55

Анонимен

преди 2 години

С нищо не ме е променила, само спрете да ни напомняте тая лудница дето сътвориха навсякаде.

54

Demonaz

преди 2 години

Трябва да има съд за медицинските комунисти. След това по дърветата да ги бесят. Има само нормално,но те се опитаха да наложат извратеня си ред , както искат с гай паради и останалите изродщини. Смърт на медицинския комунизъм и неговите слуги.

53

Я па ти..

преди 2 години

До мед сестра 52 Разбираш ги тези световни далавери. А абогат можеш ли да поставяш ?

52

мед сестра

преди 2 години

До Да допълня... 49 Няма ковид имаше масово тровене с БОВ! Благодарение на Русия изчезнаха лабораториите в украйна ,бълващи отровите,които предишните години променяха природата и климата ни и унищожаваха хората -суша,безводие,липса на дъждове ,болести по културите!

51

Анонимен

преди 2 години

стига с този фашив менте хамерикански вирус време е да изметем киртак кирчо и кокорчо тва е

50

мед сестра

преди 2 години

Няма как да ме промени една световна лъжа ,ако човек се информира! Само съжалявах за пациентите, идващи в болницата отровени от алчни и болни мозъци на разни дccъртаци -извратеняци ,опитващи се да завладеят и унищожат целия свят!

49

Да допълня...

преди 2 години

Пандемията промени живота ми, като уби съпругата ми.Връщане към старото за мен няма да има. Сега съм сам и много болен. Тя вярваше на Радев и не вярваше на Ковид.

48

Анонимен

преди 2 години

Мен не ме промени по никакъв начин.

47

Анонимен

преди 2 години

Организираната и насила наложена пандемия ни изпразни джобовете и напълни сметките на ненаситните сатанисти и техните верни слуги политиците.

46

Анонимен

преди 2 години

'Айде, бЕгайте да коментирате войната в Украйна, професори! Акъл от шофьорчета и бачкери да искаш...

45

Анонимен

преди 2 години

Като гледам как са я опазили природата бустерираните, лошо ми става. Още хвърчат мръсни маски по улиците. Хиляди са! А колко изкупиха милиони.

44

Анонимен

преди 2 години

Някои хич не сме си правили труда да се адаптираме към "новото", мерси

43

титикака

преди 2 години

Американското мислене при нас удари на камък,не сме толкова неинформирани и нерзнаещи колкото им се искаше.

42

Анонимен

преди 2 години

Фармафията си вкара автогол- разкри се като фашистка такава. А искаха нас да ни прекарат. В България не им мина номера.

41

Анонимен

преди 2 години

"адаптирането остава често без най-важното отчитане на ползите и научените уроци," - Аа, не е така. Научих урока. Никакви "маски" повече, и докато съм жив - никога повече "ваксина" за каквото и да било.

40

ЦИРК КОВИД

преди 2 години

Няма СТАРО НОРМАЛНО, има НОРМАЛНО или пандемично параноично истерично.

39

aa

преди 2 години

мдаа мдаа умнокрасивите показахте колко ви е акъла, само до нивото на бтв-та нови мови. Другите хора си живехме нормално и сега си живеем нормално

38

Ларавел

преди 2 години

Аз съм много доволен, че вече се работи от вкъщи. Не губя по два часа на ден в трафика, не се "бием" за градусите на климатика, никой не ме разсейва и работя по ***.

37

Анонимен

преди 2 години

Няма да е старото нормално. Край на медфашизма , ограбването на касата и прикриване на лекарски грешки,,довели до увреждане на здраве, или смърт. Да почват да се адаптират към затвора всички кукумявки от бранша на гломб и кунчев.!

36

Анонимен

преди 2 години

Никога не съм спазвал никакви мерки. Не вярвам на нищо спрямо целия тоя цирк. Пазарил съм си от малките магазини, че последната година дори и в големите. Да малко скандали :) но пазарих - викам ок, оставям всичко на касовата лента ... и ме обслужваха :) . Разходки, и т.н. без проблем. Така че, няма къде да се адаптирам и връщам хахаха. Всеки сам избира как да живее и на какво да вярвя - отворете си очите и вярвайте на това което виждате и чуствате ..