150

Анонимен

преди 2 години

. . . Българският национален интерес е съвсем друго, настоя Василев. . . . Така и не разбрах какъв е! Оставка, чемодан/куфар/раница и Канада!

149

Анонимен

преди 2 години

Този изпечен мошеник и крадец ни разтяга локуми докато всъщност ни ограбва заедно с аверчетата си от правителството. Говори някакви небивалици за диверсификация, а всъщност ще вкарва руски газ и ще ни го продава с комисионни. Ще прибират по 10 милиона минимум на месец за срока на договора. Още гласувайте за Продължаваме Измамата. Боко Тиквич е направо аматьор

148

Анонимен

преди 2 години

Язък за кученцата....щом Путин "забрави" набързо (явно поради старческа деменция) как го посрещнаха в България през 2003 г. и не се поколеба да прекъсне тръбата с газ към нас...неблагодарник. Поне заради русофилите в БГ не трябваше да го прави - вижте как ви се отблагодарява вашият вожд, пак го защитавайте!

147

сс

преди 2 години

ДЕГУСТАТОРИ НА АМЕРИКАСКА СЕМЕННА ТЕЧНОСТ

146

Анонимен

преди 2 години

мнооу карадеше асанчоооу народа изригва бабин и Гешев те чака

145

пенсионер

преди 2 години

ГЕРБ ПОБЕДА!!!!

144

Кокорчо

преди 2 години

Яд го Кокорчо - гаджето на Спецов, че не може да се среща с толкова важни политици както Борисов !

143

Анонимен

преди 2 години

Единственото което крепи четворната коалиция е кражбата на милиардите нови кредити. Скоро народа ще е на улицата!

142

Анонимен

преди 2 години

9 млрд лв изхарчи правитеслтвото през декември и никой не знае за какво.

141

Анонимен

преди 2 години

Г-н Василев, подаръците са част от визитата в чужда страна. Когато една делегация е на официално посещение по протокол има и подаръци. Делегациите посещавали България също са подарявали. Ако се интересувате може да ги разгледате. Освен картини, копия на известни съкровища и сувенири много от делегациите са си разменяли дори животни. Това не е прецедент, за който да се заяждате. Информирайте се първо.

140

ЧАПАЕВ

преди 2 години

ДЕВЕРСИФИКАЦИЯТА /ДРУГАТА ВЪЗМОЖНОСТ/ Е ПОСТИГНАТА С ТОВА, ЧЕ ГЕРБ ПОСТРОИХА ВРЪЗКИ С ВСИЧКИ СТРАНИ ОКОЛО НАШАТА. ПРЕДИ ИМАШЕ САМО ЕДНА ТРЪБА ОТ РАША ПРЕЗ УКРАЙНА И САМО ОТ ТАМ ИДВАШЕ ГАЗ. СЕГА МОЖЕ ДА ИДВА ОТ ВСЯКЪДЕ. ДРУГ Е ВЪПРОСА ОТ КЪДЕ Е ПО ИЗГОДНО И АКО НЯМАШЕ ВОЙНА ЩЕШЕ ДА СИ ТЕЧЕ РУСКАТА ГАЗ ОЩЕ ДЪЛГИ ГОДИНИ. ПП НЯМАТ НИКАКЪВ ПРИНОС.

139

Анонимен

преди 2 години

Показа топки Василев, не се скри като м*шка :))) Браво ! :)

138

Анонимен

преди 2 години

Тия са абсолютно наведени неадекватници,сутринта ги питат,коя е фирмата която вкарва газ от САЩ-незнам,на каква цена идва той-не знам,имаме ли черно на бяло договор за доставка-не знам,в такъв филм ще ми вкарат,че управлението на Лоестият крадецът ще ни се види като рай!

137

Асенка, Асенкаа...

преди 2 години

Песни ще се пишат за теб, Асене! Крадеца вика дръжте крадеца. Боко е тулуб - факт! Ти възрожденец и народен будител ли си? Същата по дл ога като Баце! Едно към едно! Ако дотам си я докарал, че за имидж и за да изпъкнеш храниш другите преди теб, значи сте тоталка. Българинът лятото почива, наесен протестира. Очакваме ви и вие като Боко от мазета да правите изявления съвсем скоро! А Киро пеша щеше да ходи до парламента!! Смее ли? Ще му почупят траволтския перчем на десетия метър от дома му.

136

Мунчо

преди 2 години

Кокорчо, още сега бих ти вързал един нашийник и да съм те подарил на Путин....

135

ППп

преди 2 години

празните приказки продължават !

134

този навлек

преди 2 години

БеБето подари кученце на Путин, а ти цяла България на каубоите. Колко пари открадна баща ти от приватизацията?

133

Жоро

преди 2 години

До *** ! 153. Няма да махнат визите за САЩ, защото вие комунистите се заселвате в Калифорния.Питай Нинова и още поне 100 партийци къде са им децата....Бре как не заминавате за Москва, ами все към САЩ ви влече...

132

Анонимен

преди 2 години

Кокорчо, давай си оставката и не говори за неща, които не разбираш!

131

Асен Василев

преди 2 години

ГЛУПОСТИ НА ТЪРКАЛЕТА