147

сара

преди 1 година

Е, питам аз, като няма да има правителство на кого са нужни политиките ви ?

146

Анонимен

преди 1 година

Нека си спомним думите на Паисий Хилендарски : О, неразумни юроде! Поради что се срамиш да се наречиш БолгаринИли не са имали Болгаре царство и господарство Ти, Болгарино, не прелщайся, знай свой род и язик Всеки българин, трябва да е горд че е българин и да не разрешава на тези от властта да му отнемат тази гордост. Какви ли не се извъртяха за 33 г., но нямаше един истински българин, само продажници и хора целящи личното си забогатяване.

145

bbb

преди 1 година

Понеже върви информация, че училищата няма да могат да плащат за отопление и децата ще бъдат пуснати дървена ваканция, искам да знам вярно ли е това, къде е изобщо министърът на образованието и кой беше той!? За самолети и украинци пари има, за децата - не! гадни продажници!

144

Анонимен

преди 1 година

Цитат на покойния френски президент Франсоа Митеран:: българският народ е един от създателите на цивилизацията на нашата планета. Всичките ни политици в момента искат да ни изтрият от картата, заради алчността им и служинажа на чужди интереси.

143

Анонимен

преди 1 година

Ами ако те приемат 15 политики какво правим? или ако предложат 17-га?

142

До 140

преди 1 година

Не Турция, а САЩ, но пък Турция е пряк бенефициент. Първо ще трябва да се справят с Гърция обаче.

141

Augusto Pinochet

преди 1 година

НА ЛЪЖЛИВОТО КАНАДЧЕ КИРО ТАКА СА МУ КАЗАЛИ НА "КОЗЯК" АКО НЕЩО СТАНЕ ВЪПРОС ЗА 17 ПОЛИТИКА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ ОТ СРЕЩАТА ЩЕ ТИЧКА ДО "КОЗЯК" И ТАКА ЗА ВСЕКИ ВЪПРОС - ЯРЪК ПРИМЕР НА ИНДИВИД БЕЗ МНЕНИЕ И МОРАЛ ТЛЕННА ОСТАНКА НА РАЗЛАГАЩИ СЕ ЦЕНОСТИ - ЧОВЕШКИ.

140

Сатер

преди 1 година

Кире, цуни кокорчо за последно и бягай на далеч.

139

Анонимен

преди 1 година

Петков може да ни освободи от мафията.Смятам че е достатъчно разумен.А народа да не спи.Защото няма резервна държава.Има само една.Излизайте на изборите и ГЕРБ ще е една малка партия ,а ДПС и БСП,няма да видят парламент.Петков това трябва да прави.Да се обърне към народа си,а не да ходи с ГЕРБ да се занимава.Да мотивира народа да гласува.Да се бори за това.

138

Анонимен

преди 1 година

Само едно ще кажа на ПП и ДБ,не се вързвайтв на мафиотите.Българите ,които гласуват за тях са около 8 % от цялото население или по-точно 600 хиляди.Това тряжва да го знаете.Другото ,което трябяа да знаете ,че с мафията не се играе.Много е опасно.Вижте какво се случи с тяхната патерица ИТН.Изпплзваха ги и им казаха довиждане.Същото е и с ВМРО и всички други преди тях.Народе освободете се от мафията.Просто излизайте и гласувайте на избори.Да вкарат в затвора Бойко и другите мафиоти.

137

Васко

преди 1 година

Скоро няма отърване от този навлек! Щом има будали да гласуват за него ще е така! Твърде много енергия има да саботира работата на парламента.

136

.....

преди 1 година

Пали,гаси и тръгвай с 200.

135

учуден

преди 1 година

Не мога да разбера защо ГЕРБ трябва да разговаря с партия със затихващи функции. Един разговор с тях би ги легитимирал като партия.

134

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 142 Миг 29 не е лош самолет нито му е минало времето. Нашите мишоци в управлението на държавата ги натискат да купим американски консерви и те се поддават като тенекия от сирене, ако не беше този натиск нямаше да сменим самолетите.

133

Анонимен

преди 1 година

Какво стана сега правителство с мафията ли ще прави Кирето? Голям смях.

132

Xa-xa

преди 1 година

КИро ...

131

Xa-xa

преди 1 година

Какви политики бе Киро? Ти приключи с политиката .....

130

Анонимен

преди 1 година

До ТУРЦИЯ СТОИ ЗАД - да, сега сме защитени с таралясниците миг29, без мото ресурс! И гаргите няма да се уплашат от тази военна мощ!

129

ПРОСТО КИРО

преди 1 година

Чудя се дали съм по-*** от боко...

128

Xaxa

преди 1 година

И 200 политики да "предложи" този к.л-о-y-н, не мисля че за Тиkвyна ще са проблем, все пак всички българи видяха с очите си най-накрая, че когато става за изпълнение на заповеди, антибългарите се хващат за ръчичка и дружно "гласуват" за всичко, което са им наредили. Така че, ако им се нареди от Козяк да правят правителство - ще правят, ако не - няма да правят. Между другото от Козяк ги устройстват всички "варианти", включително и без редовно правителство.