59

Анонимен

преди 2 години

"вечния хит ... на Лепа Брена".... "не някой турбо фолк хит, а песента на Камелия." - Не турбо-фолк а поп-фолк симфония, видите ли. Културата на яденето на бургери с ръкавици. Не е простащина, а улекотена простащина.

58

Луд с лопата

преди 2 години

*** !!!Това е най точното ви описание.*** !!!Запомнете едно...Все някой ден ще ви изринат .

57

damin888

преди 2 години

Супер сте !!! Сигурен съм, че и българите от Западните покрайнини умрат от кеф, като ви слушат.

56

Анонимен

преди 2 години

Сещам се за една Нова година на площада в центъра на София. Горан Брегович и оркестъра му изпълняваха песента на сръбската артилерия и впиянчената маса на площада се тресеше доволно, без изобщо да се замисли, че тази артилерия е избивала преди повече от век дедите ни.

55

Krom

преди 2 години

Хвала на "сценаристите на Слави"! Удариха дъното. За пореден път показаха сърбоманските си лица. Крал?! Противни си бяха, такива си останаха. Сърбите винаги са ни презирали и са се опитвали да ни прекарат. Но, българския сърбоман е неуморим. Я някой от сръбските любители да каже поне една кръчма в Сърбия където се е чула българска песен? Няма! И за това ни мразят и презират. А "сценаристите на Слави" го заслужават с пълна сила.

54

Анонимен

преди 2 години

Балканска слава?!!! Да, има такава. Слава на лъжци, измамници и крадци, на хора незачитащи закони и правила. Това е балканската слава. Преди век и половина великият Бисмарк е казал - За тези конекрадци от Долния Дунав не бих жертвал дори един померански гренадир. На друго мнение е бил руския цар. Конекрадците от Долния Дунав си останаха същите, само дето вече крадяха конски сили. Един от тях, лежал в Панкрац дори 12 г. беше премиер на България, а хората на Слави го хвалиха , поне в началото.

53

IQ 3.14

преди 2 години

До Анонимен74бил гейтс е накарал шовинистичните шумадийци да дадат фалшиви декларации, спор нема.

52

Анонимен

преди 2 години

Що не, няма по-силен посланник от хубавата музика :) А иначе Джокович стана жертва на про-ваксърското лоби. Милиардите, които печелят фарма гигантите са по-силни.

51

Анонимен

преди 2 години

Сега ще поканят Славчо и ИТН да участвуват в изборите за парламент на Сърбия за да се оправят и те , нас вече ни издокараха .ЧЕ ГЕВАРА на 21 век тръгва по света .Ха-ха-ха .

50

IQ 3.14

преди 2 години

един приятел пита дали е наказуемо деяние използване на документ с невярно съдържание.

49

Бате Сечко

преди 2 години

Зооооммбииитааа...

48

Анонимен

преди 2 години

Вместо да се срамуват от него, те го хвалят. Ужас!!!!!

47

Емилия

преди 2 години

Хайде да не забравяме, че имаме много добри тенисисти и ние. Григор Димитров е не по-малко достоен да бъде възпят.Стига вече с този Джокович, има кой да си го хвали.

46

Анонимен

преди 2 години

Е, няма как екипа на Слави да не се включи в простотиите. При тях това е задължително, де що има балканска простотия да се възхвалява.

45

Анонимен

преди 2 години

Дотам сме я докарали, че да се гордеем с чалгата...едни чалгари възхваляват едни други турбо-чалгари. И после се чудим защо тази държава се топи с бясни темпове.

44

Петров

преди 2 години

И българите и србите се гордеят че са "луди". Едните останаха в Белградския снаджак по територия, другите са с визи са целия цивилизован свят и без национална валута, луди, луди.....

43

Петров

преди 2 години

И българите са твърдоглави и загубени ама при сърбите е патология и нищо не може да я промени.

42

Анонимен

преди 2 години

Мачкайй, Ноле!!

41

Анонимен

преди 2 години

а за Кирето Тринко ще неправи ли песен "Киловат, ват ти вече не си ми брат" тъдърлатътъ тъдадърлатътъ "Бех богат, и даже брат без да съм Борат" тъдърлатътъ тъдъдъралатътъ "Едан кубаметър *** си сака Мегават и много Хляб"

40

Петров

преди 2 години

Све шта други нема србин го има наj вече - тази самовлюбена сръбска позиция е правила световни войни какво остава за един Аустралиън оупън.