46

Изненадан

преди 2 години

Толкова ли са слаби българските фирми, че /както пишат по-горе/ разлика от 3-4 хиляди лева на месец в разходите ще ги доведе до фалит? Единият произвеждал климатична техника ами това са 2 продадени климатика . Печалбата на бизнеса е огромна у нас. Затова се натискат и разни далавераджии от чужбина.Не им стигат 20-30% искат в пъти да печелят.

45

пияница мистик

преди 2 години

Искахте промяна? На ви сега промяна, пр0cт булгаропитеko. СВИКВАЙ! И само за сведение - НЯМА ЦЕНА В БЪЛГАРИЯ КОЯТО ДА СЕ Е КАЧИЛА И ПОСЛЕ ДА Е ПАДНАЛА. Това го умееше само лошия Бойко, дето смъкна след разговор с джуджето убиец цената на газта с 50% и направи бензина 1,50лв. Така че да не чувам пенсионерски плач и скърцане на наркомански биберони. Няма хвърляне на риба, домати, свински уши, яйца, павета и т.н., значи всичко е наред и народа е предоволен. А може и Черепа след преврата да не плаща

44

Промяната

преди 2 години

Ще плащате повече, ще фалират бизнеса.

43

Анонимен

преди 2 години

Кой е казал, че цената на тока на борсата ще е фиксирана цял живот? Искаха енергийна борса, ето има борса. И какво значи свръхпечалби - печалбата е нормално нещо. Ако това е свръхпечалба, значи всички фирми правят свръхпечалби от нещо. Утре ще се качи цената на труда или на технологиите, и тях ли да плаща правителството? Накрая остава и печалба да им даде ей така, за нищо и пазарната икономика съвсем ще капитулира.

42

Пинокио и Бирлибан

преди 2 години

Ние ще ви Оправим!

41

Анонимен

преди 2 години

Тепърва Промяната на Радев ще ви се отразява, площадни баламурници!

40

Анонимен

преди 2 години

Какъв подарък иска българският бизнесмен Андрешко от Дядо Коледа: "Скъпи Дядо Коледа, донеси ми скъпа кола и евтин ток!"

39

Анонимен

преди 2 години

Ние сме от стара коза яре. Когато идва режим на тока, знаем, че фалира ЕССР.

38

Анонимен

преди 2 години

До SSТова вече го изкопира няколко пъти. Ти, че си бараш макарите - това можеш - това правиш. За друго акъла не ти стига. Та барай си макарите, а ще идеш другаде когато ми цъфнат налъмите.

37

SS

преди 2 години

А бе да става каквото ще ! Не ми пука ! Да ми мислят тези дето карат от заплата,до заплата. Ако не дай боже избухне война в Украйна, ще има мобилизация и военно обучение за неслужилите .Нали трябва да има пушечно месо ! Аз ще си барам макарите и ще ви гледам сеира от Линц. Да не мислите,че ще ходя да се бия за без пари в името на джендърската ,,демокрация" ?

36

Анонимен

преди 2 години

КОЙ КУПИ ЧЕЗ!?

35

Хм

преди 2 години

Скъпия ток(и газ също) нямаше да е проблем, ако навсякъде беше скъп. Обаче има места, където ще е евтин и познайте какво става с конкурентноспособността.

34

Пазете се

преди 2 години

ДАНС и МВР насъскват роми и наркомани срещу Българи в град Бобов дол и Перник! Някой им плаща за този терор!

33

МНЕНИЕ

преди 2 години

В България Бизнеса не плаща 1 стотинка данъци . Истината е друга - България е във Валутен Борд , има някакви напечатани левчета - те се въртят нагоре надолу .Парите се въртят от Държавната Администрация - те са като рулетка .ГЕРБ и Борисов схванаха Играта - пристигат ЕВРА и се крадат по Магистрали .

32

SS

преди 2 години

Освен скъпия ток или режим,не дай боже и война да стане ! Защото много хора ще нацапат гащите ! Ще настане хаос ! Ама и това не ми пука. Събирам семейството и бягаме в Линц ! Ако и там стане напечено в Югоизточна Азия ! В крайна сметка нали съм женен за азиатка !

31

ДО 49

преди 2 години

Братко , за фотоволтаиците трябва Слънце и Студ - Русия има и двете заедно .В ЕС има само студ и тъмнина , в Голямата Част на Европа има Условия за ВЕИ , ама САЩ не трябва да се меси в Европа .

30

Анонимен

преди 2 години

Бизнеса плаща абсолютно всичко в държавата, всичко, внимавайте с бизнеса, да не питате, къде дрискат гладните.

29

ТОКа

преди 2 години

Сега ще гледаме сеира: Чез беше продадена на мутраците от мутраците. София скоро ще остане без ток поради абсолютно амортизираната си енергосистема.

28

ВЪПРОС

преди 2 години

Защо Тока е Борсова Стока ???Цената се вдигна от ИТ Специалисти - знаят къде да цъкнат на Лаптопа - пускат БОТ .

27

Анонимен

преди 2 години

Българските бизнесмени Андрешковци да си плащат тока по пазарни цени. Стига са ревали като вдовици. Да затворим темата за тока и газа. Всеки Андрешко бизнесмен иска да ограби държавата и да не плаща данъци на държавата. Сега са хвърлили око на парите на АЕЦ Козлодуй. Изгонете ги като мръссни *** навън при капитализма и пазарната икономика..