418

ПРЕДАТЕЛ !!!

преди 2 години

и какво спечели България от това - 3 лв за литър бензин и 17% инфлация !!! От де на къде България ще страда заради инвестициите на Байден-Склерозата в Украйна !? Ние проблем с Русия НЯМАМЕ - Американските гаддддове да си воюват с Русия !!!

417

Анонимен

преди 2 години

А нещо за Германия и Италия, които ОК-наха рубльитье, след като ни фрлиха на кучеатата ?

416

перко

преди 2 години

Путин трепери от страх, че Киро *** не поднови доставките от Газпром и договорил два блуждаещи танкера газ които Китай отказал! Ликувай народе зимата предстои!

415

ПроСоТо

преди 2 години

м/у другото,ако сме сериозни,тоя трябва да бъде линчууван!..Защото най-дебелашки имитира шопа,чийто девиз е:-"Я не сакам мене да е добре,сакам Вуте да му е зле"...Така и тоя:-Той не сака България да е добре,сака Путин да е зле...Това плаче за въжето!!!!!!

414

ПроСоТо

преди 2 години

споко,Кире,ни са тръшкай!...ТИ не зарадва Путин,но Италия,Германия и още много,го зарадваха..Ама ония саглупаци,а ние,имам предвид ТЕБ,сме "тарикатите на Съюза"..Много лошо си постилаш!...При това без почивка..

413

Обективен

преди 2 години

Кире,ти не зарадва Путин , но още по-незарадва българската икономика . Сега с години всеки българин ще изплаща заемите които теглиш,за да огорчиш и накажеш Путин.

412

взвд

преди 2 години

киро пътник си за канада

411

баце

преди 2 години

Глупи.

410

Тра-ла-ла

преди 2 години

"ОбъркАл си нещо, Пич"- цитирам една стара реклама. Този съвсем се е взел на сериозно. Уплашил бил Путин. На този зор, само му е до теб. Колкото и да реве или се хвали, няма да стигне Зеленски.

409

Нов

преди 2 години

Едно нищо се мисли за нещо.

408

122

преди 2 години

Депутинизацията е новата парола на нова антируска истерия в България ,каквато няма в никоя европейска държава.Германия,Италия и Гърция например ще плащат газ и нефт на Русия в рубли , а останалите също , но с подставени частни фирми!Нашите като пуле пред майкаси,да угоди на Америка ,откъдето идват и на която слугуват,жертват национални интереси по чужда заповед!трябва ли да ги оставим да ни управляват не в наш интерес! ?Не разбира се!

407

Зозо

преди 2 години

От психопата Путин един пирон не трябва да се купува.

406

Прозрачно

преди 2 години

Този е патологичен лъжец - зарадвахме Путин, като се надупихме да не пращаме оръжие на Украйна.

405

Статистик

преди 2 години

Важното е, че комунистическото ни правителство показ вярност към другаря Путин, дори и пътник. Нали не пратихме оръжие на Украйна - всичко е както го поръча КПСС.

404

Спас

преди 2 години

Абе то че подмяната ще падне, ще падне. Ама да са толкова жалки, че да обвиняват лидер на друга държава, за тяхната некадърност, то вече е уникално. Долу подмяната! Само се свята и се прави на интересен Про100 Киро. Ама като го изметем след някой друг месец, си отива в Канада, а нас кучета ни яли

403

Анонимен

преди 2 години

За това 80 млн Германия и над 60 млн Италия се съгласиха да плащат в рубли.

402

абе

преди 2 години

този защо говори от името на всички българи , колко гласуваха за него ? аз не съм !

401

Продължа Поддаването

преди 2 години

на ФАЩ!!!

400

анонимен

преди 2 години

А ти, просто Киро, кога ще зарадваш българския народ, като си подадеш оставката?! Много, много не се омайвай, щото сме приготвили камъните! И викай белите автобуси да приберат нефелниците на четворната коалиция от парламента!

399

Анонимен

преди 2 години

САЩ ти ръкопляскат...