59

Анонимен

преди 2 години

Да знаем, за да станеш ти пак президент и твоите пълни палячовци да вземат властта!

58

Анонимен

преди 2 години

ВЪРНЕТЕ бюлетината В Европа така се гласува Бюлетината върнете ЗАЩО НИ ЗАДЪЛЖАВАТЕ ДА ГЛАСУВАМЕ СОМО С ТЕЗИ ИЗМАМНИ МАШИНИ ОСТАВКА ОСТАВКА ОСТАВКА

57

Анонимен

преди 2 години

Ако не беше въвел на Разпети петък през нощта тези измамни машини нямаше България да е в пропастта сега но ти си оплете кошника назначи служебните п.евратаджии с венецуелските мад машини В Европа Няма такива измами ние си станахме венецуелска маадд Къде е Демокрацията

56

Анонимен

преди 2 години

Отговор:а)Да спечеля втория си мандат.Още 5г.гарантирани за нищо- правене по18000лв заплата+3000лв.пенсия,доволни ли сте?А вас съм ви оставил на Кирчо и Кокорчо те ще ви довършат ..

55

Радеф и Йотофа

преди 2 години

С ВАС СМЕ! ОПЛЕТОХМЕ СИ БЪДЕЩЕТИТЕ 5 ГОДИНИ С 15 - 20 БОНА ЗАПЛАТА, А ВИЕ ДУХАЙТЕ СУПАТА!!! !

54

ГЕРБ

преди 2 години

Машините манипулират резултата перфектно и незабелязано

53

Анонимен

преди 2 години

ГЕРБ газ пикaят, че не могат да фалшифицират изборите, както правеха преди машините за гласуване

52

айде бе, зелен чорап

преди 2 години

Радев иска машини, защото манипулират изборите. така, чрез фалшификация ПП Пълен провал излезе на първо място. Зеления чорап затова иска само машини.

51

СЛУГА НА МУТРИТЕ..

преди 2 години

ЗАТОВА ВЪВЕДОХТЕ МАШИНИТЕ ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ....

50

А Бе

преди 2 години

...куха манерка, че нали сега имате мнозинство във секциите бе, как така мислиш ,че твоите хора ще фалшифицират? Кой ти вярва на тебе, още повече на машинките на Мадуро? Имало ли е в досегашната история на изборите, всички социологически агенции/които са предимно червени/ и екзитполове да сбъркате с над 8%? Кого се опитваш да мамиш? Извърши си преврата с парите на Черепа и машинките на Мадуро, като по учебник на КГБ!

49

перко

преди 2 години

Нали Рундьо Фуражков искаше контролно броне на разписките от машиите, а сега мълчи по въпроса. Въпреки ,че беше прието на последните избори да има такова ЦИК мълчи за резултатите! Журналистите също удобно избягват този въпрос! ЗАЩО ЛИ??? ?

48

Анонимен

преди 2 години

Машинките избраха и проамерикансткото правителство и проамериканският президент.На президента му наложиха и Петков и Василев за служебни министри, а машинките избраха никому не известната ПП .

47

Мангърова

преди 2 години

Е как да не знаем ?! Нали ако не беше въведено то нито Радев щеше да е президент,нито ПП / пропадналото правителство / щеше да си развява байрака !

46

Анонимен

преди 2 години

Да др.Радев.иначе нямаше да си на тази позиция,а и точно ти докара Кирчо и Кокорчо !И ко стана ударихме дъното благодарение на теб..

45

Анонимен

преди 2 години

Знаем, знаем.

44

знаем

преди 2 години

за да могат едни Простинпутки и Пиндираси да свършат мръсната работа по зануляването на местно ниво

43

анон

преди 2 години

До АнонименНеплащането на данъци е най-дибрият начин за протест. Само дано повече хора го разберат и да стане малко-по масово...

42

Българин

преди 2 години

За да манипулирате изборите и направихте така че и да не се проверяват разпечатките. И ето чалгарите управляват с пАдалите, а червените ги учат как се краде. А ти Румене си най-големия бАклук. Седиш редом в историята ни до Георги Димитров. Къде са парите защо не попиташ Киро И Коко? Като говорим за крадене на милиарди. Колко станаха вече? 9 за декември и януари. Преди това взехте от автомагистрали АПИ и където още можахте да опоскате. ББР нещо да кажете има ли пари останали там?

41

www

преди 2 години

Защото само с машинен вот ти имаш втори мандат, за да позориш България още 5 години!

40

Анонимен

преди 2 години

Ми знаем разбира се!!!За да фалшифицирате уж по-лесно изборите,а сега искате да върнете пак хартиените бюлетини ,защото червените имат печатници и по-лесно могат да правят фалшификации!!!Ти нас на прости ли ни правиш ?!