54

Анонимен

преди 1 година

Понеже е сигурен победител в изборите, единственият начин да бъде спрян, е да не бъде допуснат. работата по тази задача вече започна.

53

до 55

преди 1 година

Добър опит, ама някои сме чели "Безсъние" на Ст. Кинг. Някак си ако ще се правиш на психо, поне си измисли някаква твоя *** история. Малко е тъпо да плагиатстваш точно от Ст. Кинг.

52

Тровят с нарко

преди 1 година

ЗА първи път у нас се засякоха упоени с ЛЮБОВ към СССР на срещи на 8 декември в зала Универсиада.. Всички участницив срещите на актива с Тодор Живков светеха в жълто.. В момента вместо да протестират срещу масовите убииства и военния терор срещу най руската република в Света Украйна в Руската федерация светят от пси активни обсебващи съставки.. Европейските наркомани на власт в брюксел светят в псевдо зелено..Въглеродния двуокис бил много.. Може да видите тоз газ в бирата..

51

Накратко:

преди 1 година

Сторми загуби делото и ще заплати 600 К долара на Тръмп. Междувременно Сторми благодари на феновете и поддръжниците си за подадената дясна ръка за подкрепа...

50

Анонимен

преди 1 година

Абе и в щатите не е лесно.

49

Дон Кикот

преди 1 година

Но не пият белина и дезинфектанти както той ги посъветва нали?

48

иСбирател

преди 1 година

Голям кеф, ме ките кит ки изпадат в несвяст само при мисълта че Тръмп ще е кандидат за президент! Хайде Тръмпи разбий ги тия леваци!

47

Божееее

преди 1 година

нареди убийствата на мирни служители в Капитолия,опита манипулации изборите...адвоката му лежал в затвора заради престъпленията на тръмп е свидетел!мафията срещу САЩ???

46

до мо кар чето

преди 1 година

"""""Ненормалници харесват кукото нищо интересно"""" ---- Знаеш ли кое е най-фрапиращото?, че това ку.ко е най-разумното от всички кандидати за президентския пост на предстоящите избори в Щатите!!! ПС. -- Ние сме много зле, но тези са направо трагедия!!!

45

Анонимен

преди 1 година

За републиканците в САЩ, Доналд Тръмп е символ на техните виждания за нормален живот. Те искат живота си обратно, такъв, какъвто беше преди пандемията 2019 . Ако не разчитат на Тръмп и партията му, това е немислимо. Именно за това го сравняват с Исус. Без него републиканската партия на този етап е нищо. Той е нейното лице и сърце. Стана герой и любимец заради събитията сега. :))

44

Анонимен

преди 1 година

Еми то тяхното си е култ, но тоя накрая ще разцепи Републиканската партия.

43

Мокаря

преди 1 година

Ненормалници харесват кукото нищо интересно

42

Анонимен

преди 1 година

Тръмп ще спечели изборите през 2024.Обвиненията са скалъпени от прокурор демократ - обвиненията са на политическа основа

41

ОФчо

преди 1 година

Това "Шоу", което устроиха Демократите срещу Тромпета, ще консолидира Республиканците и много от колибаещите се, и ще гарантира победата на Тромпета на президентските избори! А, това от своя страна ще доведе до масови бунтове и протести организирани от Демократите, и до разпадането на Щатите!

40

Да им се чуди човек

преди 1 година

Пропаднала нация!

39

Само Тръмп!!!

преди 1 година

Доналд Тръмп е истинският президент на народа на САЩ и последната надежда на свободния свят!!! Да му дава Господ сили да се пребори с демоните и сатаните в ръководството на САЩ!!!!

38

Амет сила!

преди 1 година

Асен Василев е Дева Мария!

37

ььь

преди 1 година

абсолютно същите циркове като на Подлите П-едали и Дамаджаната! Едни и същи сценаристи им ги пишат - и на нашите комунисти, и на американските. И на двете целта е една и съща - да свалят НОРМАЛНОТО от властта с компромати. Правете си сметка ГЕРБ ли са лошите, или Божковистките партии.

36

Анонимен

преди 1 година

Типични сталински методи - няма човек, няма проблем. Модерните розови комунисти, се опитаха да запушат устата на Тръмп, провалиха се, сега искат да го отстранят физически. Това вече не е демокрация, а диктатура. Либерастите нямат аргументи, те могат само да се цупят, обиждат и забраняват, за тях свободата на словото и плурализма са много голям проблем.

35

Анонимен

преди 1 година

Путинския предател доживотно