24

Анонимен

преди 2 години

Така като се замислих...войната няма да спре докато цяла Европа не се откаже от руския газ или поне повечето,за да си имат после украинците и Burisma гарантиран пазар.Дотогава ще ги спонсорират с оръжия да се подклажда войната.В такъв случай най-добре РФ още сега да им отреже на всички газа и да се приключва тази война.След нея всеки сам ще си преценява от къде да взима газ и на каква цена.

23

Анонимен

преди 2 години

Неслучайно Зеленски призовава да спират газа от Русия.Искат после цяла Европа по същите тръби след войната да захранват.Част от приближените на Байдън са инвестирали милиарди и в зелена енергия като са поръчали техника в Китай,която сега се произвежда.Те също ще искат да си върнат инвестициите.Всичко това ще ни се продава на тройни цени.Ако не беше войната никога нямаше да го платим.А войната,че е предизвикана от старана на Украйна всички знаем...

22

Анонимен

преди 2 години

Мда...украинската пропаганда гледам взе вече да се издава.Точно това беше замислил Хънтър Байдън.Как Украйна да продава газ и Burisma да печели като 2014-та година започна конфликта там точно заради това,а войната сега е следствие от всичко.Семейството на Байдън доста пари вложи в проекта.

21

ПТН-ХЛО

преди 2 години

Газ ще има, но от украйна. Но първо руския агресор трябва да бъде наврян там от където излезе. Нито стотинка от европейска българия за путинистка русия.

20

Анонимен

преди 2 години

Последната част от изказването е вярна - действително се правят опити за наместването на друга фирма при договарянето на газ! Не беше случайно уволнението на шефа на Булгаргаз. Помните, че беше едно от първите действия на ПП. Не е случайно и неплащането на газа - ще се търси кой да го договаря! Не се научихте/ме че спацители няма. Това го играхме с Лъжлив Дедо, с СтаниШеф, с Тиквун, сега с ПротоКиро... Кой ще е следващия, когото ще правим милиардер? Янев?

19

Анонимен

преди 2 години

Кирил Пвтков наистина ни лъже.А защо не знам все още.Може и да е купен от ЦРУ и да изпълнява команди.А може и просто да си е мошеник и процент парите от сделките за газа да отиват в джоба му.Може и двете да е.

18

Истината

преди 2 години

Дори и да платите шистов газ на хамерикамците пак ще лапате руски газ защото сте с много голяма икономика на покупко продажба с комисионна а дедо и баба и внучето да му мислят. Не разбирам при нулева икономика защо купувате. Първо си оправете загубите от предишните мандати.

17

...

преди 2 години

Нямате рубли?Няма проблем,ние ще ви дадем по най-изгодния курс 1?=1 рубла.Плащай и целувай ръка...

16

Анонимен

преди 2 години

Абе от 10 дни Пощата не работи, журналята ни занимават какво направил Хасан на Ибрям.Ресорния министър със частна поща, шефа му решава световни проблеми сега ще инсталират и нови далавераджии за посредници на газа и зърното и всичко е 6+.

15

от сутрин до вечер

преди 2 години

Сега очаквам и бойко да се изтъпанчи и да ни каже ка при неговото управление България е супер.

14

Л.Иванов

преди 2 години

Ами какъв е изводът? Да си връщаме на власт мафията герб, че всичко да е на печалба!Е, тогава Украйна ще ни се струва като детска игра, особено като се има предвид как се е настървил Путин от Банкя!

13

тез са

преди 2 години

другата партия с бсп де работят за москва

12

ама

преди 2 години

тря първо една сви рка на джуджето да напрайте , преди да му се оду пите и не забрввяйте да си носите вазелина, той кон дом не му тряа

11

Анонимен

преди 2 години

Тоя да не се е учил как се ползва нож за ядене и да си е срязал бузата, като го гледам... Като му гледам погледа на снимката, май това ще да е станало...

10

Анонимен

преди 2 години

той гръцкия е руски но с 30% по-скъп

9

Анонимен

преди 2 години

Че ние ако взимаме милиарди от транзит ко сме се притеснили от цената на втечнения газ? Само лъжат тия от герб.

8

ДДРОнег

преди 2 години

ОПГ герПдпс да не се обаждат, щото за 12 години разкапаха държавата и вместо тръба към Гърция, направиха тръбата на путин към Сърбия !!!___И те НЕ са управлявали България в такива тежки времена - пандемия и война !!!

7

Асан

преди 2 години

Киро Ментата лъже българите също като Боко тиквата :)))

6

Стамат

преди 2 години

Саше , моля ти се, недей се излага...

5

Анонимен

преди 2 години

Междувременно Кокорковците твърдят, че така се съобразяват с позицията на Европейския съюз. Но едва преди 6 дни - на 21 април, Европейската комисия публикува документ, в който казва, че ПЛАЩАНЕТО ПО НАЧИНА, КОЙТО ИСКА РУСИЯ, НЕ НАРУШАВА САНКЦИИТЕ и е възможно. Линк към документа: https://ec.europa.eu//faqs-sanctions-russia-gas-imports_en