24

Равнопосавеност

преди 2 години

До 21 bili - Аааа те не го знаят и искат да се пробват защото се надяват на неядрена и то локална тук до нас. Глупаците да се бият, а американците да пращат само оръжия и от дъжд на вятър някой и друг войник, но далеч от техните граници. Предвиждам затопляне в САЩ до няколко на места до стотина хиляди градуса, ако не престанат да се опитват да хитреят.

23

сокол

преди 2 години

Когато ще говорят за мир-чакай най-лошото..

22

Анонимен

преди 2 години

Президентът на Казахстан току що поиска помощ от Путин. До 24 часа руските войски ще окупират основните градове в Казахстан. Братската евроазийска солидарност е в действие, както навремето СССР и останалите соцстрани смачкаха Пражката пролет...

21

Bili

преди 2 години

ние този сценарий го знаем...това се случва въпреки разгорворите на путин с брандън и нато. иде ядрена война...

20

Анонимен

преди 2 години

Това е пример за асиметрични действия. Докато Путин се подготвя да навлезе в Украйна , Байдън го изненада с поредния мейдан в казахстан. Но путин има готови войскидо украинската граница, които ще изпрати в казахстан на помощ на приятеля си Токаев, както помогна и на сирийския си приятел. Не се изпуска такава ограомна територия (20 пъти по - голяма от БГ) с 18 милиона население да се отцепи от Путинската прегръдка.

19

Анонимен

преди 2 години

В западна Европа наистина е по-евтино. Олиото, например, в Германия е 1 евро, а тук - 5 лева. А заплатите?

18

Анонимен

преди 2 години

16, не е тъй. На 10.01 не са планирани разговори м/у Путин и Байдън, а между руски и американски комисии. На 12.01 - Русия : Отан, на 13.01 Русия : ОССЕ

17

Анонимен

преди 2 години

От Алма-Ати масово излитат бизнес джетове. Плъховете си спасяват богатодебелите *** в посока Европа.

16

Анонимен

преди 2 години

и то само 5 дена преди планираните разговори м/у Путин и Байдън

15

селянин

преди 2 години

веке подпалиха сичко що може да гори ся е ред на президенството ама тука си траетекажете що е рекал Ердоганя за велика Тюркие

14

Булгар Английски

преди 2 години

Кви са тия цени на краставици и суджук в БеГе бря? На Острова са два пъти по-евтини. Вероятно Чорапа и Киро доставят храните в България от Харвард.

13

Анонимен

преди 2 години

Вчера гледам краставиците станали 4,5лв?! Луканката 40лв килото? В Западна Европа е по евтино, какво става?

12

Бай Хай

преди 2 години

и в резултат на това стойността на горивото скочи двойно. Трябвало е да се довави и астрономическата цена от 11 цента.

11

Анонимен

преди 2 години

"Лошо за рашъните тоя беше техен човек"------------------------------------------------------------- Карай така и ще спечелиш преходното знаме на съревнованието "Зелен банан". Кажи още, че лидерите-либерасти на Трибалтийските умирати са хора на Путин. Президентът Касъм Жомарт-Токаев не беше ли човекът на рашъните, който изхвърли кирилицата и я замени с латиница?

10

славянин

преди 2 години

Най-много ми е смешно когато някой ти забранява да недоволстваш! А поставянето на N-милиметрови ''ваксини'' между ушите на забранителите забранено ли е!?

9

Любопитен

преди 2 години

Как пък никъде, където бе въведена борсовата търговия с горива, цената не спадна, а имаше само драстични увеличения. А обещава ха точно обратното. Впрочем, в Казахстан нефт и газ има в изобилие.

8

Анонимен

преди 2 години

Протестите били срещу покачването на цените на пропан-бутана. Неточен превод, защото протестират главно шофьорите на коли с газови уредби. Спекулантите рязко вдигнаха цената на газовото гориво и хората са недоволни

7

До 1

преди 2 години

Този човек е поставен от Назърбаев, реално той дърпа конците ама ти си прoст на *** и откъде да го знаеш!)

6

Анонимен

преди 2 години

Бурни протести-200 човека?

5

Аз

преди 2 години

Само Гaньо спи!