126

Анонимен

преди 1 година

растоянието от Запорожие до морето е в обсега на Нимарс нещата може да пиклю4ат много бързо с разцепване на две на руската армия и превръщането на крим в остров а като добавим и факта 4е ве4е българския флот е по голям от руския ... къщата от карти наре4ена руска армия заминава в канала... пирожкин си полу4ава щик в *** буквално кадиров ще го колнат като овца а путин я в хага я нови4ок ...

125

Анонимен

преди 1 година

до долния ще се задоволиш с бесенето на путин пред марзолея

124

Анонимен

преди 1 година

Аз едно искам трибунал за зеленски които изби хиляди деца и наказание за престъпната сащ

123

Анонимен

преди 1 година

"Украйна показа най-новите си дронове,между които и подводни !"------------------ Да, на последната изложба на изгряващи детски таланти.

122

Анонимен

преди 1 година

"Съвсем скоро ще ви спрат парите от Кремъл."________________ Стопилката в главата ти още ли се води централна нервна система, на теория поне?

121

Анонимен

преди 1 година

в. "Гардиън" - ами напишете го в заглавието поне да не скролираме. Не, че и без това ще го прочетем. Както знаем нищо не е паднало, просто се чакат преговорите със САЩ когато огромните потоци от пари и оръжие секнат и наемниците които в момента се правят на украински войници дезертират. Иначе за сведение на посрещачите, руската армия е на позиции на брега на Днепър, населението е евакуирано с цел избягване на цивилни жертви и издевателства.

120

Зеленски окраде пари

преди 1 година

Това е важното Зеленки ограби Европейски фондове за млиарди евраци за сметка и гърба на европейците на които реално не им пука за Украйна против волята на европейските граждани се въведоха санкции, източване на пари и изкуствена криза и много подаръци пари и военни играчки за Зеленски и тази театрална война.

119

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 130А така баце, смени темата, че на ****ботове им свършват опорките :D Аз спирам да се занимавам и отивам да се наслаждавам на новините от фронта.П.С. Съвсем скоро ще ви спрат парите от Кремъл. Чувам, че в джобс.бг имало обяви за работа.

118

Не е сериозна война

преди 1 година

Това НЕ Е истински война, а някакъв театър и полигон за демонстрация на ракетки насам и натам. Руснаците са се прибрали да си изкарат Зимата на топло и после пак ще се върнат.

117

Анонимен

преди 1 година

това е най-странната война-и за укрите и за русия-отстъпват се завзети вече територии без някой да ги е поискал изстрелвате се стотици ракети дневно с резултат 2-3 убити цивилни/ние от катастрофи имаме повече загинали/ генералите и на укрите и на руснаците масово купуват скъпи имоти в швейцария едните продават натовското оръжие другите се оказа че са откраднали униформи и оръжие-а бе странна война - политиците определят кой къде да стреля и къде да отиде - ДА МУ МИСЛЯТ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРИЦА

116

Анонимен

преди 1 година

каквото и да пишете - днес в Анкара се срещат "тайно4 шефът на ЦРУ и руския му колега - уж няма да говорят за укрите ...ама дали ще е така ?????????????

115

Мунчо

преди 1 година

Върви активната подготовка за реално вкарване на България, Румъния и Молдова във войната. С жива сила, разбира се. Американците искат военен съюз - Румъния, Молдова и България извън юрисдикцията на Европейския съюз.

114

Анонимен

преди 1 година

А бе перукане , и според теб руснаците стоят и гледат как укропитеците минават с лодки или вертолети и им махат за добре дошли. Ама ти верно немаш връзка с главния мозък.

113

Перукан

преди 1 година

До АнонименКолко души да загинат......... имаше една публикация от мобилния оператор с карта на работещите мобилни устройства в района на Антоновския мост. Половината сигнали бяха надолу по течението на Днепър :D храна за раци

112

Анонимен

преди 1 година

Смея се, като прочета как украинците са превзели Херсон. Колко продължиха боевете? Колко души загинаха в тях? Колко техника беше унищожена? Титанични битки бяха, няма спор. Ама само в главите на пропагандаторите.

111

Перукан

преди 1 година

До АнонименХахаххахаха в 21 век, повечето народи, в отличие от рашка, използват всякакви изобретения като лодки, понтони, и тем подобни чудеса, за да преминат през река. А ако ти кажа, че съществува едно такова чудо наречено транспортен хеликоптер, ще повярваш ли?

110

Анонимен

преди 1 година

Украйна показа най-новите си дронове,между които и подводни ! Някои достигат полет до 3300 км.В Иран вече пресмятат разстоянието.А Москва е още по-близо(не до украинското сърце ,разбира се)..

109

Анонимен

преди 1 година

До перукан : ти маи имаш мозък колкото бълха!! Можеш ли поне да обясниш как укропитеците са минали през Днепър за да стигнат до олешка? Чрез телепортация сигурно. То и това е възможно ако са прекалили с белото.

108

Перукан

преди 1 година

До АнонименАбе, ***, щом това са руски територии и русия е непобедима, защо изоставя позиции и отстъпва???

107

Анонимен

преди 1 година

А бе укропитеци като сте много суверенни и независими що тогава краварите преговарят с Русия, а не зеления маимун?