199

Анонимен

преди 1 година

Специален поздрав за Христев, Стойнев и цялата компания от баджанаци от юридическия факултет във СУ, дето и тая година нагласиха конкурсите за докторанти и вкараха наши хора на мястото на кадърните студенти. От такива като вас образованието е на това ниво.

198

Анонимен

преди 1 година

Сега ни става ясно защо в България е зле . Зле е защото се е върнала само една успяла

197

Рв

преди 1 година

Че то ако си работиш във Виена и имаш сравнително добър за страната доход, къв е проблема да си скачат до България всеки уикенд? Кви са тия драми..голяма емиграция голям зор. Че то е на един шнур място, ако съдиш по моя няма и толкова.

196

Away

преди 1 година

Всеки сам си знае причините и избира къде да живее живота си. Много пъти парите не са фактор. Много хора се прбират обратно заради депресиращата самота и различен начин на живот, особено ако си сам без семейство навън. Не е лесен живота там. Бориш се с езикови бариери, друг манталитет, убийствена конкуренция защото си емигрант и най важното започваш от 0 защото няма на кой да разчиташ за нищо. Няма мой човек, твой човек. Говоря от 15г.опит зад граница. Всичко в живота има цена която плащаме.

195

Антисоросоид

преди 1 година

Ирина завършва "Журналистика и масови комуникации" във Виенския университет ... Ясно сороската мрежа за тях има работа, за продажниците работа и големи заплати, факт!Мрежата на Сорос като заплаха за националната сигурност. Мнения от 5 държави : https://youtube/watch?v=dqEgNUB0nF4

194

Лекар ихтиманец

преди 1 година

Успял е този, който те се прибира за да си прави зъбите в България!

193

Ран Бъзилек

преди 1 година

който е хванал питомното на запад не се връща в кинефо - стара народна поговорка.

192

Аха.....

преди 1 година

Заавърналата се ПРЕДИ 6 ГОДИНИ Иринка в предаването си прави РЕКЛАМА на "Англиезичната платформа" .... че сигурно нещо няма посещения и го е закъсала... Иначе защо ще правят предване за някой дето се е завърнал преди толколва време . НОВИ ЗАВЪРНАЛИ СЕ НЯМА ЛИ ?

191

Анонимен

преди 1 година

Само да стои по-далеч от шарлатаните в ПП.

190

Зиг

преди 1 година

До Анонимен: Oще един коментира без да е изслушал интервюто... жената се е върнала 2017, се казва там. Изключително интелигентно звучи дамата...

189

Анонимен

преди 1 година

МНОГО ДОБРЕ САНДАЛОВА ЩОМ 2022-2006 Е РАВНО НА 11 НАПРАВО СИ ГОТОВА ЗА СУПЕРСТАРТЪП. КОЙ ПИЛОН СИ ИЗБРА ?!!...

188

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 196 - Корупция и с години тъпкан народ, са ни най-големите проблеми.

187

Анонимен

преди 1 година

До QWERT - Имаш интересно хоби.

186

QWERT

преди 1 година

Обещавам да прочета всички коментари довечера. Дразгите между българи в чубина и Бг. са по-смешни от София - Бг. Въобще не ме интерсува статията и кой, от къде се е върнал. Тук чета безценни мъдрости на неоценени интелектуални капацитети. Продължавайте с коментарите - Аристотел и Лао Дзъ изглеждат като ***.

185

Анонимен

преди 1 година

Едно голямо БРАВО!Успешните българи да се завръщат,за да тръгне напред хубавата ни държава.Друго спасение няма.

184

Ново-испанка

преди 1 година

И аз, ако бях в нацискАвстрия, щях да се върна. Но избрах слънчева Испания. Буено, Бонито и Барато - добро, хубаво и евтино.

183

Анонимен

преди 1 година

От всичките ми познати българи, живели в чужбина, се върнаха само 2 (две) семейства. Едното - веднага, защото замина с "розови очила". Другото - след много зор, колкото да доизбутат за паспорт и се прибраха веднага, защото не се реализираха на трудовия пазар. Та сега като чуя за "успяла завърнала се българка", имам едно на ум.

182

До поздрави от Англи

преди 1 година

Много се лъжеш брато, тук има много какво да се прави. Например в строителство и ремонти - кинтите са съизмерими с тези в англия. Един добър майстор днес 150-200 паунда надник в беге не му мърдат.

181

Виена

преди 1 година

Може да се качи на Каленберг и да вижда целия град, както е било в Пловдив...

180

Бг фен

преди 1 година

До hahahТи какво си направил, за да повишиш интелигентността на българския народ и да имаш право да му се подиграваш?