237

Анонимен

преди 11 месеца

Kлоуни!

236

Деди

преди 11 месеца

Саше, решителният удар ще бъде нанесен по твоята джурналска кратуна. Тая тъй дългоочаквана укроофанззива съществува само в главите на "коректните" медии и на такива кати твоята. Хайде със здраве, в очакване на "решителния" укро-удар!

235

Анонимен

преди 11 месеца

Под решителен имате предвид последен предполагам

234

Teo

преди 1 година

Колкото по-рано приключи тази касапница, толкова по-добре! И само да помислим колко нелепо изглежда тази статия от призмата на днешния ден - от къде, от къде ще започне перемогата - може би от Бахмут, Залужни ще я води!

233

Мда

преди 1 година

Бодряшки статийки за планктона, нъл тъй!Ама са малко старички...Почвайте да пишете как някакъв си Бахмут няма никакво значение, как сте обезкървили руснаците там и прочие тъпицми...Най-важното е да си вярвате и да си викате "Жьо суи"!! Па ония, всичките, нека ***...

232

ОПА

преди 1 година

КРАСАВЦ...500 000 УКРАИНЦИ СА УТАЛИЗИРАНИ..ПОЛОВИНАТА СА ПРАТЕНИ В ПОЛША С ХЛАДИЛНИ КАМИОНИ ЗА ПРЕРАБОТКА....СЪЖАЛЯВАМТОЗИ НАРОД..ТЕ СА ЗОМБИТА..УМИРАТ ЗА ЕДИН НАРКОМАН ЕВРЕЙН,УБИЕЦ

231

ИВАН

преди 1 година

ТИЯ УКРИ НЕ ЗНАЯТ КОЛКО СА ГО ЗАКЪСАЛИ... И ЩЕ ГО ЗАКЪСАТ ОЩЕ ПОВЕЧЕ, ИКОНОМИКАТА ИМ Е НУЛА! ЩЕ МР АТ ОТ ГЛАД И МИЗЕРИЯ ОЩЕ ДЕСЕТИЛЕТИЯ!

230

Анонимен

преди 1 година

решителния удар ще бъде скоро и той няма да е от украинците и ще бъде в киев, а целта е фашистката хунта там!

229

КПСС БКП

преди 1 година

Какъв контраудар бе, *** глупаве Украйнците вече нямат сили да пръднат, а вие за контраудари говорите...Скоро Зеленски ще развее бялото знаме и всичко ще свърши !!!

228

Анонимен

преди 1 година

Какъв решителен украински удар, бе паляячо хахахаха. Тази държава приключи още миналата година.

227

Анонимен

преди 1 година

Добре, че са ги освободиха урайнците - сега са свободни да живеят на поляни и в гората а ако се бяха предали на първия ден сега щяха да са забравили и война и все и да си живеят спокойно ама не.

226

Анонимен

преди 1 година

Koнтраударът ще е само в медиите. Хохляците нямат ресурс за нищо освен за малко шоу пред западните си господари.

225

Прощай

преди 1 година

Григорий

224

хахах

преди 1 година

ха, дано да е във Фащ и да са свършва вече !

223

Ама то е ясно:

преди 1 година

Украинците ще нападнат в най-неочакваното място-значи във Владивосток,с най- съвършени оръжия-лазерни мечове и галактически кръстосвачи,а Зеленски,ако му подкъсят малко краката.може да играе ролята на Йода,подскачащ срещу ПалПутин.

222

Конфуций

преди 1 година

Няма да има контра офанзива, укрите пълнят *** само при споменаването на тази дума. Използват я за да просят помощ от западните страни - уж не им достига техника, уж не им достигат амуниции, уж нямат ракети с голям обсег и така докато се напълнят с оръжия, накрая ще кажат - нямаме хора, на което запада естествено ще откаже, лоето пък ще се използва като извинение за отмяната на контраофанзивата.

221

Анонимен

преди 1 година

Редакцията, ако изчакате до края на годината може и да получите отговор на въпроса си! Ако не - остава актуален за следващата година!

220

Фарс

преди 1 година

В мокрите сънища на друсания зелен *** и поддържащите го фашисти, другаде няма как да стане.

219

Как къде

преди 1 година

По медиите и по социалните мрежи ще бъде направо съкрушително.

218

Със 50 000 да обър--

преди 1 година

-- неш войната на мен ми изглежда прекален оптимизъм при това не си спечелил въздшното пространство ,Танкове добре брадлита и друго добре ,ама въздуха е много зле ! Виж ако бяха поне 200 000 е друго със 50 000 най много да отрежеш на Пригожин хората и да ги елиминираш като воена сила завинаги .отам нататъка имаш поне 500 000 хиляди чоека които все пак са се окопали и те чакат на мюре ,а и бая мини са поставили .