77

Мара

преди 3 години

До АнонименДа попитам, ти от кое село си гражданин на големия град?Просто питам защото наблюдавам, че е практика като станат граждани, селяните да са по-по-най граждани и акъл даже дават на тези, които са от поколения в градовете.И все пак се надявам, че караш последно поколение БМВ например за да си толкова ербап.

76

Кривондел

преди 3 години

Не си знае годините, с избушен катализатор, защото гори масло катп лудо, при всяко натискане на *** - облак черен дим, гумите - несменяеми зимни от 3 марки, на осем години. Но за сметка на това - беемве, мерцедес или ауди, над 150 коня. Типичната българска класика.

75

шопендар

преди 3 години

при тия горива в България,няма начин по старите коли да покриват нормите,но както винаги европа като пръдне,тука се насираме

74

Реалист

преди 3 години

От ЕС ще ни глобяват за замърсения въздух и ГЕРБ измъдриха тези екостикери, за да имитират, че в България нещо се прави за по-чист въздух. Разбира се нищо за замърсителя - отоплението на твърдо гориво и много шум за колите, които са пренебрежимо малък замърсител в България. В Западна Европа е друго.

73

Анонимен

преди 3 години

Сега се отваря парашута на автосервизите,които крадяха катализаторите на колите.Сега ще започнат да ги продават обратно на тия,от които са обезкостени, щом колата е "приспала" в сервиза.

72

Фелдфебел Радев

преди 3 години

Малчать и неразсъждать.Денги нет для БСП,ДБ,ДС болшевики.Денги есть от есостикери,двоънъй налог!

71

Радослав

преди 3 години

А и този еко стикери дублира акциза на горивата, винетката, еко данъка които е в годишния данък за МПС и еко данъка при регистрация на МПС! Колко пъти трябва да се плати едно и също нещо за да се счита за платено? Нали акциза е точно наказателна глоба за това, че замърсяваме! Значи еко стикера е безполезен. А и замърсяването в градовете не е от колите, а от мръсни улици, горене на въглища и *** от "социално слабите". Ама при тях контрол не се прилага! Там глоби няма!

70

Радослав

преди 3 години

А коли на дядовци които живеят по селата и ходят с колите си до някои град 2-3 пъти в годината и то до болница за какво им е този еко стикери? При замърсяване какво? Ще забраняват в село Горно Нанадолнище да се карат двете Лади в селото ли? Има места на които този стикер ще е просто поредната глупост която се лепи по колите. Все ми е тая, че в села до които няма път ще има контрол или, че ще спират колите в определени дни! Поредната глупост за събиране на пари с неясна цел!

69

Лекар

преди 3 години

вгввв, мисля, че автомонтьорът избира каква част да сложи и като стане сакатлък, да си понесе последствията. А ако не можеш да си позволиш ремонта, значи слизаш от колата

68

Рор

преди 3 години

Само че, другари и другарки, да се зареди един ел. автомобил, трябва енергия. А тя в БГ на 75 % идва от ТЕЦ-ове. Те горят въглища. Много еко, нали?

67

Много ви здраве

преди 3 години

Едната кола мина технически през май, а другата през юни. Стикер не сложиха. От 12 юли стикери. Ко прайм? Явно ще занимаваме съдилищата, зер си нямат друга работа.

66

Коко

преди 3 години

Няма ли някой читав адвокат да атакува тая наредба като незаконна и дискриминационна?

65

Анонимен

преди 3 години

Няяма никаква логика, изряден технически автомобил да бъде спиран от движение, независимо от годините-това е първо смешно, второ нелепо. По тази нереалистична логика, олд скул автомобилите трябва да отидат за скрап. Заглавието е написано, крайно зле.

64

ПАС

преди 3 години

Това е БЪЛГАРСКИ еко стандарт.Такава пр.о.сто.тия не бях слушал отдавна.И това експертче Дунев Моторспосрт незнам какво го интервюирате.... тои е сред богопомазаните, питайте някое друго или всичко пак е нагласено да мине по лесно без хората да мрънкат много много.А екологията голям пр.аз.Вазна е парата по сметките на едни хора за сметка на дядото със жигулата и 100 лева пенсия.ЗАКРИВАЙТЕ Я ТАЗИ СТРАНА ВЕЧЕ

63

Радослав

преди 3 години

Има талиги на 10 години, а зад тях все едно пускат димна завеса, а има стари коли които не пушат толкова защото са добре поддържани и хората мислят къде зареждат и търсят от целия гнилоч които се предлага в България възможно най-доброто. Да не говорим за БМВ-тата на социално слабите братя, които са пред умиране, но все още в движение! А след като ще има еко стикери, това означава ли и, че градски транспорт на по 20+ години най накрая ще бъде бракуван? Защото има градове в България още с Икаруси!

62

Радослав

преди 3 години

А защо не почнете първо от контрола на горивата и частите? Масово горивата в България са покъртително зле! Частите също са с много занижен контрол! Когато оправите тези неща тогава мислете за еко стикери! Да не говорим за факта, че това ще е 5-тата еко такса която водачите плащат в рамките на една календарна година! Няма значение колко стара е една кола, а как е поддържана защото има коли на 5 години които димят като параходи защото ги карат на крадена нафта, а има коли на 20 които не пушат така

61

Гост

преди 3 години

Ще почнат да палят новите коли сега !

60

ХЪМ

преди 3 години

До АнонименТака е но при тези с газова ще се мерят стойностите на БЕНЗИН....Така че файда няма особена.Всичко на гърба на народеца.Цените се вдигат, заплатките се свалят.... надушвам нещо много грандиозно до края на годината.......

59

Даам

преди 3 години

Карам стар Мерцедес дизел 1994-та година.Служил ми е без грешка повече от 20 години и в момента го прави.Абсолютно стоков със всички гърнета прочие за годината 1994-та.Сега искате да ме накарате да отида до Шоурума и да взема някой тотален Тайвански бо.лук и няма да мога да си карам колицата.ЗАЩО, за да палня джоба на някой олигарх? Мерси!

58

House M.D.

преди 3 години

"Това повдигна и въпросът..." Вие сериозно ли? ВъпросЪТ?