248

Я да видим:

преди 2 години

ама той, Китай винаги е бил предпазлив с чуждите. Погледнете историята на контактите и посещенията им. Винаги премерено, пресметнато и внимателно. Затова Китай е една от великите сили в света. Нашите трябва да се учат от тях.

247

Голям прос

преди 2 години

Напишете фактите, ние ще си вадим изводите. Другото е облъчване по поръчка на една или друга страна. Вече можем да четем и чужди източници, не се напъвайте с дезинформацията, че министъра в оставка Божанов само това чака.

246

Анонимен

преди 2 години

Китай осъзнават много ясно, че Русия падне ли следващите ще са те. Но Китай са мъдри. В момента прилагат една много стара тактика на войната в стил Шаолин. Очаквайте неочакваното. Но пък филма ще е як!

245

Анонимен

преди 2 години

Ха-ха , мокри джендърски сънища , вменявани за реалност ! Бай Дъньо да внимава Китай да не фалира ФАЩ , че както са тръгнали пиндосите с първосигналната си политика с успех си отглеждат дракон , който скоро ще ги погълне ...Отношенията Китай - Русия са им последна грижа , макар , че отдавна ФАЩ се мъчат да ги скарат !

244

Оня

преди 2 години

Къде се е запътила сибирската смрад със все по-старото си и изнемогващо население

243

Едикойси

преди 2 години

Едно са мечтите на колективния Запад а друго нещо е реалността.

242

101010

преди 2 години

Прочетох статията и излизат ми еДА АМА НЕ

241

За сведение !

преди 2 години

Пълни глупости дами и господа,отношенията им са близки и приятелски, защото Китай очаква подкрепа от Русияза бъдещата си инвазия в Тайван:За сведение на западните *** тук :От началото на войната само Китай е закупил руска газ за96 милиарда долара. Предстои към руския износ на енергоносители да се включат скоро активно също:1./ Индия - 1милиард и 380 милиона жители2./ Пакистан - 225 милиона жители3./ Виетнам - 96 милиона жителиНа къде си се запътила изнемогваща и стара . . .Европо !!!

240

Анонимен

преди 2 години

Дизелът в Сърбия е колкото в България.Изводът- Путин приятели няма.Продава еднакво на всички.

239

Бачо Киро

преди 2 години

Дойде ли краят на приятелството между Путин и Си Дзипин?И в същото време, BRICS заедно решават да въведат алтернативна резервна валута, подкрепена от суровини...Мирише яко на популизъм и интриги от ФАЩ

238

Анонимен

преди 2 години

А какво демократично има в партийната система в Америка? Двупартийна система, наследствени политици, марионетки на големите фарма и петролни компании.....айде мерси

237

лельо нели

преди 2 години

един ГОЛЯМ политик е казал-няма вечни приятели ,има вечни ИНТЕРЕСИ,отдавна е умрела тая...с дружбата и приятелството

236

Анонимен

преди 2 години

Да се правиш на световен анализатор без да имаш капацитет за това е жалко.Днес - добра медия сте, не ни заливайте с простотии, щото има и други, които да четем.

235

Augusto Pinochet

преди 2 години

г-це Христова, пак пишем статии вадейки събития и изказвания от контекста им само и само да дезинформираме хората. ЛОШО ТАКА НЕ СЕ ПРАВИ ЖУРНАЛИСТИКА.

234

Да допълня...

преди 2 години

До Атанас Велмазов 249 Путин няма да бъде здрав и благословен ,а презрен.Настрои целия свят срещу Русия. А ти Атанасе си много зле.Харесва ти войната , ама да не си там.

233

Анонимен

преди 2 години

Абе не знам колко големи приятели са Путин и Си,ама ги обединява нещо,и то Е,наглата имперска политика на Говедаристан!

232

Така е ..

преди 2 години

Си Дзипин не е глу.па.в като Путин.Рано или късно в Русия ще се говори китайски.

231

Анонимен

преди 2 години

Дойде краят на американското робство

230

прокажена Росия

преди 2 години

Русия е символ на набандитизъм и тероризъм. Дори Казахстан и китай се отдръпват от нея!

229

Чичо

преди 2 години

Танасе, нацисти, каквито светът е виждал в лицето на Хитлер , в Кремъл едва ли ще намериш, а виж кухи *** като теб в България дал господ.