82

Анонимен

преди 2 години

Кой ще ни лекува?Това са всички членове на финансираната от еврофондовете мафия притежаващи строителния бизнес, банките, ЖИПОВЕТЕ, яхтите, частните самолети и т.н.С много пари всичко става - това е лозунг за 97% от населениено, успешно наложен от 9 септември 1944!!!Колкото си по елементарен толкова си и по-алчен!!!или С нахалство всичко се постига!!!

81

ЕС ЕС

преди 2 години

ЕС е супер като идея, но на практика не работи. Трябва тотална реформа и повече инициатива за малките държави. Швабите тотално се провалиха с управлението на съюза, да не говорим за Фон дер *** и сделките с Файзер и Модерна...

80

Анонимен

преди 2 години

Вероятно тези които държавата изучи и после избягаха в чужбина.

79

Анонимен

преди 2 години

До ЕС провал 90 Кой е искал, да не би да са ни питали? Вие кой сте и какъв сте, та ръсите тук непрекъснати обвинения към нас? Някой соц партиен секретар, който не е успял да се прикачи да краде някъде ли?

78

реалист

преди 2 години

Ето това е по-страшно и от войната в Украйна и от пандемията,та дори и от непосилните вече цени в страната.Но на никой не му дреме за болната и изчезваща Майка България

77

ЕС провал

преди 2 години

Нали искахте в ЕС - ето ви и резултатите - работоспособното и квалифицирано население замина на Запад, а територият ни завзе финансираната от еврофондовете мафия. След Сомалия, България е на път да стане провалена държава.

76

Анонимен

преди 2 години

До до 82 88 И досега само на частно се преглеждам при специалисти, но стои въпросът с отговорността. Когато лекарите бъдат добре заплатени и в добри условия, нямат никакво оправдание за грешките, лошото отношение, нулевия ефект от лечението и т.н.

75

до 82

преди 2 години

До Анонимен... Никой лекар не е длъжен да работи със здравна каса, "всеки сам си преценя" дали да сключи договор с нея. А като няма по каса - отиваш кеш, да се преглеждаш на частно. И така ще стане с повечето специалности.

74

Анонимен

преди 2 години

До Муахаха 78 Всъщност се наложи да "станем", защото не можем да разчитаме на тях. Грешката Ви е, че не сте забелязали кое повика, кое беше първо.

73

Путин = БОГ

преди 2 години

Спокойно, Светий Путин ще ни излекува всички с няколко атомни

72

Анонимен

преди 2 години

До До 75 79 Изключая мангоджери, не мисля, че към лекарите има лошо отношение. По-скоро те се отнасят лошо към пациентите.

71

Анонимен

преди 2 години

До 79 Нещо ще споменеш ли за отношението на лекарите към пациентите. Неслучайно хората не искат лични лекари, за да нямат много контакти с голям брой медицински лица. Пациентите са принудени да търпят настроенията на всеки.

70

до Анонимен 65

преди 2 години

Защо ме изтрихте? Лечението в ортопедиите е едно от най- скъпите. А престоят в отделението е 100 лв. на ден, за избор на лекар 900 лв. За едното нищо оставяш 1500 лв. Имплантите (отделно) им са над 1000 лв. винаги и са задължителни. За да лекуваш травма ти трябва най- малкото 5000 лв. После другаде ходиш да се долекуваш. Със заплата 600-700 лв. нето как се заделят такива суми?

69

До 75

преди 2 години

"Не всичко е пари" !! И отношения трябва! Виж отношението на австрийци, немци към лекарите, учителите, полицаите... виж го в БГ! Научение сме да мислим, че щом някой взема заплата от държавата, то той ние длъжен и ни е роб и може да го унижаваме! Гарантирам ти, че и да направят заплатите на медицинския персонал като в Германия, повечето пак няма да се върнат в БГ!! С диваци на никой не му се занимава вече и срещу пари!!!

68

Муахаха

преди 2 години

Е как кой бре, нали всички сте вирусолози, имунолози, експерти медици?! Нали медиците в БГ са некадърници, убийци, мафия в бели престилки?! Лекувайте се с ракия и сланина, сухите съчки да мрът и това е! Каквото повикало, такова се е обадило - е казал този народ, ама едно време като е бил мъдър!

67

Народна

преди 2 години

Голяма част от сестрите ходят на 2 места на работа Безобразие толкова ли не може да имат прилично заплащане

66

Реалист

преди 2 години

В общинските болници 80% от сестрите са пенсионери Наскоро видях парадокс болна помагаше на сестрата да отиде до тоалетна защото е на 70 и я болят краката Докарват я на работа и до там за да попълва бройка

65

Големия Робот

преди 2 години

Както написа по-долу един колега. Всичко се свежда до пари. Докато сме омотани от люлка до гроб в тази система нищо никога няма да се промени. Ние сме неспособни да се променим, затова идните поколения, ако изобщо оцелеят, ще наследят от нас една Земя, опустошена от алчност и малоумие

64

Анонимен

преди 2 години

НИКОЙ НЕ ПИТА ПАЦИЕНТИТЕ КАК Е УДОБНО ЗА ТЯХ, КАКВО Е МНЕНИЕТО ИМ, КОЕ БИ БИЛО ПО- УДАЧНО, а уж здравеопазването е за пациентите. Ама май здравеопазването не е за пациентите, а е за пълнене на джобовете на лекарите. Реформите ги правят лекари и министри според нуждите на лекарите и в тяхна угода, а не според нуждите на пациентите.

63

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 70 Какво общо? Бананите са много полезни за здравето, между другото и какъв беше проблемът да ги има и по соц-а, вместо да им взимаме рогозките и другите непотребни продукти? Същото е и с тоал.хартия - какъв беше проблемът да я имаме? Превратът си беше вътрешнопартиен, та да обвинявате нас е просто лъжа. А лекарите и тогава бяха с малки заплати, но не можеха да отидат в чужбина, това е + на онова здравеопазване - затвор за бедните лекари.