41

Анонимен

преди 2 години

80 % от така наречените бежанци ,обраха черноморието ,леле колко са глупави )

40

реалист

преди 2 години

герб продадоха всички общински жилища на себе си , а сега дайте подслон. мноого нагли .

39

До оня,

преди 2 години

дето искал национализиране и настаняване на бежанци. Бъди готов да се изнасяш и от твоето жилище,.ако не искаш да те подпалят, или да ти се срути блока върху умната кра.туна. Освен ако не си свикнал да живееш в кат.ун.

38

Анонимен

преди 2 години

не обичам ГЕРБ, но това предложение ми харесва. Нека тези хора да ги заселят в Кърджали, Хасково, Шумен, Разград и Търговище и да повдигнат % на българите там !

37

ГЕРБЕРСКИ боклуци

преди 2 години

Искам да задължат със закон, всеки член на партия ГЕРБ да прибере, да отглежда и храни за минимум 18 месеца по едно украинско семейство! Ако откажат нека имотите се конфискуват в полза на държавата и да се раздадат на нуждаещи се!

36

koi

преди 2 години

kogo 6e qde txpata iwa drujbenska

35

Анонимен

преди 2 години

Направо ги канонизирайте. Пък местните кучета ги яли.

34

Анонимен

преди 2 години

Какви Общински жилища , направо в Хетелите на Пампорово , и без тва са празни заради Пандемията

33

Анонимен

преди 2 години

Много точно ....явно няма места или САС привелегии от другите ,но изгонете брадатите рошави ромове от кол и въже и там настанете украйци ,то не може хоби в София или Варна Бургас Поморие ,на моренцето

32

Анонимен

преди 2 години

Бежанците навсякъде се подслоняват в бежански лагери. Не са в хотели или държавни жилища. Не знам кое вече е по-опасно....войната или популизма на бг политиците, който ден след ден става все по-извратен

31

Вьзмутен

преди 2 години

*** постоянно трият за условията на сир бежанци в -бгЖивеят в пьти по добре от раб бьлгарин

30

Анонимен

преди 2 години

те не си перат дрехите - прането им се извозва на пералня и им се докарва чистичко всеки път- разполагат със собствено жилище- разполагат с климатик във всяка стая- не плащат тока, който ползват- не плащат водата, която ползват- не плащат здравните осигуровки, които имат- не плащат интернета, който ползват- не плащат за нищо, защото ние им го плащаме- 80% от тях не са сирийци, т.е. не са истински бежанци, а ни ги натрисат съвсем съзнателно- идентифицират ги без да имат документи за самоличност, а само по "честна дума"- сред тях има доказано терористи, така и "спящи клетки"

29

Анонимен

преди 2 години

A българите дето нямат нищо, защо не помогнат на тях първо....

28

Анонимен

преди 2 години

В хасиендата на банкянския папуняк могат да се настанят доста хора. И пари има ,и храна,и дръвца,а за кюлчета да не говорим. Тъкмо няма да е сам като скот.

27

Сир бежанци в бг

преди 2 години

Цялото разследване на българска телевизия, можете да гледате ето тук!.

26

Сир бежанци в бг

преди 2 години

Вижте как охраняват границата ни с Турция (Снимки) Бежанците масово отказват да работят - 1000 лева ги нямат за пари Само петима от 9768 бежанци работят, останалите искат още повече социални помощи Бежанците си купиха скъпи телефони и таблети, получиха безплатен интернет от Държавата (Снимки) Източник: Още 10 хиляди нелегални имигранти се готвят да нахлуят Брюксел притиска България: Бежанците само при вас! ООН притиска България: Махнете си оградата по границата!

25

Анонимен

преди 2 години

А аз искам да конфискуваме откраднатите милиарди от гербавите и да ги раздадем на бедните.Ще има и за бежанците.

24

Анонимен

преди 2 години

Национализирайте празните жилища в България. Само в София има 200 000. В тях спокойно могат да бъдат заселени бежанци и социално слаби роми.

23

мак

преди 2 години

Наскоро хотелиерите обещаха да приютят бежанци в хотелите си, така че да не се ослушват и да действат. С общинските жилища е друга работа, сигурно много българи чакат да получат такова жилище, а сега ще изпаднат от листите.

22

Мда

преди 2 години

Ми те и сирииците добре си живяха докато работехме за без париДьржавата им отпускаше по -1200 лв на човек за издрьжка в бьлгарияМа дори и те не стояхаПреди да заминат барове хотели публични домове казина бяха пьлни сьс сириици около орлов мостБьлгари почти нямаше