55

сравнение

преди 1 година

В САЩ ко някой кара с малко над ограничението не го закачат.Но който кара с много превишена скорост-мерките са драстични! Но тук няма да стане! Сетете се как Ставийски е бил спрян от полицаите и са му казали-хайде шампионе полека... И после знаем какво е станало.

54

Анонимен

преди 1 година

И на 20 км. да намалят разрешената скорост, пак ще има джигити да карат със 100 и повече километра. Трябват крути мерки за тези хулигани . Сега ако те снимат градско с 62 и 120 , на третата глоба ти вземат книжката. Да , но при единия мотовацията е да си върши работата, а другия просто се газарее. Само за година , при новите изисквания и тайно скрити снимачки, активния шофьор в София ще трябва да се раздели с книжката си. При 50 км. , това означава България да е нон-стоп задръстена.

53

Анонимен

преди 1 година

Тоя от боята ми прилича

52

Вишински

преди 1 година

това си е чисто умишлено убийство поне 50 години затвор, ако е жив да излезне дядо

51

Янек

преди 1 година

До АдвокатИМА ВИДОВ ДЕН! ВСЕЛЕНАТА НЕ ТЪРПИ НЕСПРАВЕДЛИВОСТ!

50

До 32

преди 1 година

Цитат:Ясно колко караш. Обяснявам ти бързо. Правя около 40к км на година, 70-80% от които градско в София. Значи 100+ километра всеки работен ден? При нормална скорост в софийския трафик около 20 км/ч значи си 5 часа зад волана.

49

Анонимен

преди 1 година

Децата че гният у гробищата а тоя го оставили в ареста. Па да бехте го пуснале довечера пак да литне със 100 у час да дотрепе още десетина.

48

Анонимен

преди 1 година

Призналу сий винътъ мунчету. Сега наказанието се намалява автомачитн на 1/3, т.е. 3 г. условно в нормалния случай. Извода от съдебните дела е ..пийте, друсайте и газете.. съда нема проблеми с това

47

ехххххх

преди 1 година

До STOP video terror лапай патката !

46

Убиват с КАМЕРИ

преди 1 година

В момента с еследят и зомбират над 29 000 водачи в София. Експерти да свалят видео репортажи от незаконните терористични камери. Всички движещи се с по висока скорост са ЖЕРТВИ НА КИБЕР ТЕРОР !!Проверки по сигнали преди години подадоха следното: пострадал експерт от Службите се оплаква ,че след монтиране на камерите редовно вдига точно 20 км над разрешената скорост снимат *** 2000м от НЕЗАКОННите КАМЕРИ експерта изпада в полу зомби състояние ,не реагира на предупреждения. Снимат го.

45

STOP video terror

преди 1 година

Виновните длъжностни лица похарчили милиарди ограбени от народа през бюджета за ЗАБРАНЕНИ ОТ КОНСТИТУЦИЯТА видео терористични оръжия още са на свобода вкл Бойкйо БОрисов,ФАндъкова и други.Милиони БЪлгари и гости са подложени на жесток видео пресканиращ терор.Милиони с епроследяват ,зомбират и увреждат през дигитално хологрaмни оръжия в "ЕКО стикери,талони на автомобили и лични документи. МАсови убиици обсебват през ЕКо стикери водачите.Вижте видео на убииствени и други катастрофи.

44

warning Kyber terror

преди 1 година

Терористи позлват КИБЕР ТЕРОР за показни РЕКЛАМНИ УБИИСТВА> Цел монтаж на милион нагло престъпни дигитално хологрмани видео терористични оръжия вкл камери ..За този вид терор престъпниците на власт с ауведомени преди над 20 години. веднага след монтиране на ЗАБРАНЕНИ ОТ КОНСТИТУЦИЯТА чл.32 КАмЕРИ експерти от МВР сигнализираха за полузомбиране на водачи с цел снимане на жервти с висока скорост. Видео записите потвърждават ползването на Кибер терор за зомбиране на водачи. В

43

Анонимен

преди 1 година

Карат със 100+ градско, а на магристрала със 60-70. Бият докторите, а после ги търсят за да ги съживяват. Нападат полицаите,но им се молят за помощ. Снимат се в извратени клипове и събират лайкове, а след това казват, че са набожни и целомъдрени. Работи за 1000 лв. , но си купува телефон за 3000 и казва как парите не му стигат и държавата е виновна. Искаме да сме като в Германия, но да си я караме по нашенски. Има нещо сбъркано по тези ширини.

42

До 46

преди 1 година

Ми че те са такива. Какви да са? Чичаци, хора на някой по веригата, уредили се с държавна службица, чакайки да се пенсионират по живо - по здраво...

41

Anon

преди 1 година

Защо тия изглеждат като пияници от селска кръчма?

40

до 28

преди 1 година

До Анонимен,мног филми си гледал лични данни да ЕГН, дата на раждане,адрес,телефон и подобни едно име и години не са лични данни,все едно във всички новини дето четем,Бойко Борисов каза това...,защо публикувате името му това са лични данни

39

Коментар40

преди 1 година

За баща и син Марковски става въпрос нали?.

38

МВР ПЕРНИК

преди 1 година

Полицейска Служба на Главният Прокурор Иван Гешев се занимава само с гаври и Поръчкови убийства в целият Европейски Съюз!В структурата участват много Перничани - имена, адреси... !

37

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Да се напарави рейтинг на автомобилните школи и инструктори. Всяка година 10 % от обучаващите, чиито курсисти са направили най-много прегрешения да им се спират правата за 1 или 2 години . Тогава ще има стимул за обучаващите да предложат качествен продукт.

36

Анонимен

преди 1 година

Изначално, проблема с лошите шофьори и кофти взетите решения при шофиране е процеса на обучение и липсата на психо проверка. Алчните инструктори за 1000 лв. дават книжка и за самолет, а толкова луди хора вече има с книжки, че и без алкохол или наркотици са като камикадзета . Отделен от това , кой как е изкарал 10-ти клас, как е протекло обучението и имало ли го е въобще, годно ли е психически лицето да управлява автомобил и т.н. са въпроси без отговор.