63

Питам

преди 2 години

А тоя епицентър къде се намира. Да не е около гъделичника.

62

Анонимен

преди 2 години

Нали над 70% от ЕС, САЩ, Канада, Австралия са ваксисинирани. Защо това магично число не спира епидемията?! Отговорете си на този въпрос сами. Аз знам отговора. Вакснираните в цял свят са в болниците. Защо?

61

ЦИНИК

преди 2 години

Йовчо от наше селу разпрая ,че кой съ ваксанирал му порасвала онаа раута с 3 ду 5 санта ! А жените стаали по тесни отдолу.

60

Георги

преди 2 години

80%от починалите от КОВИД-неваксинирани.В България са над 90%.Ваксинирането нарушавало основни човешки права,но запазва правото ти на живот."Умирам, но не се ваксинирам".Помислете,хора!Който може да мисли,на останалите- наздраве!

59

Г.Балкански

преди 2 години

Ба няма такоз нящо,ба.Искат да на чипират.БЪЛГАРИ,ЮНАЦИ!!!!!!!!

58

Анонимен

преди 2 години

Преиграват вече тия...

57

61

преди 2 години

Обективно...сте много неук. Нищо повече.

56

До 62

преди 2 години

Да, животът е на хората, но тия, дето са страхливи и не се ваксинират, на практика убиват другите.

55

До 64

преди 2 години

Нищо страшно не става. Има случаи, огромна част на неваксинирани деца. Ако някъде е страшно, то е у нас. Другите са ваксинирани, заведенията пълно, а децата на училище. В болниците те лекуват и има места. Та къде е страшното на запад?

54

....

преди 2 години

Сзо могат да го лигавят тия ***

53

Нюрнберг

преди 2 години

....съд до дупка

52

Анонимен

преди 2 години

Току що свърши мача Монако-Лацио.Стадиона беше претъпкан!!!Значи на запад става страшно но,интересно,мерки няма никакви!!!

51

Анонимен

преди 2 години

Тва на снимката е антиваксър или преболедувал преди 6м и пише "ваксинирайте се ,вируса не е шега" най-вероятно.

50

Страшилки,

преди 2 години

плашилки....Много сте елементарни, не може ли да не се повтаряте....живеем в друго време, не е нито 17, нито 18 , нито 19 век....Животът е на хората, а не на празните тела без души.....

49

Обективно

преди 2 години

Средството, усилващо пандемията и ускореното мутиране на ковид, се нарича В А К С И Н А!

48

Анонимен

преди 2 години

До МиНали от юрото си набиха ваксините. Англия, Франция, Белгия, Холандия, Германия, Гърция, Италия.... всички се ваксинираха яко и ударно и сега - ми то пандемията се завръща. Що бе, нали са ваксинирани повечето население на въпросните държави? Ей ви ефекта от ваксините. Да не чувам гък и детски плач. Пари за биберони нямам.

47

Ццц

преди 2 години

Имам вече няколко познати, които са с две игли - единият почина от ковид на 52, други двама - семейство, са в болница.

46

Ми

преди 2 години

Странно как при 30- 40- 50-60% имунизирани има вълна по- силна от Преди да почне изобщо ваксинацията?! Впрочем, въобще не е странно. Закономерно е! И дори - задължително.

45

IT-спец

преди 2 години

аз до преди малко, апваах пийваах, изкъпах съ и сега чета вицове в dnes.bg ама има някой много т.ъпи ама и този тук става.., аре наздраве...

44

хахахах

преди 2 години

Такава дезинформация само със соца може да се мери и работническо дело.Особена кретения беше с празните рафтове в Англия.Нямат зелен сертификат,още като се измъкнаха отЕС беше ясно че плъховете напускат кораба и нищо добро не ни чака.Европа е концлагер в момента със сертификатите,но пък итарианците след като им дадоха милиардите си признаха че само 2,9% са пряко починалите от грипа.Тук за трети път преди избори става най- страшно според медиите.Как винаги нацелва преди изборите тази гад???