63

Me too

преди 1 година

За съжаление, ние, българските жени, били жертва на насилие, изпуснали сроковете за подаване на жалби, валидни според континенталното наше законодателство, не можем да реализираме възмездни права безсрочно, както това могат според законодателството в Англия, САЩ, Северна Ирландия. Затова те могат да се включат в кампанията "Ме too", а ние не можем. Вижте следвайки посочения линк по-долу какви срокове трябва да се спазват _ следва

62

Анонимен

преди 1 година

Занимават хората с тяхните проблеми като са били близки кой знае какво са правили и сега като напърдяха гърнето започнаха да си вадят летливите ризи

61

А като се е.а

преди 1 година

С него не рева! Жалка реклама след толкова години дори и по закон има давност от един месец след деянието да се подаде жалба или молба за защита га яде кюфтетата не рева. Сега той да те съди за обида!

60

Всяко зло за добро

преди 1 година

Хубавото в тази история е това, че Диана Димитрова, която е хубава, талантлива, силна жена, артист, човек, намери смелост да сподели публично този грозен, безобразен случай, без дори да пише името, без комерсиални цели. Най-хубавото е, че се е отървала навреме от този недостоен за нея тип. БРАВО, Диана Димитрова! Дано да има късмет да попадне на наистина достоен за нея мъж, човек.

59

Истина

преди 1 година

Прочетете много добре написано и анализирано _ давам линк към хубавия пост: https://svobodnaevropa.bg/a/32157551.html

58

Анонимен

преди 1 година

Всеки може да си направи синина това не е никакво доказателство. Каква клевета бе? Нали за насилие беше? Явно иска да го съди все за нещо.

57

луда ромка

преди 1 година

Софи Маринована не ни интересува с кои се и кой е мъжа гледайте си вашите деца

56

Анонимен

преди 1 година

Грим.

55

Анонимен

преди 1 година

Диана Димитрова в Сливенския! Сега!

54

999

преди 1 година

Диана не е имала самочувствието да се опълчи на великия вергов и да го съди тогава, когато е трябвало. Сега е след дъжд - качулка. Нищо не може да се докаже, дори и неговите твърдения - също са недоказуеми.

53

Брр

преди 1 година

Снимката на натъртеното място доста прилича на подметка от обувка. Дори се виждат симетрични очертания на нещо като розетка.

52

ЦъЦ до 62

преди 1 година

И как разбра, че тя е меркантилна??? Нито иска пари, нито нещо друго материално!!! Виж вторият ти извод е Верен!

51

Анонимен

преди 1 година

Ударили сте си един тигел , стига занимавахте хората

50

Касапина

преди 1 година

Tъпа гъcка - скрий се в някоя дупка и не си показвай грозната лъжлива мутра!

49

Тъпанар

преди 1 година

Е айде стига вече. И двамата са виновни. Врътнали са една връзка за известно време, единия я прекратил, може би заради друга колежка, другия го заплашил, че ще пише (или е писал) за цялата история на дъщерята на единия и единия напукал репата на другия. Въпросът е, кое е по-неморалното - да биеш по-слабия или да шантажираш противника чрез непълнолетното му дете. Е, да питат детето - то след 5 години вече не е дете, да им друснат по една глоба от по 20 000 лв, по 1 г. условна и кой от къде е.

48

Мдааа

преди 1 година

Човек трябва да знае кога да спре. Справка: бившата на Джони Деп.

47

Ми

преди 1 година

Ми как може да оказваш подкрепа на човек, когато НЕ си видял какво е писала Диана на дебелата му щерка, нито дали въобще нещо е писано! Какви хора има...?!

46

О хо хо

преди 1 година

АМЕ ВЕРГОВ ВМЕСТО ДА Я БИЕ - ДА БЕШЕ СНИМАЛ КАКВО Е ПИСАЛА, АКО Е БИЛО ВЯРНО И ДА ОТИДЕ В СЪДА. По- ефектно и по- лесно е! Ако беше вярно, де!

45

Обективно

преди 1 година

ДОКАЗУЕМО ли е това, което Диана е писала на дъщеря му, която е доста дебеличка и не особено красива, ако сте я виждали? Ако Да - да го покаже в съда. Ако Не - това си е ЛЪЖА И НАБЕЖДАВАНЕ. Не е толкова хрисим Вергов колкото се изкарва. Дори на Рачков скачаше в Капките. Доста груб и арогантен.

44

Препатила

преди 1 година

Та сега във връзка с акциите за защита на жените от насилие и сексуално некоректно използвачество, тя е решила да сподели в социалните мрежи, медии? По късно прокуратурата се самосезирала, без да има жалба, за да игнорират обвиненията, въпреки че по закон е ясно, че след пет години и липса на документ, той не може да бъде осъден? За това са спомогнали и други, които обичайно се слагат на по-"заслужилия", наградения с приз...? Отгоре на всичко той щял да я съди и я оклеветява? Аз така разбирам?