163

До 156

преди 2 години

Няма да дойде руския патриарх,защото със самолет не може,а с кола трябва да пътува с украинските бежанци.

162

Анонимен

преди 2 години

Ревльо,искай компенсации.

161

диляна гайтанджиева

преди 2 години

ЕКСКЛУЗИВНО! ЩАТСКА БИОЛАБОРАТОРИЯ ВЪВ ВМА ЩЕ ПРАВИ ЕКСПЕРИМЕНТИ С БЪЛГАРСКИ ВОЕННИ, КАКТО В УКРАЙНА, ПОД ЕГИДАТА НА ПЕНТАГОНА! БИО ВИРУСИТЕ СЕ ИЗПРАЩАТ С ДИПЛОМАТИЧЕСКИ ПРАТКИ! /ВИДЕО/ зеленски знае ли ?

160

Понякога

преди 2 години

ми е жал за Радев. Мъж под чехъл, но не на Деска, а на Нинова и Митрофанова

159

Ти

преди 2 години

До Колбо май предпочиташ чеченци?

158

Млък бе

преди 2 години

Радев, намеците ти са неуместни. Война е. Ясно е, че ще има криза. Вие с Янев, Нинова и Костадинов спрете да се дупите на руснаците. Като нямаш ..., да не си ставал президент.

157

Бгг

преди 2 години

Вие политиците сте виновни .

156

Малко за политика

преди 2 години

Виж ги какво вършат Харвардците Радев. Наложиха забрана за полети на руски самолети над България и Русия ни отговори със същото. Това е враждебен акт който ще се запомни. Все още може да се поправят нещата. Оставка на министърът на транспорта Николай Събев и отменяне на забраната.

155

Колбо

преди 2 години

Аз съм съгласен да помогнем на украинския народ но България трябва да бъде внимателна когато приемаме бежанците от Украйна защото бандеровците също ще бягат и трябва да бъдем нащрек за да не допуснем проблеми в България като знам какво са правили в Украйна Как са осквернили гробът на Хан Кубрат и колко българи в Украйна са пострадали от тях

154

ДРОН- стрела

преди 2 години

Русия е велика и ще бъде,не може бг.папагали да повтарят ЕС,Има ли мнения на народа сега.ВСИЧКО ЩЕ СТАНЕ СКЪПО ОТ ТАЗИ КРИЗА.Санкцийте срещу Русия са и за Бг.Излагация на новите Петковци,спечели сега Дебелия пожарникар с 65 милиона окрадени от ХЕМУС и т.н.

153

Анонимен

преди 2 години

На Радев хич не му се иска да изговаря лоши думи срещу Русия, но това е положението. Путин се изложи.

152

Анонимен

преди 2 години

До Бай Гроздан Дъра-бъра и русофилистични лъжи. Путин е масов убиец, няма спор. Само българските *** го обичат и възхваляват, дори руснаците го обвиняват, че нахлу в суверенна-братска и православна държава/Украйна, която е покръстила руснаците/, че путинската армия убива беззащитни жени и деца, че Путин изпрати в православна Украйна мюсюлманските мародери на Кадиев да убиват православни, а Кадиров се похвали, че няма да взема пленници-само убити. Срам, срам за Русия и руския народ!

151

Анонимен

преди 2 години

др президент, мобилизирайте съветниците си и всички напляскайте Путин!

150

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Тази година забрана за русофилски чествания на Шипка. За освобождението на България реално са се били българи, украинци и финландци, а руснаците само са искали нашите територии като мост към Цариград. Русия обяви Съединението ни за незаконно и изтегли руските офицери, дори призова султана да нападне България. Това представлява руския ботуш: лъжи, кражби и агресия, платили сме със златона Русия за тази руско-турска война. Стига, вече е крайно време да се спре с про-руската пропаганда.

149

Бай Гроздан

преди 2 години

Само руският народ може да го спре Путин,а не санкции и НАТО и за това операцията не е както срещу квантуанската армия на японците унищожена за десет дни,когато старите днес,но нови тогава Т-34 настъпваха с 250 до 500 км на ден в Манджурия,но САЩ хвърлиха бомбите,защото японците мислеха да организират народен отпор и при унищожена от русите армия се предадоха на САЩ,,но руският народ е отвратен от изгорените живи в Одеса и масовите гробове в Донбас и Путин разполага с цялото време на света.

148

Анонимен

преди 2 години

има ли радев директна телефонна връзка с кремъл?

147

Анонимен

преди 2 години

радев си трае защото пак ще дойде руския патриарх да му се скара.

146

аа

преди 2 години

Плевпелиев има позиция, а тоя само се върти

145

ха ха

преди 2 години

Президента ни не знае коя държава е агресора над Украйна НЕ Я НАЗОВАВА само общи приказки

144

Р.Радеф-балалайка

преди 2 години

Балалайка - руски музикален инструмент.