319

до 361

преди 1 година

вярно Русия е богата на изкопаеми енергийни източници ,но агресивната й политика съчетано с глобалното затопляне ,накара човечеството да мисли за възобновяеми източни и да остави русия да си яде сама въглищата и газа .Да й е сладко!

318

да ама не

преди 1 година

Да би мирно седяло не би чудо видяло ,когато слушаш изкуфяли имперофашисти като Дугин и водиш глупави войни става така.Вместо да си търгуваме взаимно изгодно и всеки да е доволен -Дявола като си няма работа си 1бе децата

317

Тео

преди 1 година

Русия и ЕС имат инфраструктура за пренос на евтин газ. Преди по-малко от месец Англия открито саботира изградена структура на тези два субекта. Всички мълчат като препикано мушкато. Толкова силна ли е Англия? Или по-скоро толкова слаба ли е Европа? Колкото до "енергийната независимост". Допреди Европа можеше да си купува газ от когото поиска, а сега може да купува от всеки, без Русия! Толкова за "енергийната независимост". Резултатите са видими!

316

кики

преди 1 година

а какво ще загуби европа питам , и си отговарям ще загуби евтиният газ и ще започне да купува скъпият американски газ и ще бъде в пъти по зависима от това но ще бъде късно да го разбере

315

Анонимен

преди 1 година

Има ли нужда Русия от такъв ненадежден клиент като ЕС, когато има на кого да продава газ и петрол?

314

Анонимен

преди 1 година

Имам решение за Путлера, да наистина загуби всичко и затова е доста нервен последно време, но решение има. Решението е да нападне всички държави износители на газ и да ги денафицира така ще стане монополисти Европа ще клекбе, ама не може ли, как така нали това било най-великата армия и държава?

313

Д-р Ох Боли

преди 1 година

По скоро е обратното. Европа загуби евтината газ от Русия. Сега ще се плаща ЯКО!!!!!!

312

:)

преди 1 година

Русия енергия си има в излишък. Европа няма. Ясно е, че губи този, който е останал без ресурси.

311

иван

преди 1 година

Крайно време е *** -*** да си намерят майстора. Профукаха си държавата, измират от алкохолизъм. До десетина години ще я разпарчатосат и ще си я поделят китайци, японци, американци и англичани. Така ще се възстанови световното равновесие, нарушено през последните 150 години от безкрайния износ на кървави революции от русията. Светът ще си отдъхне-суровините ще бъдат за всички, а не само за 30 руски олигарси. Амин !

310

Анонимен

преди 1 година

Русия нищо не е загубила. По-скоро Европа загуби доставчик на евтин газ. Да сега не е евтин. Но до пред няколко месеца газът беше евтин и цялото благосъстояние на запада се крепеше именно на евтиния газ. Е сега всички ще плащаме скъпо на дедо Байдън. По-демократично е!

309

Петров

преди 1 година

И откъде по-точно ще намерят заместител на количествата руски газ, че нещо не мога да се сетя.

308

Анонимен

преди 1 година

Ей, хак им е на европейците! Жалко, че и ние сме в европата, иначе щях да скачам от кeф! И накрая ще лuжем обувките на Путин (или наследникът му) и ще му обясняваме как той не ни е разбрал! Мaмka им европейска-джендърска! Дреме им на руснаците за еВропата! Единственото вярно в статията е че Русия е най-големият енергиен производител в света!!!! Ама загниващата европейска икономика ще се прави на отворко! Чакам с нетърпение кога (демократичният) диктатор в Азърбайджан ще врътне кранчето!

307

Анонимен

преди 1 година

Чувствам се добре, когато съседът е лош. Мога ли поне да мечтая за това, ако това не е съвсем вярно?

306

Анонимен

преди 1 година

Защо се тревожите за Русия? помислете за себе си

305

Карл Бенц

преди 1 година

Големи катили са тези дето коментират и са се надупили на изток!Страшна работа!Генна мутация е това вече!

304

Georgiev

преди 1 година

Русия тепърва ще губи във всяко едно отношение. Толкова си могат. Не сме 62-ра, а 2022-ра.

303

Анонимен

преди 1 година

това беше ясно *** си заминават

302

ан

преди 1 година

Газпром продаваше на България най-скъпия газ в Европа, защото червени *** сключиха най-неизгодните договори и взеха тлъсти комисионни!Защо ревете ....отървахме се!

301

ПЕНКО

преди 1 година

РУСИЯ ГУБИ ЧАСТ ОТ ЕС КАТО К Л И Е Н Т , НО ЩЕ ПРИЕМЕ ГУБЕНАТА ЧАСТ ОТ ЕС КАТО " П А Ц И Е Н Т " !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

300

Е не бе

преди 1 година

До Не бе...Ти нещо не си разбрал....Или се правиш на неразбрал!