52

Анонимен

преди 3 години

Нека!Нека Просия трупа колкото може повече оръжие и да харчи колкото може повече за въоръжение.Нека мужика живее в мизерия.Това заслужават тези ***.

51

Анонимен

преди 3 години

Който си има свой войски си ги трупа, а кой си няма тогава чужди войски му влизат във двора и днес окупират цехове , а утре нещо друго ..каквото си решат, когато двора е разграден и друг Те чеше е така ....!

50

Сплескан натовец

преди 3 години

да ги попукваме американските окупатори !

49

Анонимен

преди 3 години

"През последните 7 години" Чакай да се сетя какво се случи преди 7 години: ааааа, да, анексирането на Крим!

48

Анонимен

преди 3 години

До Леле Който си има държава, може да си я дели на каквото си иска. А руснака си има най-голямата държава в света - 1/6 част от сушата е негова.... А който си няма държава, обикаля по света и се опитва да дели другите държави.

47

Анонимен

преди 3 години

До: 52 Ама човеко, те "джендърите" си разиграват коня, а Путин е безсилен, затова демонстрира "декоративни мускули" - въздух под налягане!

46

Анонимен

преди 3 години

До Парадоксмного си зле, пич. Може просто да си някакво хлапе.

45

11

преди 3 години

Койт има войски трупа, койт няма войски - няма кво да трупа.

44

Анонимен

преди 3 години

Да изселим Сидерови от България!

43

българин

преди 3 години

До: номер 57 Сталин си е мислил, че вероятността да бъде нападнат от Запад е малка не заради нещо друго, а защото е бил сключил приятелски договор с Хитлер и не е вярвал, че Вермахта ще нападне СССР. При това е пренебрегнал сигналите на разузнаването, които са го предупредили. Сега нищо не заплашва Путин от Запад, а единственият му съюзник подобно на Хитлер е Лукашенко.

42

334

преди 3 години

Това е отговор на отговора, ако някои не са разбрали.

41

Анонимен

преди 3 години

Трупайте войски,някой по нервен да натисне копчето и да се свършва с този объркан свят.Който оцелее да създаде нещо по нормално,без войни,без мизерия...един да има милиарди,друг да се чуди как да си нахрани децата.

40

Леле

преди 3 години

Тия още си делят държавата на "Военни окръзи".

39

Парадокс

преди 3 години

Постоянно се леят балади за мощта на руската армия,мощта на руското оръжия, за победата им над Германия...! А като гледаме , Германия днес е най-мощната икономика на Европа, 1 евро = 90 рубли, германците не емигрират в Русия...!!! Кой е победил Германия ,Русия ли ?

38

ЧЕ ГЕВАРА

преди 3 години

*** НАТО КАТ ПРЕТРУПА ВОЙСКИ ОТ БАЛТОКА ДО ЧЕРНО МОРЕ КО ДА ПРАВЯТ РУСНАЦИТЕ ДА СПЯТ БЕ ОВСИ КАТ ВАС

37

Гошо...Тъпото

преди 3 години

Армията си е на Русия и ще си я...дислоцира където намери за необходимо.Все пак не дрънка...оръжие далеч зад границите си,а в собствената си държава.Малка е вероятноста,атаката да дойде от...Запада,но така са мислили и преди началото на щурма на Вермахта.Така че,те си знаят хората,за това и подържат и въоръжават боеспособна съвремена армия;разчитат само на себе си.

36

Уточнение:

преди 3 години

До: номер 45 Шойгу не е китаец, а тувинец. Тувинците са тюркски народ.

35

Чакайте!

преди 3 години

Скоро ще тропат руските ботуши и у нас. Това е подготовката за ново "усвояване" на България.

34

българин

преди 3 години

Такива "заходи" на кораби на НАТО за които говори руският министър на отбраната са ненужни. Флагманът на Шести американски флот може да уцели Крим с ракети от пристанището на Варна.

33

Анонимен

преди 3 години

Джендърите още си мислят, че свободно могат да си разиграват коня. Приказката отдавна свърши. Добре че Путин не се лови на болните им мозъци.