30

Бай Дрън

преди 2 години

Санкциите към Русия са малко след Майдана. Тоест, тук виновници са превратаджиите в Киев и частност САЩ с финансирането на преврата. Санкциите постоя но се засилваха и то доста преди навлизането на руски части в Украйна. Чашата се обърна направо, а не преля, когато изключиха Русия от SWIFT. Само че тая чаша като се преобърна, заля повече Европа. Но дори и някой да не признава това, какео от това, че Русия е малко по-зле от Европа, след като Европа е зле?

29

Кико

преди 2 години

Интересно с каква валута си взима заплатата?

28

Анонимен

преди 2 години

Видяхте ли бе, ако нямаше санкции срещу Русия сега щяхте да ядете без пари. Истината е че ако Русия не беше нападнала Украйна нямаше да има санкции. Само че русофил от истина не се интересува, за него е важно величието на Русия.

27

Анонимен

преди 2 години

Свърши плашенето с ковида и започна плашенето с друго, не вървите.

26

Анонимен

преди 2 години

Русия е нищожен фактор, а такива русофилски натегачи като Вучич с лопата да ги ринеш на Балканите. Колкото и да възвеличават Русия от *** боя не става.

25

БАНко

преди 2 години

САМО НАТОВСКАТА ПРОПАГАНДАТА НЕ ЗНАЕ ИСТИНАТА ЗА ВОЙНАТА , ИСТИНАТА ЗА ГАЗА И ИСТИНАТА ЗА ,, ОТКРАДНАТОТО " ОТ РУСИЯ УКРАИНСКО ЗЪРНО , ДОКАРАНО ЗА ДВА МЕСЕЦА В .......,, ГЛАДУВАЩА " ЕВРОПА !!! ЕВРОПЕЙЦИТЕ ИСКАТ МНОГО СТУД И САНКЦИИ !!! ВРЕМЕ Е АНТИСАНКЦИИТЕ НА РУСИЯ ДА ЗАРАБОТЯТ !!!

24

Вучич

преди 2 години

Защитава интересите на Сърбия! Не му е лесно, но се справя. Не е като нашите пионки на К0зяк!

23

Крим не е руски

преди 2 години

след тази зима ще останат на света само сърби и руснаци.. другите ще измрат от студ,глад и радиация..ха.ха

22

Анонимен

преди 2 години

Руското мекepe Вучич да не се обажда!

21

Анонимен

преди 2 години

Как ми набиха минусите тролерите от Козяк. Това са факти които могат да се проверят много лесно. А да Англия е била на страната на османската империя и ги е въоражавала ,а ние сме били диваци и животни според тях

20

Анонимен

преди 2 години

До 4 1944г заради Русия нашите граници си останаха без промяна. Англосаксите (Чърчил) е настоявал за предаване Родопите на Гърция.

19

Анонимен

преди 2 години

До 4 Българино помни, че от 1878г Англия е най-големият враг на България. От тогава ние страдаме от политиката която Англия води спрямо България.

18

Анонимен

преди 2 години

До Сръбския посетител, баце първо евтините зеленчуци на сръбете са пълни с обеднен уран след бонбандировките. Второ тия пичуи нямат кланници в източната част и съответно доста е голям шанса да си рупал месо от нащо Метро, поне 50% е такова. Евтино ти е на тебе щото са ни по големи заплатите, а са любезни щото нямат пара и нямат избор, говорил съм си с хора в Ниш и викат ако не сте Софиянци сме го закъсали. Та така нещат Ес щот са пpости а потъват все повече, ама и макетата ще ги минат скоро....

17

Кико

преди 2 години

Утре "братята" ще влезнат и у Вас! Олелее майко!

16

Анонимен

преди 2 години

Еесовците вярват, че могат да победят Русия и с икономически и с военни средства. На какво ли се основава тази вяра, след като точно в този момент цената на вътрешния газов пазар в Русия е 40-45 пъти по-ниска от цената, която сме принудени да плащаме ние.

15

Анонимен

преди 2 години

Той и Хитлер не е виновен за милионите жертви на втората световна война. Виновни са другите които са се опълчили срещу него. Ако бяха го посрещнали с цветя нямаше да има милиони загинали.

14

Анонимен

преди 2 години

Не е заради санкциите, а заради войната. Руснаците започнаха война, нещо много се забравя този факт. И за да не се стигне до истинска война, цивилизования свят започна санкции срещу ра6истите. А Путин започна да изнудва с газа и да краде украинска продукция. И да разрушава украинските пристанища.

13

Напомняне

преди 2 години

Криза няма да има. Джо Байдън, Лиз Тръс и пионките на Байдън в ЕК дадоха дума, че износът на зърнени култури от Украйна през Черно море ще предотврати продоволствения проблем. Нека бъдат така добри да не пренасочват украинското зърно към Западна Европа, а да го закарат към нуждаещите се страни от Азия и Африка, както бяха обещали да направят. Ако не го направят, нека не си играят на изненадани от появата на вълна от мигранти от засегнатите страни и да не призовават европейците към солидарност.

12

Анонимен

преди 2 години

Мъдростта на Вучич... аз съм вЕлик.

11

Анонимен

преди 2 години

Вучич е сръбско ***