90

Анонимен

преди 2 години

Ама като изеете тоз патос за борбения народ и истината и се попикавам от смях как ги мешате със сметките зс бензина и тока. Все едно слушам от едно време дружинната ръководителка. Са оставаше на края да изтърсиш и едно Слава на ЕССР, урааа иях да хукна да си връзвам синята връзка на примерно чавдарче. От де ви изравят такива ве?

89

Анонимен

преди 2 години

Като спре газа и нефта, ще те питам

88

Анонимен

преди 2 години

САЩ и EU сами си вкарват атвтоголове и това ще е поредният икономически автогол. От Русия идва много дървесеина, метали, нефт, газ, жито и ред други ресурси, които ще се пренасочат още повече към Китай и той ще стане още по силна икономкика и Европа ще го издуха. Закакво са тия заводи ако няма сурвина ? Зарди решенията на Европа и САЩ ще плащаме ние. Европа няма да може да се изправи така лесно тоя път. Явно е по важно да покажат, че са голямата работа в тая битка , но ще излязат наведени

87

Цезар

преди 2 години

Министър Лавров лъже Отдавна ЕС ,САЩ и останалия свят трябваше да отстранят зависимостта си от руските доставки на газ, петрол и тн. ИтЯвно, че беше допусната грешка,от която се възползваха руснаците като си пълнеха джобовете и се въоръжаваха. И се видя колко скъпо струваше тази грешка и до къде стигнаха нещата. Русия води война срещу независима Украйна и нейния борбен народ. Руснаците може и да са по добре въоръжени, но истината е на страната на украйнския народ и той рано или късноЩе побед

86

Цезар

преди 2 години

Отдавна ЕС ,САЩ и останалия свят трябваше да отстранят зависимостта си от руските доставки на газ, петрол и тн. ИтЯвно, че беше допусната грешка,от която се възползваха руснаците като си пълнеха джобовете и се въоръжаваха. И се видя колко скъпо струваше тази грешка и до къде стигнаха нещата. Русия води война срещу независима Украйна и нейния борбен народ. Руснаците може и да са по добре въоръжени, но истината е на страната на украйнския народ и той рано или късноЩе победи.

85

Язе

преди 2 години

Ами като е така, защо не врътнете канчето и не спрете всичко. Ще сме ви благодарни. До есента ще сме ви забравили. Въпреки мръснишките пропагандни и хибридни номера.

84

Савата

преди 2 години

Абе хора,разумно ли е да сближаваме Русия и Китай?!...

83

Вътю Т.Панчев

преди 2 години

ХА ХА , РАША ИЗНАСЯ САМО 15% ОТ ГАЗТА КОЯТО ДОБИВА , ДРУГАТА СИ Я ПОЛЗВА ....А ТИЯ 15% СА 24% ОТ ВСИЧКАТА ГАЗ КОЯТО СЕ ПРОДАВА ПО СВЕТА ....А НЕФТЪТ КОЙТО УСА ВНАСЯ ОТ ТАМ Е ПОД 10% ОТ ОБЩИЯ Й ВНОС .....А ЧАКАЙТЕ ДА СЪРШИ СВЕТА

82

Анонимен

преди 2 години

Сега разни спекуланти ще тръгнат с надуваеми лодки, гемии и салове през черно море към Крим за нелегален внос на горива и суровини от Раша. В замяна ще изнасят бъргери, кока кола, айфони плейстейшъни и други лъскави нещица.

81

Един

преди 2 години

До Анонимен 79Говориш за битов потребител или промишлен потребител на ток?

80

Бг

преди 2 години

Бай Дън е жалък дименциран дъ-р-так

79

Bg

преди 2 години

Лов на русофоби

78

Аз казах

преди 2 години

Само в БАНАНОВИТЕ републики се продават природни ресурси !?!Казах го преди ,,*** и лавровия рано или късно ще пукнат ,НО руският народ ще остане беден за дългоооо !?!

77

Алекс

преди 2 години

СССР рухна,когато САЩ и Саудитска Арабия сринаха цената на петрола.Ако САЩ и ЕС не купуват руски петрол,Китай ще го купува за жълти копейки.Лавров да не го раздава толкова бодряшки.Фалитът на Русия е близо.

76

не

преди 2 години

До Анонимен 79 не ги мисли - те са много пред нас, социалистите и путинистите :)

75

Анонимен

преди 2 години

Пу Тин е китайски агент за унищожаване на Ра Ша.

74

Анонимен

преди 2 години

Днес получих фактурата за ток. И се изненадах. ЧЕЗ ме компенсира за двата предишни месеца на високата цена. Този месец платих 25лв. Никога при нито едно правителство / ако зависи от него / не сами намалявали и компенсира ли.

73

Анонимен

преди 2 години

Кранчето на тръбата с руски газ е като колелото на късмета в Супершоу Невада ...е па квот ви се падне Еоуръпшани

72

Анонимен

преди 2 години

Газ за битови нужди се е повишила с 50 Ст. За литър. Е ще го преживея това. Но ако се внася от Гърция може да е и 51ст.

71

Кучкар

преди 2 години

В чест на Лавров и Велика Русия, днес пълня резервоара до ГОРЕ! И не спирайте да строите и да се презапасявайте с олио. Това в кръга на шегата, а сега да питам Киев падна ли? Кличко боксира ли се с чеченците?