38

Българин

преди 1 година

Три години "чегъртане",и не откриха кражби и за пет лева, ама все някакво "крадене" сънуват! Комунистите сигурно смятат, колко те биха откраднали, ако бяха на мястото на Борисов? След преврата на Радев, го доказаха!

37

...

преди 1 година

прокурорка в софийската прокуратура с приятел мафиот от слънчака, какво повече да говорим. Наркодилърите на едро са директно пазени от проуратурата за да не ги арестуват и ги информират....

36

Истина

преди 1 година

Така е, не е било никога и на тръпчета защото някой е откраднал и тръпчетата, ама това ще се разбере малко по-късно

35

Българин

преди 1 година

За 10 години управление, и три години "чегъртане" ,само това ли открихте бе, не'щастници? На всеки избори ,все някаква къща ви се привижда? Дори тази,която пусна слуха за къща в Барселона се оттегли/Кутуклиева/, и заяви че е лъжа, ама като не знаят за какво да се хванат, пак им се привиждат къщи , острови и чекмеджета! Скапана троЛлска из'мет ! За десет години управление и да няма за какво друго да се хванете, това си е направо комплимент за Борисов!

34

Анонимен

преди 1 година

Той Банкята да не вдигнал кръвно, ех какви обещания бяха от него, за олимпиадата в Атина трябваше да е готова магистралата която още довършват.

33

Напомняне

преди 1 година

Гарван гарвану око не вади. Защо забравихте тази поговорка, датираща от векове? Какво очакват някои- да видят тиквуна при бай Ставри ли? Защо платиха 2 милиарда за самолети на хартия- за да си вържат гащите! Платиха си спокойствието, и до когато краварите ни влачат за носа, до тогава и тиквунът ще краде, запомнете го.

32

Анонимен

преди 1 година

''Продукцията'' / стоката / на Прокуратурата е , --- ОТРИЦАТЕЛНА .Защо и за какво получават такива ГОЛЕМИ заплати ?

31

Анонимен

преди 1 година

Резилът: По ''резултатите'' се познават , а именно ,.. КАКВА ''РАБОТА'' Е СВЪРШИЛ ДО СЕГА ГЛ. ПРОКУРОР ????Напълно си заслужава , да бъде СВАЛЕН от този пост !

30

Анонимен

преди 1 година

Абе хора, неможе да се съди по "някой ми каза...". Същото е и с "чекмеджета и кюлчета". Нека да посочат за свидетел Мата Хари и Бобокова да дойде и да даде показания. Първо, като свидетел.

29

Анонимен

преди 1 година

Гешев каза, че до края на годината е срокът, за да се получи от испанските служби, евентуално, ново становище. Но, едва ли, ще се получи такова. Стана ясно, че в този казус няма нищо незаконно.

28

Анонимен

преди 1 година

До :) "Дрън-дрън, ярина :) Колко страници е този обем :) Колко време вече се превежда:) Защо трябва да се чака пълния превод, да започват да четат вече преведеното :)" - ___ - имат затруднения със синонимите! В документите пише, че НЯМА къща в Барселона! Сега търсят в синонимните речници и тезауруси дали ИМА е синоним на НЯМА!

27

до 32

преди 1 година

До покварена прокуратурзащото народа го няма ! седи и гледа ! и нищо не прави ! иначе ГЛАВНА ПРОКОРАТУРА играе с мафията още от -90те .... при ТАТАРЧЕВ

26

покварена прокуратур

преди 1 година

Хич не е на трупчета. Просто прокуратурата, която е най-покварената институция в България, така си работи. Отново доказва как НЕ всички са равни пред закона. Как има бизнесмени, политици, приближени до тях и хората от махалите, които са над закона. Цяла Европа се смее как няма нито един съден политик за корупция. Еми мафията управлява държавата и прокуратурата. Всички са обвързани и покварени. Да му мислят обикновените хора. За кокошка няма прошка, а за милиони няма закони. Доказват го отново.

25

Анонимен

преди 1 година

Чакат да видят накъде ще задуха вятъра- жалки страхливци!!

24

Анонимен

преди 1 година

ВЕДНАГА НА ПРОКУРОРА ЗАПЛАТАТА НА ТРУПЧЕТА! ДОКАТО НЕ ЗАДЕЙСТВА ДЕЛОТО!

23

бг смешки 2

преди 1 година

15 вида прокоратури и нито 1 осъден за нищо ! страхотна "държава" ......

22

ЛОШО, СЕДЛАРОВ!

преди 1 година

С ТАЯ НИСКА ПРОДУКТИВНОСТ НЕ СИ ЗАСЛУЖАВАТЕ ХЛЯБА! НАРОДЪТ ВИ ПИШЕ СЛАБ 2***ВРЪАЙТЕ ЗАПЛАТИТЕ ЗА ТИЯ 2 Г.!

21

Един Българин

преди 1 година

Всичката ви работа е такава. Щом е за електората (т.е. кражби битови) - не е открит извършителя макар и МВР и цялата махала да го знае, щом е за висш крадец като Боко - работим....какво работите?! ИЗпразниха се затоворите заради вас, а с нашите данъци можеше да посторите нови и да няма война на пътя, битови кражби и какво ли не...

20

Анонимен

преди 1 година

Всички знаем, че в ГЕРБ от първия до последния са изпечени престъпници.

19

Анонимен

преди 1 година

НЕ НИ ПРАВЕТЕ НА БАЛАМИ! 2 Г. ПРЕВЕЖДАТЕ И ТЕГЛИТЕ ДОКУМЕНТИ?? Я ИДЕТЕ В ЧАСТНА ФИРМА ДА ВИДИМ КОЙ ЩЕ ВИ ТЪРПИ И 5 МИНУТИ!