31

ББ

преди 1 година

ЕС спрете да купувате "индийски" горива от русия,финансирате собствената си смърт!!!САЩ спрете да харчи за руски обслужващ персонал,спрете да жертвате децата си за русо.оби!!!да им служат!!!

30

ББ

преди 1 година

ЕС е превзета територия от руснаците,безспорно е,фактите говорят за това,ЕС финансира ей така на доверие...избрани...от руските агенти,насаждащи недоверие към ЕС,нима борисов не е мафиот??? и селяните го знаят!нима орбан не е руски комунист? и селяните го знаят!щедро финансирани от ЕС?!ще напуснат ЕС ли??? ще се самоубият ако направят опит!ЕС спрете финансирането на руски агенти и мафиоти...да ви плашат с каквото искат!Народите им не са глупави и Безбожни!ЕС финансира дявола от десетилетия..САЩ

29

Божееее

преди 1 година

До ББнито са найвни нито са глупави,ЕС политическата са зависими от расиЯ,кгбщази ги държат с компромати,финансират с парите на Народите си мафиоти и руски агенти работещи и финансиращи с парите на ЕС Народите фойната и убийствата на путин!!! и селяците го виждат!Разпуснете позорният зависим от путин съюз!САЩ задължително трябва да спрат да ги защитават и помагат...пари за путин са!!!

28

ББ

преди 1 година

какво приемат ЕК???четете ли новините от Българията???мафията създадена от руснаците се опълчи на...руснаците!жертва е Народа на България!ЕС и САЩ удобно си затваряха очите 30 г.,за руските зависимости,от страх,сметки,...путин обаче е стар комунист!!!ЕС финансира...БГ пощите...чиья собственост са?какво пройзмеждат и на кого помагат???там работят "заслужили"тетки на дпс-гроб!това е нелепо...наливат пари на...пеевски!!!путин ще разпусне ЕС с парите ви...толкова сте найвни и глупави!!!

27

ББ

преди 1 година

До Анонименама защо не си в "проспериращият" сИбир костя???а усвояваш пари ограбени от кгб-щази-дс от Народите на ЕС...раша а издържа ЕС...купеват...нелопе...спрете вноса на "индийски" и "китайски" горива,защото финансирате путин...и го знаете...и САЩ го знаят и ако ви удари...може и да не "видят" САЩ!!!

26

Анонимен

преди 1 година

До всички градски дупедавци ...хей дженджери Май първо трябва да проведете едно референдумите дали най гладната нация желаем да се пресъеденим.Към фашисткия съюз и НАТО....

25

Бианка

преди 1 година

Не бъдете черногледи братя и сестри българи, рано или късно ще влезем заедно в Шенген, проклета да е Австрия. Просто трябва да се държим заедно и да продължим да ги притискаме. Поздрави от Румъния!

24

Сделка

преди 1 година

Пускаме ви Габриел, тя ви прави пушечно месо, ние Ви даваме Визи пожизнено на фронта....само да се разредите още малко...още малко...още малко.....не стига ... Така гледа на България някой с много власт и много *** нечовек.

23

Анонимен

преди 1 година

До Празни приказки Точно заради такива като теб никога няма да ни приемат в Шенген и никога няма да ни махнат визите САЩ. И са си напълно прави хората че не ни искат.

22

Анонимен

преди 1 година

Няма да ни приемат в Шенген. В България има прекалено много нациструсофили, а такива хора не им трябват в Шенген.

21

Я па я..!

преди 1 година

Късно е. Отказахме се официално.

20

Празни приказки

преди 1 година

Фактите до момента : 30 години без Шенген, в САЩ само с визи, от НАТО и една пушка не сме получили....Обаче за сметка на това ни накараха насила да приемем всякакви из.вратени секти, Прайдове, Транс. Джен. дъри и ЛГБТ МНОПРС обучение в детските градини и училищата !? Това са фактите.

19

Анонимен

преди 1 година

В европарламента говорят, призовават, правят декларации. А къде са българските евродепутати -- няма такива. Ако имаше щяха да кажат -- първо ще влезем в шенген, а еврото ще приемем после. И въпросът с разни страни, които ни спират като нидерландия и австрия ще се реши много бързо и лесно без изобщо да си правим някакъв труд ние да ги агитираме да ни пуснат.

18

Анонимен

преди 1 година

EK не е проблем , въпроса е Нидерландия и Австрия да подкрепят . Между другото ако Румънците не бяха вързани с нас да ги бяха взели вече , т.ч. очаквам следващото решение да е това - разделяне на страните и Румъния в Шенген

17

Препатил

преди 1 година

Вече не ви вярваме. Сто процента в края на годината пак ще ни отрежат ! Иначе знаят да ни натискат да приемаме разни секти и Прайдове !

16

Лаврентий Берия

преди 1 година

До Ок. - ми той Костадинов нали вече обеща на феновете си да бъдат мобилизирани? Са, дали от НАТО или от Русия, човека не е уточнявал. Но при него пък, феновете на Копейкин ще пият евтин петрол и ще папат евтин земен газ. То пък, ако съдим от Лукойл, толкова и ще е евтин, но ще се "радват" защото е за "Майчица Русия". Въобще, смахната работа.

15

Ха ха

преди 1 година

На един дрон , му се привижда на балкона друг се опасява за живота си изведньж , трети вика заплашваха меЩе сме клоуните в шенгенското пространство - имало критерииДа бе да

14

Нова

преди 1 година

Ми снима екрана на телефона

13

Анонимен

преди 1 година

Докато не видя, не вярвам.

12

Ок.

преди 1 година

Възраждане означава война и глад.Русия няма как да ни подкрепи финансово- войната ги изтощава.Да не говорим ,че и в война ще ни принудят да водим