35

Анонимен

преди 1 година

До 39 - И тогава никой няма да може, да купи нищо, защото всеки ще е без работа, с изключение на няколко собственика...

34

Анонимен

преди 1 година

Не. Просто искат разделени работници, липса на проф., късиндоговори и възможнистта да уволняват на воля ... Супер за бързи печалби, но супер зле за обшеството ...

33

Анонимен

преди 1 година

До Радослав За да направи работника колата нали компютъра да я проектира първо в офиса. Всеки детайл се изчислява и чертае най-прецизно. А детайлите е невъзможно да се направят прецизно от работника без помощ от робота. Въпрос на време може би едно поколение от 10-20 г. и заводите ще се закрият и повечето детайли даже ше могат да се поръчват онлайн на някой робот от компютъра.

32

ZZ top

преди 1 година

Балона със строителството в UK се спука за офис работата повлия Ковида. Както се казва с твоите камъни по твоите глави. UK силно се надяваха с Ковида да унищожат Европа ама греда Ингилизите сами си го набутаха. Не съм виждал от 17 години такава безизходица в момента няма работа в строителния бранш аз такова чудо не съм виждал през последните 20 години.

31

Анонимен

преди 1 година

Нали и те под ръководството на индиец стават яко зелени като ЕС, какво се оплакват, зелените и Сунак ще ги оправят, щом са избрали този път.

30

Мушмурок

преди 1 година

Чи кво ми пука за оцеляването на богатите в Лондон!

29

Космонавт

преди 1 година

Тези избиха хората с инжекциите на СЗО и сега се чудят какви "новини" да бълват, свиват офиси, правят стачки, нямали желание да шофират :))

28

Радослав

преди 1 година

До 31: изкуствен интелект отговаря от името на умрели на база на техни писма и дневници, според теб колко време ще отнеме преди същият този интелект да чете инструкции за рестартиране на рутер и да направи кол центровете ненужни? Чат бот отговаря вместо човек в интернет. Но дори в автоиндустрията която е една от най автоматизираните все още има коли които се правят изцяло ръчно, а в други част от труда е пак от хора! Затова обикновеният работник ще остане без работа много след офис служителя!

27

Анонимен

преди 1 година

Даааа!

26

Анонимен

преди 1 година

До Радослав Робота мери кръвно, иследвания, дава телк и т.н. буквално за секунди и без такса за НАПили рушвети

25

дедо Медарко

преди 1 година

До Бай Илийчо Ааааа произвеждат............акита!

24

вай, вай, ваййййййй

преди 1 година

До Анонимен 29 Много си неграмотен/а, защо недостиК?!

23

Бай Илийчо

преди 1 година

Язе мислам ,чи бъдещету е у папуту бря ! Който произвеждъ ранъ той жа е най добре! От къфто и да си се тряаа дъ едеш ! Откъде ? Офиси , и чиновници и писарушки не произвеждат нищу а сакът дъ папат?

22

Кви офиси

преди 1 година

Търсят се чобани драги инженери!Народа гладен бе,рече бат Боеко!Бегом на тръстиката !

21

Радослав

преди 1 година

До Дидо: също така изкуственият интелект скоро ще направи офис канцеларската работа излишна, но роботите няма как да заменят ръчният труд на места, поне не към днешна дата или близко бъдеще. Така, че е много по вероятно такива като теб "високо образовани" офис служители да сте първите безработни създадени от изкуственият интелект. + Ти си тясно профилиран и в пренаситена среда, а "простият бачкатор" както го наричаш е в среда в която липсват кадри и е много по лесно да си смени сферата на работа

20

Анонимен

преди 1 година

Метрото и магистралите ще фалират. Банките остават само онлайн а банкомати за скрап..

19

Анонимен

преди 1 година

До ДидоБачкаторите произвеждат а вие правите пари за корпурациите.Ама като седниш да се храниш не ядеш монитор и комп а ?

18

Радослав

преди 1 година

До Дидо: не си прав, има много професии които изискват високо образование или квалификация, но няма как да се работят от дома защото са свързани със специфична апаратура която няма къде да събереш у вас или парите за да я имаш налична. Всеки може да си купи компютър за 1000 лева и да работи канцеларска работа от дома. Програмиста може да си вземе компютър за 5к и да работи от тях, но хирурга няма как да оперира у дома си. Или смяташ, че си по образован и квалифициран от хирург?

17

Анонимен

преди 1 година

Дидо, Германец, Алекс, Програмист, Янко с кокошките и мн.други са едно и също лице. Раздвоение на личността се нарича, загубил е себе си някъде между пропагандите за ЕС, Украйна и кромида. Не си струва някой да си говори с такъв загубеняк.

16

Vako

преди 1 година

Енох е казал проклет е този който не работи с ръцете си.