113

На DW

преди 2 години

Редовните платени глупости, за да настройват народ срещу народа и брат срещу брата. Тактиката "Разделяй и владей" в пълна сила. Дойде време да намесят и бесарабските българи. Този Олександър си е с украински име и твърди, че Украйна е неговата Родина й неговото Отечество и до последно щял да се бие за нея. Същият този, ако изобщо е професор преди месец твърдеше, че по-голямата част от бесарабските българи били за Русия и даже негов приятел и ги наричаше "промити мозъци". А неговият е чист щото..

112

Анонимен

преди 2 години

Odesa e ruski grad s rusko naselenie, kolkoto I banderovci da pratiat tam, niama da pobediat,zashtoto naselenieto e rusko v Odesa! I pomniat izgorenite hora ot Kolomojski v Odesa

111

ЬЬЬ

преди 2 години

Питане: Как бсп,възраждане и всички извън тях русофили искат да защитят тези над 100 000 души българи е защо негласно се съгласяват руските войници да ги убиват,грабят и изнасилват след като са разрушили и домовете? Питам: с изпращането на балончета за българските деца,дъвки и играчки ли? Питам за това и "нашето" мило русофилско президент(че),защото руската агресия само с пожелания за спиране на войната не се възпира.Руснаците показват най-зверското лице,което може да има човек в 21 век.

110

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен В българската част, в България. Спомняме си, че сме освободени от немска окупация от руски войски на III Украински фронт на маршал Толбухин и че тези войски са обединявали млади хора на 16 републики, а не махновци, петлюровци и главорезите на Степан Бандера. Че американците, англичаните и французите чак през лятото на 1944 г. са се включили във войната, а след половин век нападнаха Ирак,Либия, преди това Корея, Виетнам. Американска и на Алианса демокрация, която съсипа света.

109

Анонимен

преди 2 години

Мисля, че одеса няма да последва съдбата на Мариупол. В този голям черноморски град живеят доста руснаци, там си спомнят съдбата на руснаци, изгорени живи в Дома на профсъюзите и че този град е основан от Екатерина II , за него са се били войниците на Петър I, през 1944 г.Освободен е от немска окупация от руски войници, много от тях дали живота си за свободата. Нито американски войници на Бай Дън са участвали в освобождаването му, нито Урсула или Макрон,Киро, Асен, Гнома,Ристо.,Иво Инджев.

108

Баба

преди 2 години

Значи в съседство има 2000 руски войници на територията на Молдова. От друга страна Мариупол го няма и е въпрос на време руските войски от изток да се пренасочат на запад. Пита се в задачата, този господин защо все още дава интервюта а не стяга багажа?

107

Мне

преди 2 години

Украинците вече имат противокорабни ракети и савеЦкия флот ........ руският де ще стане за два дена на скрап ако се опитат.

106

Анонимен

преди 2 години

Европейските територии се поделят между кремълските генерали,и ватиканските кардинали.Вие в коя част сте?

105

Анонимен

преди 2 години

Ако Одеса стане втори Мариопол, това ще бъде , не защото Русия го иска, а бандеровците. На тях не им пука за жителите, колкото повече загинат толкова по малко с руско самосъзнание. А на фашагите това им е главната цел - да избиват рускоговорящите!

104

Анонимен

преди 2 години

'' Ще обяви ли Путин война '' .................................. товариш Копейкин от Възраждане, заяви вчера, че представлява 85% от българския народ и, че очаква решителната помощ на червената армия, за да освободи българския народ от проклетия запад, по подобие на Донбас. Така, че не унивайте ... скоро ще бъдете свободни ...

103

Стаменов

преди 2 години

ВЪН РУСКИЯ АГРЕСОР И ОЛУПАТОР! ДА ЖИВЕЕ СВОБОДНА УКРАЙНА!

102

Стефан

преди 2 години

Кoпейкаджийчетата, "Гладна кокошка просо сънува!". До 10 дни украинците ще започнат контранастъпление. Няма да има Новорусия. По-вероятно е Русия да се разпадне.

101

Да питам

преди 2 години

"Ако все пак се стигне до мащабно нападение над Одеса, България и Румъния със сигурност трябва да вземат отношение, смята той. "Все пак в този регион най-големите етнически групи са българите, гагаузите и румънците."Ъхъ... Ама когато горяха живи българи, затвориха им училищата и ги преследваха задето говорят езика си що тогава не взеха отношение?

100

дядо йоцо гледа

преди 2 години

Както Мариупол и Харков, Путин най-много обича да унищожава рускоговорящите градове.

99

кубанская столица

преди 2 години

Разбира се, съдбата на Мариуполь. Глеждай на карта: Одесса е почти окръжена. Ну кой ще я остави на Украина? По юг на бивша украина ще бъде създана Новороссия, състояща от Одесса, Николаев, Херсон, Запорожьк, Донбасс и възможно Харьков.

98

Анонимен

преди 2 години

какви щоротии говорите бесерабите мразят укрите както и в молдова-гагузи и бесераби са отделна република говорят на турски -български и на руски в укрина говорят на български и на руски това бе до 2014г.много знаиковци бесарабите са за русия

97

Ваня

преди 2 години

До ники-109: Няма *** да се надянат на съвременно ПВО!? Първо с високоточни ракети от далечната суша и от подводници ТЕ ще бъдат ликвидирани! А после ...?

96

ники

преди 2 години

Нямат шанс да припарят до Одеса. След потъването на смешката Масква, абсолютно никакъв шанс няма. Над Одеса има разгърнато ПВО, и то не е от старите съветски псевдо-безаналогови дивотии, ами се е баш западно ПВО с всичките му екстри. На 20 ракети минава 1 най-много 2.

95

Одеса

преди 2 години

има още няколко седмици като украинска територия

94

Анонимен

преди 2 години

Трябва да питате Зеленски и фашистите!