252

Анонимен

преди 2 години

До Real AK Надявам се да ти сменят пола и да те направят мъж.

251

Случаен минувач

преди 2 години

Използвахте оборудване на стойност милиони, за да опитате да ми докажете, че сте по-умен от мен. Вие не знаете нищо за кравите - това което имате пред себе си, е стадо овце!А сега ми върнете кучето!

250

Случаен минувач

преди 2 години

След това юпито взима животното, което е избрал.- Хей, ако Ви кажа в кой сектор работите, ще ми върнете ли животното?Младежът се замисля за миг и казва :- Да, защо не?!- Вие сте Кирил Петков, завършил в Харвард! - казва пастира.- Уау! Точно така, но как познахте?- Нямаше нужда да гадая. Пристигнахте тук, без никой да Ви кани, искате да получите облага за отговор, който вече знаех, на въпрос, който не съм Ви задал. Използвахте оборудване на стойност милиони, за да опитате да ми докажете, че

249

Случаен минувач

преди 2 години

Пастир пасе животните близо до шосето, когато изведнъж до него спира брандиран автобус. Слиза младеж с широка усмивка на лице, облечен в костюм на Армани и обувки Гучи, пита:- Ако Ви кажа колко крави и телета има във вашето стадо, ще ми дадете ли едно теле?Пастира спокойно отговоря:- Да, защо не?!Юпито вади мини компютъра си Dell, включва го в мобилния си телефон и сърфира в интернет до сайт на NASA и т.н. и т.н. След няколко минути се обръща към пастира:- Имате общо 1586 крави и телета.

248

!!!!!!

преди 2 години

do 287 to ve4e ne e kalinka ot tolkova mnogo 4ern to4ki izglegda brumbur. Vreme e za nova Kanadcka kalinka ot Zlatnite pqsuci. Na kanada dupka nama da e na 4erno more kakto se pee v pesenta na Todor Kolev.

247

!!!!!!

преди 2 години

Kak gi namirate prosto neznam ot plaga li gi subirate? Sigurno sa dobri v chencha?

246

ГЕРБ

преди 2 години

Мръсната болшевишка тактика ,добре изучена и прилагана от всички коминтерновци!!четири години ажиотаж на правителството на Борисов,имитация на народно недоволство,в същност неприкрит пуч,субсидиран от мафиотите олигарси!Всички медии на тяхна страна,премълчавайки успехите на правителството на ГЕРБ и раздухвайки селски клюки,пучи масали и мантри!За капак Кирчо и Кокорчо,с машинките на Мадуро,да покажат,че първия случайник ще е по добър от ненавистния Борисов!И на края дебел харвардски за десерт!!

245

Недоразбрал

преди 2 години

Гласувахте за БГ министър председател,оказа се канадски гражданин,на финалът благодарение на Мадуровките и съботажът на Грипен се обзаведохте със старата КГБ номенклатура в лицето на ДС и на БкП кадрите?!Те затва последното,което е произнесъл Апостола Левски са били думите НАРОДЕ,НАРОДЕ?!А уж промяна,уж млади,умни,харварди??!!Пенкилер на осма степен!!Радост за чалга,про стакенделите!!По плодовете ще ги познаете!Бере ли се грозде от БКП тръне или смокини от БСП репеи!!Само бъгърете го могат това

244

пенсионер

преди 2 години

Ние отдавна сме ги отработили и БСП преработили...- САМО ЗА КОМУНИСТИ..........

243

КИРЛИВ ПЕТКО........

преди 2 години

Новият ни измамник от старите комунистически ***!

242

Анонимен

преди 2 години

А път за Марс, през Луната няма ли да правите ?? Нали щяхте да строите по една магистрала на година ??? Къде ви е половината магистрала ??? А Киро вместо да дъвчи Гешев, трябва да му целува краката, защото ако Гешев си беше наистина на мястото, свети Кирил в момента щеше да търка някоя съдебна скамейка !!

241

РУМЕН=ТОДОР

преди 2 години

РУМЕН РАДЕВ=ТОДОР ЖИВКОВ ГЕНЕРАЛЕН СЕКРЕТАР НА БКП. ТОВА СТАНА! РАДЕВ Е ЕДНОЛИЧЕН УПРАВИТЕЛ НА ДЪРЖАВАТА БЪЛГАРИЯ. КИРЕТО И АСЕНЧО , ДОБЕРМАНА СА МУ МАШИТЕ. ПОЛОВИНАТА ОТ СЛУЖЕБНИЯ КАБИНЕТ НА РАДЕВ И ТЕЗИ, КОИТО ГО ИЗБРАХА ЗА ПРЕЗИДЕНТ СА НА ВЛАСТ. ДА НИ Е ЧЕСТИТО ЗАВЪЩАНЕТО НА БКП!

240

Анонимен

преди 2 години

Сега е най-важно крадците от ГЕРБ и ДПС да се изолират от властта, защото много крадат ...............като за световно............след време дано ги видим в затвора!

239

Анонимен

преди 2 години

Освободителите на България се въртят в гроба, за тази държава ли умряха?

238

Анонимен

преди 2 години

Крадците от ГЕРБ и ДПС..............в затвора!!!

237

Анонимен

преди 2 години

За всички, които реват за ГЕРБ - това беше края на организираната престъпна група. Остава да ви изправят пред съда и да ви видим в затворите. Там няма да скучаете - вашият вожд и учител ББ ще ви чете на глас Винету и ще ви разказва смешки - а на вас,обслужващият персонал, ако ви е смешно смейте се.Ние със сигурност ще се смеем.

236

Веселяк

преди 2 години

Кирето се е заклел със заключени пръсти, да не го лови клетвата...

235

Анонимен

преди 2 години

Оставка!!!

234

Аоов

преди 2 години

Голяма радост настана,стои и гледайте сега 2 лв на улицата да си намериш данък ще им платиш.Сега ще ви набучат ваксите искаш не искаш.Сега канадец ще ви управлява.

233

До 272

преди 2 години

Как може да обиждаш българите.......................явно си един от враговете на България!!!Или си от крадците на ГЕРБ или ДПС??