25

Анонимен

преди 3 години

2 ? Оптимист. Автоимунните заболявания, като МС например, пък и ред други усложнения и странични ефекти може да се появят след 5-10 та и повече години.

24

Обективно

преди 3 години

Не е проучено дали частиците рнк на вируса, който навлиза в нашите клетки, могат да се вмъкнат в нашия геном и това да предизвика " епидемия" от автоимунни болести. Нека това да обяснят великите учени. Този тип ваксина ще се прилага за първи път при хора и няма как да има изобщо проучвания по въпроса.

23

Анонимен

преди 3 години

Тея така ще ни иновират, че ще ни порастнат антенки.

22

Анонимен

преди 3 години

Помислих,че е шега, но наистина има субстанция наречена луцифераза. Не е много окуражително, да сложиш в тялото си нещо с такова име...

21

баба мара

преди 3 години

защо има клауза че не можем да ги съдим за странични неблагополучия с тазиклауза се изчерпва въпроса с ваксината няма нужда да даваме пари за нещокоето е сътворено за 6 месеца

20

Кармен Младенова

преди 3 години

Най после положителен анализ на последствията и "ефективноста" от една ваксина....Лично аз не бих се ваксинирала на никаква цена!!!

19

Иван

преди 3 години

Няма го соца когато всичко беше спокойно, ето ви я демокрацията и глобализацията ! Това искахте ! Представям си ако пуснат по-сериозен вирус, ще се върнем в каменната ера !

18

Зиг

преди 3 години

Абе не знам, ама мен по ме е страх от ваксината, отколкото от вируса.

17

Pepe

преди 3 години

Рязко проличава нивото във форума. Не 80%, а 95% от населението сте ****.Екипи блестящи учени са изобретили начин човечеството да се справи с този бич, а наш умник, вади от 100 кладенци вода как няма да си сложи ваксината!!!ТРАГЕДИЯ!!!

16

Анонимен

преди 3 години

43000 са ваксинирани. От тях 90% (38700) не са се разболяли от ковид. Останалите 4300 са се разболяли явно. ОК, а откъде се знае какви биха били бройките ако тези 43000 не се бяха ваксинирали?! Изобщо, как се тества нещо, чиято цел е да предотврати бъдещо събитие? Ако е лекарство, което лекува - ясно. Ще има повече оздравели ако работи. Но как се тества нещо, което предотвратява евентуално разболяване в бъдещето ?

15

sss

преди 3 години

това означава ли, че това излуствено вкарано в тякото РНК заменства части от човешката РНК?? Как ще се отрази на човешкото поколение? Хората ли вече сме опитните мишки? ... Някой май се отитва да замества Господ!

14

Frodo

преди 3 години

Не били ползвани при хора..миии,,тогава връщайте милиардите бре.Или почвайте с вашите семейства...ний ще погледаме.Политиците и семействата им.Те докараха тази гаdост ..Хубаво е всички мъже да си направят спермограма преди ваксината ,да не се окаже че тя има и други способности...изобщо такъв батак се заформи...за който хората не са виновни...

13

Анонимен

преди 3 години

Съветвам всеки да провери съдържанието на ваксината. Според производителят: три вида наночастици и вещество наречено "ЛУЦИФЕРаза".

12

Frodo

преди 3 години

Тия другари дори след 1 година не ни казват какво е коронката,..а така разпалено рекламират уж безвредната РНК ваксина.Само тотален *** може да не мисли какво може да стане с този шербет вкаран на клетъчно ниво.И кой компонент се разваля тъй бързо та са му нужни -70. Седнали да реват за транспорта, ми ше транспортирате по 1 тон сух лед за 500 дози бе мишки.Да де *** до 3 дни трябва да изжъкате бройката..че леда сублимира..ядец.

11

Анонимен

преди 3 години

Тогава защо изобщо ни обяснявате за някакви ваксини и ни лъжете като малки деца?До две години с тия темпове я камилата я...

10

Ванка с танка

преди 3 години

Руската ваксина няма нужда от 2 годишно чакане.Тя е изпробвана дълги години върху говедата.От време на време някое и друго *** се тръшне,но важно е вируса да не се разпространява.Така че да си слагаме руска ваксина

9

АнонимеН

преди 3 години

До ГАДОРЯНВ ТОВА КОЕТО СИ НАПИСАЛ ИМА МНОГО ИСТИНА!КОРОНА ВИРУСА НЕ Е ОБИКНОВЕН ВИРУС А ЛАБОРАТОРНО ПОДОБРЕН ВИРУС И НЕСПИРА ДА МУТИРА!

8

Анонимен

преди 3 години

Вкарваш на клетъчно ниво нещо чуждо и крайно враждебно. Дяволска работа. Не съм антиваксър, но въпросите за този изкуствен вирус са много и много от тях нямат отговори.

7

Анонимен

преди 3 години

Леле, леле... Колко осведомени... Откъде си черпите инфромацията? От форумите в бгмама ли? Че чак и знаят как се прави и на кого е тествана...

6

АнонимеН

преди 3 години

ВСИЧКИ КОИТО СИ ПОСТАВЯТ ВАКСИНАТА НА ПФИЗЕР И БИОНТЕХ АВТОМАТИЧНО ЩЕ БЪДАТ ЗАРАЗЕНИ С КОРОНА ВИРУС !!!ВИРУСА Е ЗАМРАЗЕН НА -100 ГРАДУСА И СЕ СМЯТА, ЧЕ КАТО СЕ ПОСТАВИ ТАКА В ОРГАНИЗМА ТОЙ ЩЕ СЕ СПРАВИ ПО-ЛЕСНО С НЕГО-------------ВСИЧКИ НА КОИТО Е ТЕСТВАНА ВАКСИНАТА СА ПОДБРАНИ ЗДРАВИ ХОРА МЛАДИ БЕЗ ПРИДРУЖАВАЩИ ЗАБОЛЯВАНИЯ!!!----------С ТАЗИ ВАКСИНА ЩЕ СИ ИЗПАТЯТ СЕРИОЗНО ТЕЗИ КОИТО НЕ СА В ГРУПАТА НА МЛАДИТЕ И ЗДРАВИТЕ!