115

Съдията Дред

преди 1 година

СССР заради няколко вагона с "помощи" от САЩ през ВСВ ПЛАЩА до 2014г... Доколкото знам и други Европейски страни са плащали сериозни суми много дълго време за "безвъзмездната помощ" на САЩ. Жална им е майка на Украинците с тези 37 милиарда. .... Ще ги изплащат няколко века . И не , нито цент от конфискуваните пари на руски олигарси няма да бъдат приспаднати от тази сума , щото вече са усвоени ипотънали в "едни" еврейски джобчета ... и никой дори НЕ ГИ СПОМЕНАВА. Украйна я чакат робски години.

114

САЩ пращат

преди 1 година

ама НИЕ я плащаме...Как пък НИКОЙ не написа за това???Защо цените скочифха в ПЪТИ???

113

Пращайте

преди 1 година

Кога ли гражданите ви ще ви окупират белия дом,като разберат с колко са ощетени заради едни прости укри?

112

Боби

преди 1 година

До Късата памет Защо говориш глупости за СССР и Афганистан? Умнико максималния контингент 1986 година е бил 66000 човека всичко! Войски на СССР в източна Германия - 300000 военни, 200000 цивилен персонал, 5000 танка 3-4 пъти повече бронетехника, 1700 самолета. Общо в Източна европа СССР са били дислоцирали над 500000 военни и този ми Чиляк казва че Афганистан с техния 66000 контингент максимален е бутнал СССР брр по това време СССР има над 2 милиона армия бре умнико.

111

Боби

преди 1 година

До Цирк дьо Кремл за какво отстъпление говориш? Кремъл последните месеци след позора в Харков строи защитни съоръжения някои от които се виждат с невъоръжено око от МКС. Колко пъти ВСУ с гордост показваха как техни дронове са атакували строителна техника на руснаците която строи каквото се сетите от окопи до нови мостове

110

Алтерниращ веганист

преди 1 година

Какво е "амат" и какво са направили с 37 от тях?

109

Анонимен

преди 1 година

сащ е вече на командно дишане и лятото ще се спомине. (икономически и политически)

108

Анонимен

преди 1 година

Нормално е украинците да отложат контранастъплението, предвид това, че има информация за подготвяне на преврат за сваляне на путин

107

Късата памет

преди 1 година

Преди много години САЩ бутнаха СССР с военна помощ за Афганистан. СССР фалира и се разпадна и това струваше на САЩ няколко жалки милиарда долара. Историята се повтаря. Одобрената помощ от САЩ за Украйна сега е около 70 милиарда долара и срещу тия къси кинти Русия стана за смях и буксува вече осми месец при някакво село Бахмут, което преди войната никой не знаеше къде се намира на картата.

106

Анонимен

преди 1 година

Американския народ, наистина се състои от зомбита и живите мЪр тви, щом търпи всичко това. С всеки изминал ден стотици се оказват на улицата и буквално всички са ако не на силна дрога, то антидепресанти, приспивателни и всякакви вещества, които да им помагат да се справят с практически непреодолима депресия. И те не виждат нищо нередно, че такива луди пари се изсипват в някаква Украйна, която дори не знаят къде е?

105

ЗИЛенски

преди 1 година

Абе верно, къде е БРЕНДО?

104

Zeленскиь

преди 1 година

ПОМОЩ ? СЕРИОЗНО ? ОТ ШАЩ? Безвъзмездна 37 поредна? Земяте се люлее от смях.

103

Анонимен

преди 1 година

Контранастъплението се оДлага , за 2050 г. , сега има друга по-важна задача с Тайван !

102

Анонимен

преди 1 година

САЩ не изпращат а ПРОДАВАТ заедно с Англия , с парите на ЕС ... Къде отидоха парите на ЕС за въоръжаване от толкова години , ... пробраха ги от НАТО /САЩ/ , а сега с парите на ЕС ''уШ'' ''помагат'' ... АЙДЕ НИЦ , ТО СЕ ВИДЯ КАК ЗАБОГАТЯВАТ СЪС АНГЛИЯ . Не случайно Англия се измъкна от ЕС , за да може заедно със САЩ , да използват и затрият ЕС ... За съжаление в ЕС има липса на лидери , и станаха СЛУГИ на сащ и англосаксите ...

101

Анонимен

преди 1 година

Да пращат още руснаците унищожиха това в Павлоград и Краматорск.

100

Бай Дрън

преди 1 година

Абе много си играйте с гумичката :) Не виждам поста си за Брендо, да не би да е истина пък това, което написах?

99

Анонимен

преди 1 година

Източна Европа е най-засегната икономически от украинската криза, а България е най-зле от източна Европа.

98

Анонимен

преди 1 година

А бе какво става с контранастъплението за което ни надуха главите, на запад обедняват, хората не могат зимата да си плащат сметките за отопление, фирми фалират, Зеленски, Кулеба, Подоляк станаха милиардери едни от най-богатите хора на планетата, а контранастъпление - йок!

97

Анонимен

преди 1 година

Американците си хапят гъзо за дето спасиха руснаците от хитлерчо през втората св.война, ама не се стигат. Сеги съжаляват за грешката си.

96

Анонимен

преди 1 година

Нацистка Украйна изстрелва последния си куршум с напразната надежда, че по някакъв чуден начин ще убие гигантския си съсед. Такава ужасна реалност на положението, до което киевският режим доведе народа си, следвайки съветите на колективния Запад, готов да пожертва "глyпавите славяни" за собствените си цели, трябва да има отрезвяващ ефект върху хората, които вземат решения за бъдещето на Украйна, но уви, те не са в Киев, а във Вашингтон.