162

Анонимен

преди 2 години

Днес.бг - много е лесно да си напишете два реда код, в който всеки АНОНИМЕН да е с номера който първо е писал. А не 12 Анонимни да са един и същ човек. И да се питат сами въпроси и да си отговарят. ;-)

161

Зеленски

преди 2 години

Трябва да се подкрепя Украйна, пари, оръжия и жито от Чернобил. Слава Украине и не забравяйте да живеете на тъмно, студено и да си дарявате парите за Украйна.

160

Знвчи

преди 2 години

Пак Путин е виновен. Нямало газ, затова нямало дърва. Абе Тея министри за кво ми имат бе. Кой спря газта, министрите. Кой може да го пусне министрите. Чий са горите, в основната си част държавни. Спираш търговете и пускаш населението да си набере дърва. Какво се правите на ощипани всички. Некадърници.

159

Анонимен

преди 2 години

Тогава си го яж ти щом не е опасно. По принцип не трябва да го употребяваме защото си произвеждаме свое. И няма причина да го заместваме с украинско освен ако не са намесени пак американските слуги-вредители.

158

Анонимен

преди 2 години

Ами питайте ги производителите, защо си изнасят зърното, вместо да го пазят за българския пазар. Държавата какво общо има? Това е свободен пазар, а не тоталитаризъм, че държавата да контролира частен износ/внос.

157

Анонимен

преди 2 години

ЗА УКРАИНСКОТО ЗЪРНО НЕ ЗНАМ!ЗА БЪЛГАРСКИТЕ КОМУНИСТИ МИЛИОНЕРИ В ЗЕМЕДЕЛИЕТО ЗНАМ, ЧЕ СА ОПАСНИ!ВРЕДНИ И ОТРОВИХА ЖИВОТА НА НАРОДА!

156

Анонимен

преди 2 години

DOLNI DOLNI DOLNI PFUUU

155

Gogo

преди 2 години

Нашите властимащи внасят чернобилско зърно да го ядем ние и децата ни, а българското се изнася за повече пари! Мръсни еничари са всички управляващи: тровят ни с пестицидни плодове и зеленчуци от турция, после се чудим защо мрем! Геноцид на управляващата класа над народа ни! Иначе правите програми за повишаване на раждаемостта и се вайкате по медиите, че нацията ни изчезва! А отпадъците, които внасяме от италианската мафия, пълни с всякакви гадории се гори в България и дишаме смърт! Мразя ви!!!

154

Сата НАТО

преди 2 години

Как може да има 30% увеличен добив на дърва само в рамките на една година и това да се говори спокойно, все едно нищо не се случва! Очевидно е, че режат гората като за последно, това е лудост.

153

Ти да видиш..

преди 2 години

Имаше информация че имаме наше жито за една година напред. Изнасяме и внасяме от Украйна . Кой го измисли това ?

152

Зор

преди 2 години

Опасно е! Писаха го по Фейсбука! Аз на Фейсбука най вярвам!

151

Анонимен

преди 2 години

Даже е полезно, можеш да четеш на загасена ламба, топличко ти е, няма нужда от парно, зареждаш си телефона само като го подържиш за минута-две, хващаш и кодираните канали, пукаш си пуканките без микровълнова...

150

ЗАЩО БЕ?

преди 2 години

ЗАЩО ВНАСЯМЕ ЗЪРНО, КАТО ИМАМЕ ДОСТАТЪЧНО БЕ??????? И то точно от ***, страната с най-висока радиоактивност? ЗАЩО БЕ ПРОДАЖНИЦИ? Като ни уморите нас обикновените хора и за вас няма да има бе гарбиджи долни.

149

Вьзмутен

преди 2 години

Да го забранят защо ще им ядеме отровите - байден да го искупи за сащ нали им е подръжникИмало отклонения като има защо го внасяте

148

страшно

преди 2 години

Ама вие не знаете ли?Украинското жито е качествено,наводненията,които съсипаха и малкото което имат хората не се дължи на безконтролното изсичане на горите и на непочистените речни корита.Тринадесет години Герб си бърка в носа с едната ръка,а с другата пълнеше джобове.ПП пък служат на чужди интереси,а какви надежди имахме.Докато не е на първо място българския интерес ,така ще е.Не вярвах,че ще го кажа-браво на Ердоган.Види се единствено от интереса на страната си.

147

бъдеще

преди 2 години

Де се забрани внос на украивко жито след като изнасяме над 80%българско за печалба на улигарси и слад години няма да има българи от които ще крадат и децата ще им са ромчета.

146

шопендар

преди 2 години

ОПАСНО Е И УКРАИНСКОТО ЖИТО,И СЛЪНЧОГЛЕДА,ЗАЩОТО Е ПО ЕВТИНО-НО ИНАЧЕ СИ Е КАЧЕСТВЕНО,А НАШТА ЖИТНА МАФИЯ ГИ Е СТРАХ ЧЕ ЦЕНИТЕ КОИТО ДИКТУВАТ ЩЕ ПАДНАТ.ОЛИОТО И ХЛЯБА НИ СА ДВА ПЪТИ ПО ВИСОКИ ОТ В ГЕРМАНИЯ

145

Народеее!!!!

преди 2 години

ВЕДНАГА ДА СЕ СПРЕ ТАЗИ ЗЪРНЕНА ОТРОВА! КАКВИ ПРОДАЖНИ ХОРА ТРЯБВА ДА СТЕ ЗА ДА ИСПЪЛНЯВАТЕ ЧУЖДИ ЕВРО НАРЕЖДАНИЯ! НЕ ВИ ЛИ Е МИЛ ЖИВОТА НА ДЕЦАТА ВИ?ДОКОГА ЩЕ НИ ПОГУБВАТЕ ЗАРАДИ ЧУЖДА ПОЛИТИКА?ДОКОГА? НЯМА В БЪЛГАРИЯ ЛАБОРАТОРИЯ ЗА ДА ИЗЛЕДВА УКРАИНСКОТО ЗЪРНО ИМА ТАКАВА НО В УКРАЙНА! ЗЪРНОТО Е ЛОШО И НЕ СТАВА,НО НАШИТЕ ЗА ДА СЕ ХАРЕСАТ НА ЕВРОГЕЙЦИТЕ СТИСКАТ РЪЦЕТЕ СИ ЗА СМЕТКА ЗДРАВЕТО НА БЪЛГАРИТЕ!

144

Дедо Поп

преди 2 години

НИКЪДЕ не искат украинско зърно... НИКЪДЕ. Купувачите търгуващи със зърно като разберат от къде идва и го връщат или се отказват от покупката . Полша оима тотална забрана за внос на украйнско зърно и позвоилява само транзит. Дори в Африка не го искат ама изглежда това зърно си е супер за нашите търговци които от десетилетия вече внасят ВСИЧКО което може да се купи на ниска цена БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ КАКВО МУ Е КАЧЕСТВОТО . Мафията си има държава и НЕ Е ПРОБЛЕМ СРЕЩУ НЯКОЙ ЛЕВ ДА СИ ИЗВАДИШ РАЗРЕШИТЕЛНО

143

Вьзмутен

преди 2 години

Защо предлагат на нас украинското зьрно като имаме нашоИли нашето се изнася а ядеме ***