21

Iordan Ivanov douse

преди 2 години

Анализи на сателитни данни показва блокиране на водния цикъл обезпечаващ живителна вода на големи региони.. Появи се риск от блокиране дигитaлно хологрaмно обемно прецакващо на огромен брой извори..

20

Iordan Ivanov douser

преди 2 години

нАд 16 000 000 000 000 анти климатични оръжия увреждат биосферата и атмосферния океан подава охраната на Европа.. Всички холограми са анти климатични оръжия.. Мощноста им нараства с милиони пъти всяка година.. Вреди нанасят всички смартфони,мобилни телефони,радари,автомобили.Особенно жестоки вреди нанасят новите автомобили с пресканиращи фарове LED,XENON,HALOGEN>LAZER с хологрмани оръжия на предни стъкла.. Нови радари и сателити пресканирват огромни региони..

19

Анонимен

преди 2 години

Данни от преди милиони години. Доообре.

18

MIKE

преди 2 години

Нали уж промишлената дейност, автомобилите и човешката активност повишаваха вредните емисий допринасящи за промяната на климата или пак нещо са поизлъгали като с ваксините...

17

Анонимен

преди 2 години

Подигравка с интелигентността на хората са твърденията на русофилите.

16

Хахахахахахахахахаха

преди 2 години

Добре, че ги измерихте през всички милион години! Само да кажа, че наука се прави на база данни! Науката няма методологият да измери парниковите газове през изминалите милион години :) Подигравка с човешките постижения и наука е тази статия!

15

Анонимен

преди 2 години

Много тъ пи парчета коментират. Обзалагам се, че голяма част от отричащите климатичните промени са фенове на Путин и Лопейката?

14

Анонимен

преди 2 години

Кой ги е мерил преди милион години? Освен македонците, евентуално.

13

Космонавт

преди 2 години

Въглероден двуокис за растенията = повече кислород за нас = много дълъг живот, регенерация, без болести = много време за дyxoвнo развитие, опитност, трупане на знания. Алгоритъмчето на кръвните линии които поробиха хората им говори, че единсвения шанс да продължи робството е краткия живот на робите. СЗО, ООН и всичките им производни да барят яко меча. Със всяка година растителноста става все повече и хората живеят по дълго без да боледуват ...ако не са наваксани.

12

преди 2 години

Милион газове, милион парници, милион години, е как ще са високи, всичко е по милион!, а и парниковите газове си остават в парника да го топлят, затова е парник!:)

11

Анонимен

преди 2 години

До Въпрос от публиката - човъркат някакви ледове и камъни... И резултатите са толкова условни, че буквално каквото им поръчаш, това излиза. Утре ако друг милиардер си плати за аджендата, ще се окаже че СО2 е 100 пъти по-малко отколкото преди милион години... Което е всъщност по-близо до истината. Ама карай, важното е стадото да блее развълнувано и да ходи накъдето го водят. А то е за стригане и после клане.

10

Анонимен

преди 2 години

"Морското равнище на планетата се повишава за десета поредна година, достигайки нов рекорд от 97 милиметра над средното ниво от 1993 г., когато започват сателитните измервания." Олилей божке някой да каже на Обама да продава крайбрежното имение, че както върви след 300 години ще се е вдигнало нивото с един метър и плажа замина

9

Анонимен

преди 2 години

"Миналата година е сред шестте най-топли от средата на XIX век насам" - и сред дванадесетте най-топли от XVII Век насам - и сред тридесет и шестте най-топли от Х век насам - и тн... Ей тоя климат как не може да седи един и същи завинаги, ами се променя нагло и безобразно.

8

Майстора

преди 2 години

"Американската агенция съобщи, че концентрацията на парниковия газ в атмосферата" но кой, кой е тоя страховит парников газ? СО2, който е храна на растенията и който е част от страничните газове, съставляващи едва 0.3% от атмосферата? И от този СО2 общо 3% са дело на човешка дейност, а 97% са от други , естествени природни процеси? Абе как става че колкото повече се информирам, толкова по-безумен и безсмислен става целия медиен панаир за "причинена от човека промяна на климата"?

7

Смех

преди 2 години

А преди тия милион години коу е замърсявал да не би да са карали коли тогавв

6

Въпрос от публиката

преди 2 години

А кой е замерил парниковите газове преди 1 000 000 години? И той ако е замерил ...как сте се свързали с него, на какъв език говорихте?

5

Анонимен

преди 2 години

ААААААААААААААУУУУУУУУУУ ОТ МИЛИОН ГОДИНИ, ама това да не е една ОГРОМНА ЛЪЖА И ИЗМИСЛИЦА??? А кое са парникови газове, въглеродния двуокис и азотът ли? И метанът? Хора, четете извън медиите, интересувайте се, лъжите са отвратително безсрамни! И смехотворни! И най-важното, много злонамерени! Защото имат ужасни цели!

4

MaйMyнaтa

преди 2 години

Климатот не се иэменя бе учените, тоъ пpocто си има собственик вече. А новите собственици, не умеят да си управляват нещата правилно....или не искат!!!

3

Анонимен

преди 2 години

Шъ спрем да ядем боб ,ще се оправият нещата .Изтрещяхте вече.

2

Анонимен

преди 2 години

Ам' да ги nogмивaт тea cnapeни гaзoвe, бe!