59

Станински

преди 1 година

*** си гражданино !? Много,много *** !?

58

Хахаа

преди 1 година

Клипа с руския генерал,който води "антитерористичната операция" по улиците в Белгород,е култов.Даже в Холивуд са се схванали от гениалния сценарий на Москва.Хаха

57

айде

преди 1 година

да почва войната, време е за нов народен съд за краварските мариоентки грантояди... историята се повтаря

56

Гражданин

преди 1 година

Българи,не се поддавайте на лъжите и измишльотините на тоя руски глашатай - от начало то на войната досега тоя не е казал нито една истинска дума !Руснаците изобщо не искат да разберат,че оръжие по целия свят се купува и продава/ за тях това не се отнасяло ?! / и дори много често производителите продават оръжие и на ... двете страни в даден въоръжен конфликт.Какво толкова се пеняви тоя кресливец ?!Западът учавствал в битка срещу тях - аланкоолу ВИЕ СТЕ АГРЕСОРИ,а искате да изкарате дру ги?!

55

Забележка

преди 1 година

Фактически, украински въоръжени сили са окупирали територия, чиято принадлежност към Русия досега не е оспорвана от Запада. Разбира се, не може да очакваме нищо друго от Брюксел, Лондон и Вашингтон, освен благодушие към тези действия на агресора. Използването на двойни стандарти е втора природа на Запада.

54

Анонимен

преди 1 година

Браво на ОркоИзвергите - дали им оръжие, влезнали 5 км в Русия, застреляли двама полицаи и 2 жени. Това ли ви е Демокрацията?! На това ли ви учи НАТО и ЕС? Утре какво ще попречи на други държави да използват това, като инструмент за терор? Всъщност това е стар трик на САЩ и ЦРУ - те така обучаваха Афганистанци и Талибани да влизат в Русия и да взимат в плен училища - това е демокрация - да убиваш невинии деца а брадатите Талибани тогава според САЩ бяха борци за свобода! Срам!

53

Анонимен

преди 1 година

Путин през 2014 г., когато го попитаха за присъствието на мъже, носещи руски военни униформи без отличителни знаци в Крим: Можете да отидете в магазин и да си купите всякакъв вид униформа.Михайло Подоляк за акцията с бронирани машини в Белгород: Както знаете, танкове се продават във всеки руски военен магазин. :) :)

52

Анонимен

преди 1 година

Е, то тогава и Украйна да каже че Иран участва в този конфликт, защото Русия използва техни дронове

51

Анонимен

преди 1 година

Акцията показа, че 150 фашисти с танкове и бронетранспортьори могат да нахлуят на 5 километра в територията на Русия да убият беззащитни мирни жители и да избягат след половин -----///------ Абе, трупът в зелен камуфлаж и каска, над който се беха снимали, не изглеждаше да е на мирен гражданин. По-скоро приличаше на мирен и кротък руски полицай (след укротяването с два контролни в тиквата).

50

Анонимен

преди 1 година

Песков, само излишно удължавате агонията си. Бягайте от Украйна докато все още имате възможност.

49

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 55 Ще ударят, ама чичо Сам бие много лошо след това. Така че Русия ще яде бой и ще си трае.

48

Анонимен

преди 1 година

Нали ви казах да предупредите триполовите че ако помагат на урките ще ги ударите? Защо си траете? Та те ще ударят и Москва и пак ще гледате и ще мигате.

47

Анонимен

преди 1 година

Песков, за това, че не можеш да го вдигаш, пак ли са виновни ония от Запад??? Алкохола не прощава, ти Песков си пример...

46

Българин

преди 1 година

То е ясно, че тези хора (голяма част вече от тях убити), няма как да се сдобият с такова военно оборудване. Американски превозни средства, дори танк. Но целта беше ясна - да покрият загубата на Бахмут.

45

Случаен минувач

преди 1 година

Руските македонци са ясни. Ами с нашите какво да правим?

44

Ами

преди 1 година

Снабдявайте ги с руска техника, за да нямате претенции, че използват западна! Изпратете им една ескадрила самолети с "Кинжал".

43

До Анонимен 21

преди 1 година

Поздравления, поете! Може да участваш в някой конкурс.

42

Втората по силаАрмия

преди 1 година

Тия руснаците са пълни нефелници във всяко едно отношение

41

Анонимен

преди 1 година

До 44Акцията показа, че 150 фашисти с танкове и.. ///Какви 150? МО на Расия съобщи че са влезли 20 диверсанти, от които 39 са убили, 10тина пленили и още толкова избягали в Украйна.

40

Анонимен

преди 1 година

Гледах в YtubДвама воини на ВСУ които бяха до монамент-табела Белгарод и се кикотеха.А, мордорци ги търсят покрай границата.Тия в Маскве ще влезнат и мордорци няма да усетят!