти коли. Добре си робуват!

23

Обективен

преди 1 година

*** и майкопродавци, жалки, долни и безсрамни! А най-долни от всички са журналистите-*** на генерал МухоБойко.

22

Анонимен

преди 1 година

Ай тая долна твар пак да се изкара чист

21

та така

преди 1 година

е няма да предлагат , как ше предлагат , кой им дава право да предлагат , те са само гласове , желанието е да са в парламента другото е ясно .

20

Реалист

преди 1 година

Ха-ха-ха, мравоядът много добре знае, че алчните за власт променливи ще се издънят още на третия месец и отсега си е подсигурил бягство.

19

Анонимен

преди 1 година

Те няма и кой да предложат в интерес на истината. Малко хора, повечето са ярки политически фигури, неприемливи за такъв кабинет.

18

БАНко

преди 1 година

ТОВА ЛИ Е НОВОТО ИМЕ НА ИЗВРАТЕНИЯ КАБИНЕТ , КРИПТО ИВАНОВ ????

17

Ха-ха

преди 1 година

Тоя пак хитрува и иска да не се цапа. Само да *** и да гледа сеир отстрани. Ама той какво ли може да прави. Добре, че Бойко го взе на работа за някой месец, колкото да му издадат трудова книжка.

16

Анонимен

преди 1 година

Като гледам вместо да се харчат пари за избори които и без това ще откраднат партиите да се редуват да крадат на всеки шест месеца

15

Анонимен

преди 1 година

Мравоядът за да вкара някой, ще даде и на него да му го вкарат. И ако трябва и по дупе и по колене ще пада. И ще стане членояд също. Не го съдете твърде строго, поредния кариерен политик, сиреч крадлив и вреден ***, като всички останали.

14

пена

преди 1 година

ПП и ДБ вече не са баш коалиция май.