51

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 52 Четвърто, въпросният евродепутат се позовава на доклад от прокуратурата, което е пълна манипулация, защото ТАКЪВ ДОКЛАД НЯМА, ДЕЛАТА ВСЕ ОЩЕ СА ВИСЯЩИ, и ако информация е дадена, защото е поискана от европейски представители, то тя е по това, което се работи от прокуратурата, и е абсолютно некоректно да бъде тиражирано като петорна експертиза и резултати от нея в доклад.

50

Ти да видиш..

преди 2 години

Последното изречение казва всичко.80 % не са станали лично свидетели на корупция , ама са сигурни че я има.

49

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 52 Първо, снимките и видеата счекмеджетата, пачките и кюлчетата, са обект на досъдебни производства в СГП, КОИТО ОЩЕ НЕ СА ПРИКЛЮЧИЛИ И СА ВИСЯЩИ!Второ, въпросната Комисия по бюджет в ЕК НЕ МОЖЕ ДА ИЗВЪРШВА КАКВИТО И ДА Е ЕКСПЕРТИЗИ, КАМО ЛИ ПЕТОРНИ!!!Трето, въпросният евродепутат Томаш е член на ЕНП, т.е. боковджия, и прави евтин кризисен пиар на гербаджиите, респективно Боко Тиквата.

48

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 50. Независимите европейски експерти друго казаха. Струва ми се, че ще се озовеш в затвора преди прокурора - за измисляне и мултиплициране на лъжи. Но най-вероятно вече си бил там. Смело го раздаваш. Да видим докога. Рашков не е вечен да те пази. Йорданова си заминава. Йончева, чрез която сглобиха компромата е в Брюксел. Йотова има имунитет. На кого разчиташ?

47

Анонимен

преди 2 години

Рашков толкова си може.

46

Анонимен

преди 2 години

Да знае читателят снимките с чекмеджетата са правени с три различни смартфона, които се пазят някъде и ще излязат в един момент. Вероятно, когато сменят главния прокурор. Има и свидетелки, които са ги правили. И сегашният главен прокурор един ден ще се озове на съд."

45

И ПАК абсолютна лъжа

преди 2 години

Най-голямата корупция е в ЗДРАВЕОПАЗВАНЕТО.ТАМ го усеща БЪЛГАРИНЪТ.Щото сме направо БОЛНА И СТАРА нация,и сме през ден на лекари.А с митници и ченгесарЕ малко нормални хора си имат работа.

44

Анонимен

преди 2 години

Здрасти, буля! Откриха топлата вода. Нали Рашков ги управлява тея, така е под неговото крило.

43

Анонимен

преди 2 години

Защо тогава правят акции тип "след дъжд качулка" насочени към гражданите, а не правят акции към служителите си, с цел намаляне на корупцията. Мисля, че второто ще доведе до много по-добри резултати за всички

42

ЕТО ТОВА Е КОРУПЦИЯ

преди 2 години

В ГУГЪЛ ОБИКАЛЯТ СНИМКИ НА ГЕОРГИ СЕМЕРДЖИЕВ КОЙТО ДОСТАВЯЛ НАРКОТИЦИ ЗА ЕЛЕНА И КИРЕ В КУТИИ ЗА ПИЦИ В МИНИСТЕРСКИ СЪВЕТ В ДЕНЯ НА АРЕСТА НА БОРИСОВ- КОЙ ПРИЕ МИЛИОНИ ЗА ДА НАЗНАЧИ КИРЕ ЗА ПРЕМИЕР

41

Егати българите

преди 2 години

Що така, не беше ли корупцията в строителството на магистрали

40

смятай

преди 2 години

При положение, че шматки като Семерджиев и тази Емили правят каквото си искат, без последствия.. какво да мислях хората. Пълна анархия

39

Глупости

преди 2 години

Рибата не се вмирисва първо от люспите

38

Анонимен

преди 2 години

Липсва всякакъв контрол по пътищата, всеки кара, както си иска Бойко Рашков спря някъде пиян-залян.

37

Емил

преди 2 години

Това е лъжа.Която е истина.

36

Ну, погоди

преди 2 години

В Северна Корея има много корупция. В ЕС няма.

35

Корупция

преди 2 години

Аз ще ви НАДЖИВЕЯ.

34

Анонимен

преди 2 години

Корупция има и в училищата. Знаете ли, че плащаме безплатните морета на децата на държавната администрация и на учителите с "малките" заплати?!

33

Анонимен

преди 2 години

Нещо са ги активизирали, гледам вече не излизат от патрулката само да пушат ами и висят с палката до нея в опит за симулиране на дейност.

32

Анонимен

преди 2 години

Корупцията в полицията е нещо страшно, но пък министър Рашков каза, че е бил направил реформата в МВР. Каква е реформата така и не се разбра, но всичко в МВР си е същото, и културата и простотията, корупцията, връзките с мафията .