75

Анонимен

преди 2 години

Балабанов качи се на столчето да го ритна ! примката ти ще бъде на врата !

74

Нинова блъфира

преди 2 години

Нинова да не е луда да напусне коалицията. Тя има психиатрична пристрастеност към властта. Това и дава възможност да плячкосва безогледно. Пред риска да и е за последно напускането на колицията е немислимо.

73

Русия падна в канала

преди 2 години

Русия няма полезен ход. Най-добре е да прекрати военните действия, да се извини и да започне да плаща щетите. Но в живота не се получава така. Затова ще водят войната докато могат, а после сто години ще плащат репарации. Наближава времето на евтиния газ и нефт.

72

SOS

преди 2 години

Русия си намери смъртта.

71

Анонимен

преди 2 години

Русия ще си получи заслуженото с лихвите за тази безсмислена и жестока война... А кремълския пcиxoпат ще плати с живота си.

70

Анонимен

преди 2 години

Ооо, нека балабанката да каже как е правилно да се каже - "Операция пустинна буря" или "Войната в персийския залив". За омиротворителната операция на НАТО в Югославия без да има кой да се омиротворява...

69

Дидо

преди 2 години

Не знам дали в русия е рай ,но знам ,че в България не е.И виждам ,че от зле на по лошо отива.А Балабанов не искам да го коментирам смятам ,че не заслужава.

68

Joko

преди 2 години

Прав си АлаБалабанов, но не украйна , а половината свят воюва срещу Русия.

67

Анонимен

преди 2 години

Колко много мъка има БОЖЕ по този свят Българи до този ли Балабанов опряхте сави оправя месия се пишее за себе си се е уредил на Слави слугинажът ПОЗОР срам българи

66

Анонимен

преди 2 години

по-скоро балалайков

65

Aнонимен

преди 2 години

Балабанов, какво си се разплакал за тая Украйна. В тоя парламент си да се грижиш за българския народ като за пенсионерите, българските деца и майки, инвалидите за икономиката ни. И когато всички тия неща са равни със стандарта на държавите от ЕС тогава ще търсиш майната си в Укайна.

64

юриан

преди 2 години

Ало народните "избраници", стига с тая Украйн, бе? Ние ви избрахме да се грижите за българския народ, не за укрите. Вече ми се повръща от вас и темата ***. България над всичко и България за българите! Ти си чао.

63

Анонимен

преди 2 години

Защо не остана там воюваш с братята украинци,а мънкаш тука.

62

Анонимен

преди 2 години

Тая партия е създадена от ГЕРБ с нагло държане, за да върне обратно по най-бързия начин точно ГЕРБ.

61

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че по наглост е един от топ играчите в парламента, конкурира Деса, Биков... Говори, без да му мигне окото...

60

Анонимен

преди 2 години

зАЩО ХОДИХТЕ НА РЕЖИСИРАНИТЕ МЕСТА ОТ ПРЕВРАТАДЖИИТЕ А НЕ СЕ СРЕЩНАХТЕ С УКРАИНСКИЯ НАРОД ДА ВИ РАЗКАЖАТ КОЛКО """"""""""МИРНО"""""""" ЖИВЕЯТ ОТ МАЙДАНА ДО ДНЕС, ЗАЩО НЕ СЕ СРЕЩНАХТЕ С БЪЛГАРИТЕ В УКРАЙНА ДА ВИ КАЖАТ КАК СА МОБИЛИЗИРАНИ И ИЗПРАТЕНИ НА ДРУГИЯ КРАЙ НА ФРОНТА?????? А ТИЯ ГОЛЕМИТЕ ПАТРИОТИ СА БЕЖАНЦИ....

59

Анонимен

преди 2 години

ВЪН КОМИЦИТЕ ОТ ПАРЛАМЕНТА, НАГЛЕЦИТЕ СЪЩО!

58

Анонимен

преди 2 години

Балабанка, ти къф беше на протестите, изглеждаше ми привнесъл се псевдо журналистващ, интервюиращ избрани славистки статисти? Народа ви разбра и на вторите избори се спихнахте, АРТИСТО-СЦЕНАРИСТИ

57

R.A.T.M

преди 2 години

Представете си, че идва на власт в България след протести и запалени полицаи правителство, което почита Луков марш забраняват турския език и почват 8 г да тормозят кърджалийско ама не като през възродителния процес Ами с ракети самолети и ние другите си стоим по къщите пием си ракията честитим си празниците, а тия в Кърджали вече имат 14000 убити защото искат да говорят турски и един ден влизат турците и кои са лошите ? Да беше отишъл едно цвете да сложиш на алеята на ангелите в Донецк.

56

Ламята

преди 2 години

Лъже!!!Нито Русия,нито Украйна са обявявали вийна!