108

Департаментът

преди 2 години

на САЩ да си анализира, престъпността в американските щати, където всеки ден се стрелят по училища и църкви....Да не ни се бърка. Никой няма да се съобразява с анализи и изводи направени от тази престъпна организация...

107

Евала швепс

преди 2 години

До НАБЛЮДАВАЩ ! Братле , не знам на какви наркотици си , но мисълта ти феноменално бистра.

106

Не народ а мърша

преди 2 години

Що за народ е това, който с фekaлии пише на стената Слава за един нов си държава??? Нагли мизерници правещи мизерия на хора, които са им дали подслон.

105

НАБЛЮДАВАЩ !

преди 2 години

Всички сме създадени от един Бог,всички почитаме един Бог,да го кажем ,ако Мюсюлманите,почитат Бог по грешния начин ,то Християните по правилният начин,то като има толерантност и уважение между хората то може Християнинът да е причината Мюсюлманинът да спечели Раят,въпреки че не е приел християнството,ай обратното.Колко ще бъде хубав светът да има хармония ,обич уважение между хората,никои нема да векева на този свят ,тоест кратък.

104

рибока

преди 2 години

Щатът Айова в България ли се намира?

103

НАБЛЮДАВАЩ !

преди 2 години

До всички в палламента, и общините, Хасково ,Гоцев Делчев ,и София, мисля че България е демократична държава ... ?

102

Еййй

преди 2 години

Това американци, руснаци, китайци, все акъл на другите искат да дават, а себе си не виждат !!! Що е империя, е за *** !

101

Бе

преди 2 години

Я тия да оправят първо собствения си двор, па тогава да гледат чуждите !

100

Тиквичка с чесън

преди 2 години

Аман от религиозните, ще осерат света, почнаха вече.Те не са вярващи а вярващи си, като мафия са малко.

99

Пян_Гъ

преди 2 години

"Какво казва докладът на Държавния департамент на САЩ за религиозната свобода у нас?" Така ли било? А какво казваме ние за расовата толерантност в САЩ? За употребата на огнестрелно оръжие? Кога смятаме да се изкажем по въпроса и да наложим санкции? А Таджикистан какво смята за Великобритания? Не било важно ли? Ама нали "демокрация", "прозрачност", "равнопоставеност"? Гласът и на таджиките е ОСОБЕНО важен... А, не бил, така ли? Ми не ви ща "демокрацията" тогава...

98

Анонимен

преди 2 години

Драскайте повече СкандинавскоАрийски руни свастики и символи в чест на Бога Сънце за да *** от злоба и яд

97

Анонимен

преди 2 години

не е работа на Държавния департамент на САЩ да прави изказвания по адрес на моята държава. По същата логика моята държава може да реши да порицае Америка за все още съществуващата нетърпимост към цветнокожото население невъзмутимата намеса във вътрешните работи на други държави, изключително гадното отношение към коренното население на тези земи на които никой не даде автономия безмилостно унищожи. Тази държава изобщо няма никакво право да учи когото и да е защото тя е лош пример

96

Анонимен

преди 2 години

И защо този доклад трябва да ни интересува?

95

Пастафарианец

преди 2 години

Аз съм православен Пастафарианец и когато си поискам отпуска и почивка за религиозен празник като *** Байрям или надсвирване с Гевгири в чест на Спагетеното Чудовище работодателят ми отказва и ме дискриминира. В същият момент пуска по 4-5 дни стотици зомбита празнуващи Курбан .,Рамазан,Низам Ашлам и какви ли още не психопатии и глупости в чест на кървавият Яхве.

94

Гаро

преди 2 години

Мюсюлмани и евреи в БГ - хм, айде по добре да не коментирам защото съм българин

93

Анонимен

преди 2 години

Както винаги се говори за правата на малцинставата, като никъде не се говори за правата на мнозинството! Защо не се казва колко джамии има в България и колко от тях се падат на един мюсюлманин ? Защо не се споменава за разрушените и неремонтирани православни храмове ! Изобщо чисто "сороски доклад ", който трябва да иде в кошчето за ***!

92

Анонимен

преди 2 години

500+ години турско робство - къде бяха загрижените американци с докладите тогава? трябва да питаме индианците

91

L.

преди 2 години

Готов съм да изчета целия доклад, веднага след като Министерският ни съвет публикува доклада за расовите свободи в САЩ.

90

Анонимен

преди 2 години

Какво ми пука какво казват чуждестранни агенции?

89

Анонимен

преди 2 години

много са неразбрани краварите, хората не разбират, че при тях демокрация означава демонокрация. а това автоматично означава че овЦите могат само да ривът за некви виртуални права и докато не им дойде акъла по трудния начин, ще бъдат бити, стригани, и..ани...и ще продължават да живея с мисълта че са победили и че некъф виртуален сейвиър *** дойде да им спаси нещастните заблудени задни брони:)