77

Кака Радка

преди 1 година

чак сега разбрах, що акущерка-та напазарува толкова много фай-зъри

76

М' глата

преди 1 година

До 66 От такива като теб се начетохме пишман-революционери.Куче,което лае -не хапе.

75

Климбо

преди 1 година

Ние сме готови(повече от преди).Вие се стягайте десетте малки *егърчета.

74

Ела,гейбреСУС!

преди 1 година

Пазя едн0 малк0 брадва зад вратата,почукай и ще ти отворя... *** YRODлива кратунка!

73

Анонимен

преди 1 година

Амчи как няма да "почука", като така радушно, с въодушевление от всички правителства се прие Ковид? Всички се отчетоха подобаващо, направиха невъзможното да продължи по-дълго. Сега - пак така, само че ще го направят да е по-трудно.

72

Анонимен

преди 1 година

Бяла мафия с черен шеф.

71

мхм

преди 1 година

До Другарят Путин - хубуу би било Пyтляр да е няква алтернатива, ама реално руснаците ги продупчиха до дупка с китайския боламач, да не говорим, че си и затвориха пенсионерите и ги накараха задължително да се вакснат. Отивай се кланяй на Лукашенко, той издържа най-много макар че накрая ги изпободе всички масово по заповед на вожда за 0 време - станаха отличниците на Европа.

70

ПроСоТо

преди 1 година

явно Урсуската и нейния "Партньор номер едно" вече са разработили новата "ваксина"..И тоя колорния просто ПОДГРЯВА "електората"..

69

Ето,това е

преди 1 година

Истински грък.Северно нилски данаец.Каква Европа,кви 5 лева от хунзи.

68

Анонимен

преди 1 година

преди три седмици обяха края на пандемията и днеска "неможели да протакат до безкрай" - три седмица???? не можаха да изтраят - смятай колко са алчни за власт, пари и контрол

67

художника

преди 1 година

Пандемията сте вие. Лошото е, че не сме подготвени да ви махнем.... завинаги!

66

Анонимен

преди 1 година

демек ръиш ли тоя ваксаджия иска да ни боде още и ся гласи новите вакси, само да намерят подходящ лабораторен вирус и да го пуснат някъде, после тръгват фабриките за вакси и за 1 месц пускат на пазара и ще принудят държавите да купуват, а всъщност са мо ще сменят етикета на старите вакси, да не остаат зян - мошеници

65

Бил е ГЕЙтс ще пуска

преди 1 година

пак новите мутациЙ! И ще намалява народа на планатата! Зелмяни вразумете се. Развъртете мотики, тесли брадви и понатупайте ГЕЙтса и слугинажа му!

64

Вова ще им каже

преди 1 година

на тия от де изгрява слънцето и къде е Слънчака! Ваксаджиите ще се почувстват така сякаш са били 10 нощувки на Слънчака! Чичо Вова ще ги зачеше с ракетите! И Бил и ГеЙтс и Урсулкта и Борел и всичките останали глусти и тении и *** в човешка форма!

63

Анонимен

преди 1 година

събираха данни, събираха - три години - то вакси, то маски с чипове, то искаха да ни бъркат с пръчки с наноботи в носовете, да ни събират данни от мозъците и ся чичо Гейтс и оня на гугъл собственика пускат изкувсвения интелект с тези данни да ни управляват - кукли на конци сме затях

62

Сатанягийти фърлят

преди 1 година

вирус след вирус по нищо неподозиращите *** стада! Падат милиони! Но ще дойде Видьовден и ще барате шмайзера ей! Файзерците да си знаят!

61

Анонимен

преди 1 година

още помним клипчетата с *** с многото пипала у ваксите, ама ние удържахме и не се дадохме и сега ще удържим, колкото и да се пънете да измислите нещо ново, Злаци гадни и членостоноги

60

В наше село

преди 1 година

дойдеа на Урсулката вакинийти! Уж безплатни ги докараа! Изпободаами са! Изпокапаа половината чиляк! По ниви по дирета, дет дой!

59

Безос няма ли пусне

преди 1 година

и той един вирус да се разпише в историята! Всеки уважаващ себе си милиардер пуска по един вирус да умори милион два! Да гледа Рим как гори като Нерон! Чич Джеф, не оставай по назад от Билчо Гейса! Разработвай и ти вируса и пускай да става клабалък!!

58

Гейтса ще пуска пак

преди 1 година

вируси, бактерии! Ще мори народеца! Не се спряха д техните пандемии, пландемии, пладнишки обири!