22

Бай Илийчо

преди 1 година

Лъжат бря! Не вервайте ! Инфлацеята жа изчезне га земим сопите !

21

Маг АнгелОFF:

преди 1 година

"Звездите ми говорят,инфлация няма,тя е само във въображението ви..."

20

Мръсни популисти

преди 1 година

"Инфлацията намалява" не означава намаляване на цените, което се опитвате да внушите. Вместо с 50% ще растат с 30% и пишете все едно всичко ще се продава на цени от 2010

19

Христо Христов

преди 1 година

От 20 на 10%.

18

Анонимен

преди 1 година

Заплатите. За последните две години минималната заплата се повиши с 20%, а инфлацията за същия период е 25,5%. Ще купуваме само тоалетна хартия без банани

17

Анонимен

преди 1 година

Инфлацията в България скача, когато скача в ЕС и пада, когато пада в ЕС. Като държава с най-ниски доходи в ЕС, инфлацията в България е една от най-високите. За да имаме инфлация около средната за ЕС, трябва доходите ни са се повишат до средните за ЕС.

16

Анонимен

преди 1 година

Тези от ИПИ са гола вода. Да си се прибират на адреса на ИПИ София, бул. Патриарх Евтимий номер ..., Етаж ..., Апартамент ...

15

Икономист

преди 1 година

Не ги разбирам нещата с инфлацията. А и не правя прогнози за това абсолютно нормално икономическо явление. Но пък, ако погледна на нещата от друга гл. т., ако годината ще е трудна за бизнеса, то за политициге ще е още по-трудна. Те сами си я направиха такива. Аз съм за биднеса, а и вече си имам бюджет за 2023 г. За разлика от тези в поредното НС, които си живеят още в миналото. Те сигурно не са разбрали, че не трябва само да си увеличават заплатите, но и да приемат бюджет. Че дори и правителства

14

Анонимен

преди 1 година

бнизнесмените да си купуват въжета

13

Aman

преди 1 година

То за всички ще е трудна , не само за бизнеса !!!!

12

Анонимен

преди 1 година

Какво ще намалява ?!? От 1ви Януари почти всичко в супермаркетите е с 10% увеличение!!! Годината я започваме удърно с 10% Докъде ще стигне само Господ знае! Държавата я няма да въведе малко ред със спеколативните цени

11

Анонимен

преди 1 година

Нещо не ги вдигат заплатите. То в България и без това са най-ниски заплатите сравнено с всички други държави в ЕС. И това е така много отдавна. Червените работодатели в България не искат да дават пари.

10

Анонимен

преди 1 година

До 12: Имат предвид че темпа на инфлация ще намалява а не че цените ще спадат.Ще се вдигат пак но с по бавен темп от тазгодишния. Заглавието на стаията е неправилно формулирано.

9

Анонимен

преди 1 година

Кой. ,бизнес ,бе ?Освен слагачи и измамници. Какви ,други има ??Заводи и предприятия ,които са построени с парите на Народа са станали частни !Това ,ли са Ви бизнесмените !?!?

8

Анонимен

преди 1 година

Може в другите страни да е така ама дефлация в България няма да има никога.По цени на храни и стоки вече сме изпреварили значително по богати западни страни.Цените още ще растат и то през цялата 2023 година.После приемане на еврото и още ударно нагоре както в Хърватия.

7

Анонимен

преди 1 година

През 2023 г. инфлацията ще намалява, но годината ще е трудна за бизнеса . . . . , . . . . . . . . А миналата беше лесна нали?

6

Анонимен

преди 1 година

А дано,амаааа,на дали! Икономическата рецесия в Европа набира енергия! И катаклизмите просто предстоят! Тази война в Украйна обърка всичко! Икономическите " санкции" на Корумпираният " ЕС" срещу Русия пък съвсем!-:) Всичко се връща като бумеранг в самата Европа! С изолацията на Петролният пазар на Русия,нещата стават още по Непредсказуеми! Макар и да има някакво намаление на горивата в момента! Усеща се вече и не само в САЩ! Петрола закупен свършва в един момент и ще се търси друг!-:) Така че ..

5

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Заглавното изречение е глупост,която разводнява понятия и не зачи абсолютно нищо.Реалността,дами и господа! Аз съм заклет потомък на Българските Канове Вокил,които,подчертавам,не приеха нито греческата християнска лъжа ,нито последвалата арабска мохамеданска лъжа.Аз съм ЕтноАнархист и ЕтноКомунист,което не е същото като да си комунист и анархист на гей парадите.Твърдя,че единственният досега постигнат комунизъм е в САЩ.За 5 мин. се прави фирма,за още пет мин. се развива дейност и се печели.

4

Анонимен

преди 1 година

А какво ще кажете за ... Нулев външен дълг за годината,а?

3

Анонимен

преди 1 година

Тоя нормален ли е,каква дефлация го гони в ЕС?