23

boy.de

преди 1 година

До Футболът е за хората: А така, само високите хора!

22

boy.de

преди 1 година

До Бай Дрън: Не може ли тези клубове да останат в цялата държава - тогава няма да има проблем оранжевите, сините и белите винаги да играят в европейските турнири?

21

Вярно!

преди 1 година

Информацията на днес.бг е вярна. На стадиона имаше по-малко от 2000 зрители!Можеше да напишат, че има по-малко от 20,000 зрители и пак ще е вярно!

20

Бунга Бунга

преди 1 година

И двата отбора на Гелосания бяха на финал. Победи по-стария. Сега се очаква театърът на стадиона в Бистрица. Но там на преден план ще излезе съдията. Защото така се правят т.н "исценировки" за публиката.

19

Домус Ага

преди 1 година

Следващата година ако поискам и стадо магарета ще спечели Купата на България!

18

феновете

преди 1 година

На истинския наследник на ЦСКА ги беше страх да подкрепят отбора, защото от животното и компания бият собствените си фенове - никаква свобода няма в сектор Г, вземаш или продаваш каквото ти кажат и без да църкаш много.

17

Mr . STARBUCKS

преди 1 година

гледам стадиона ПРЕПЪЛНЕН, даже много фенове останаха навън ,та макар и с билети

16

Футболът е за хората

преди 1 година

Време е гробокопачите на българския футбол да бъдат изметени и да отекат в отходния канал.Вън разните му там домуси, цеки, перуки и целият им антураж! Футболът е за хората, за феновете! Празният национален стадион на финала за купата е най-точната оценка и за двата финалиста и за мафията, която стои зад тях.Квартални отбори като Септември и Академик да играят мач от В група например, ще имат повече публика!

15

Фен

преди 1 година

Превърнаха финала за купата в посмешище.Игра се пред 200 зрители-роднини и приятели на футболистите и треньорите.Докато съществуват такива административни отборчета, тикани напред с цената на всичко, все това ще гледаме - празен и тъжен национален стадион.

14

Истината

преди 1 година

Днес не изопачавайте истината. На стадиона имаше около 400 зрители.

13

Анонимен

преди 1 година

Залагайте балъци за да има пари за търговия на мачове. А за класирането всички е решено отдавна: Лудогорец шампион и (или) носител на купа SESAME -играе в шампионска лига ЦСКА - София - вицешампион - играе в Лига на конференциите ЦСКА 1948 - играе в Лига на конференциите независимо дали печели или губи купа SESAME Левски - играе в Лига на конференциите след победа над Славия в баража БРВО НА СЪДИИТЕ - дванадесетият играч!!!

12

БГ е неадекватна

преди 1 година

Медиите в България слугуват на Инквизицията - Главен Прокурор Иван Стоименов Гешев и шефа на Мафията Борисов Методиев Борисов - тези престъпници изпаднаха до там да пращат мутри в Държави от Европейският Съюз да тормозят и изтезават Български граждани!

11

Анонимен

преди 1 година

Тия и сто титли да им подарят пак си остават в нищото никакви векове нямат личи си че всичко е изкуствено само пара не е достатъчно да имаш

10

Анонимен

преди 1 година

Под 2к?!? Имаше макс 1000 души на стадиона и всичките бяха на някой. *** резила

9

Анонимен

преди 1 година

До Браво Колко повече цска подобре и ще избутат гуведата. Не могат вече и медал да земат.

8

Анонимен

преди 1 година

Срам и позор за българския футбол. Финал за купата пред 300 човека. С такива проектчета толкова.Закривай.

7

Анонимен

преди 1 година

Разбрали са се само 6 месеца да я държат, а после да я предадат на ротационен принцип.

6

Браво

преди 1 година

И миналата година игра ЦСКА. Имаше 40 000 .сега пак ЦСКА . Нека всеки си прави заключенията кое ЦСКА е истинското и обичаното

5

Анонимен

преди 1 година

И държавата си става турска. Каква кирилица

4

Чапо

преди 1 година

Какви 2000 души? По-малко от 1000 бяхме.