106

Анонимен

преди 2 години

Тоя дъртак или е постоянно пиян или е абсолютно луд.На всички е ясно,че украинските нацисти,по нареждане на фашиста-наркоман Зеленски обстрелват централата и заплашват сигурноста на цяла Европа.А тоя откачен взел да говори врели некипели.Не ви ли е срам от лъжите ви бе уродляци?

105

Ашмодеан

преди 2 години

Новини: 1. 24 февруари - Русия окупира запорожката АЕЦ. 2. 30 февруари - Русия обстрелва реакторите на запорожката АЕЦ. Европа е в опастност от нов Чернобил. 3. 5 април - Русия бомбардира запорожката АЕЦ. Теоретично е възможно да насочиш оръдието вертикално и падащият снаряд да порази позицията ти, но е малко вероятно. От 24 февруари в запорожката АЕЦ има руски войници и цивилен руски персонал. Как точно я обстрелват ?

104

БПФ

преди 2 години

Крайно време е тоя мрсен дъpтак да бъде свален от поста си, ако трябва и със сила !!! ЗАЩО руснаците ще обстрелват АЕЦ-а, който контролират, бе ??? Сами по себе си ли стрелят ???

103

Анонимен

преди 2 години

Крайно време е ЕС да осъди собственото си поведение заради лъжите,които бълва,заради това,че подкрепя укронацистите,заради злините,които причинява на Европейските народи,заради съсипването на Европа!

102

Дедо

преди 2 години

Там пише: "Още по темата" и следват 6 изаказвания на Зеленски. И това ако не е цензура!

101

Анонимен

преди 2 години

Осъди от туитър. Ей, най- достоверните ви източници - ФБ и туитър. Смешно и жалко за нивото на преписвачите.

100

Анонимен

преди 2 години

Чакай малко, че те не я ли бяха превзели преди 2 месеца?! Как точно са обстрелвали собствени позиции

99

Анонимен

преди 2 години

зеленски трябва да се награди с оскар за добри сценарий които ги измисля

98

Анонимен

преди 2 години

безбожници пак започвате с вашите пропаганди и лъжи укронацитстите обстрелват- барел плаче че рус побеждава а урсулата се напикава с газ да ги дадат на р българия *** христова се приготвя будуара с неонастите да прекарва три четри вечера зада ражда малки ноенацисчета за подкрепа на укробендеровци

97

мдааа

преди 2 години

Защо сами са се обстрелвали в АЕЦ-а руснаците ще си остане загадка .

96

Анонимен

преди 2 години

Цитират ни туитър изявление. А да го напишат официално от МААЕ, но няма. Има всичко - откъде точно са излетели снарядите и кои сили са на това място - 45 бригада на ВСУ намиращи се в Марганец, контролиран от Киев. В Запорожката АЕЦ се съхранява 30 т плутон и 40 т убогатен уран. Има 7 блока. Не всички работят. Украинските специалисти работят и разчитат на руските да ги пазят от техните. Отвратителна БГ пропаганда. Гнус ме е.

95

Анонимен

преди 2 години

Това са ЕС в момента - нацистки симпатизанти и лъжци.

94

Анонимен

преди 2 години

Тази централа отдавна е под контрола на руснаците та кой освен укрофашистите ще я обстрелва. Естествено ЕС обвинява руснаците защото подържа фашисткия режим в Киев но скоро няма да има кого да подържа защото украина ще стане руска .

93

Бако

преди 2 години

А правилното заглавие е: "Руските сили спасиха Запорожката АЕЦ".

92

Анонимен

преди 2 години

Запорожката АЕЦ продължава работата си с Украински специалисти и работници но тя е под контрол на Русия няма логика сами да си обстрелват централата. И тази скалъпена история ще излезе наяве както бяха опровергани в Буча, че е техен сценарии.

91

Анонимен

преди 2 години

руските окупатори четири пъти обстреляха Запорожката АЕЦ - ха ха и от къв зор да я обстрелват като тя си е ТЯХНА, това лъжите на зелката край нямат, и западните не по-малко зелки му пригласят!!

90

Анонимен

преди 2 години

На този ЕС изглежда,че управлението му е базирано в някъде в Конго или в Бразилската джунгла и са доста далече от нещата в Европа и не знаят,че от 6 месеца АЕЦ е в руски ръце и тая цялата уйдурма я сътворил Зеления щото вече не знае какво да измисли...

89

Анонимен

преди 2 години

а защо руснаците сами да си обстрелват тяхната централа-първата и работа беше да превземат 2-те ядрени централи-Чернобил и Запорожие щото зеления искаше да изнудва ЕС - сега като е в руски ръце а обяснете ми защо да си я прострелват

88

НЯКОЙ

преди 2 години

Ясно е, че ЕС не знае, че централата отдавна е превзета от руснаците.

87

Анонимен

преди 2 години

На кой му пука за куклите на конци от продажното ЕС?