183

Minuva42

преди 3 години

До Какво предлагат?"По времето на Станишев бяхме на едно ниво с Румъния, сега сме далеч зад тях."Няма по-голяма лъжа!А да твърдиш, че като БСП вземе властта няма да сме най-бедната страна в ЕС е още по-голяма лъжа!Единственото което могат да постигнат БСП е да ни направят най-бедната страна в Европа!

182

Я па ти..

преди 3 години

До Какво предлагат? 190 Ами залагай на БСП. После да не питаш кво стана та не ядооме ?

181

Какво предлагат?

преди 3 години

Какво предлагат БСП? БСП предлагат това, което ГЕРБ не можа да направи за три мандата. Но това е дълга тема. На изборите хората ще гласуват за тази партия на която вярват. А ГЕРБ вече ги видяхме какво могат. При вече три мандата сме все най-бедната и най-корумпирана държава в ЕС с най-бързо намаляващо население. По времето на Станишев бяхме на едно ниво с Румъния, сега сме далеч зад тях. Е, струва ли си да заложим пак на ГЕРБ? Те доказаха, че не могат. Има избор - да заложим на БСП

180

Анонимен

преди 3 години

Стига комунисти!Нито БСП ГЕРП ДПС или РБ всичките един дол дренки - бивши или още настоящи комунисти.С28134амо нови необременени партии и хора! Нямали опит казва всезнайковците - добре, тези уж с опит докъде я докараха! Тъй че, внимавайте да не ви изпързалят отново, защото ще е за последно!

179

Анонимен

преди 3 години

Много им се иска на червенюхите, но са импотентни.

178

Помня

преди 3 години

Щом Гечев казва това , значи е така. Най успелия финансист на България.И не го е срам да се показва.

177

Анонимен

преди 3 години

До 174Сега е момента да кажеш кой искаш да ТЕ управлява??????

176

Анонимен

преди 3 години

До 174. Хубаво, ама ти кой предлагаш? Дай имена - на партии, на хора. Не прекарахме ли през властта и червеи, и сини, и царя, и патриоти. Само си дай предложението и после чети коментарите.

175

На всеки километър

преди 3 години

Нас роди ни 4-и километър...

174

Хехе

преди 3 години

Хаха..Хихи..Хохо..

173

изнервен

преди 3 години

Баси тъпанара. Нямало да влизат в коалиция с ГЕРБ, малко вероятно и с ДПС. Ами с кой тогава бе, шльоко, с Цветанов ли?

172

Ха-ха

преди 3 години

Румката да ти разработи стратегия? Безценно :) !!! Помним 1997 год.На такива хора им се казва "гьон сурат" . Как не го е срам изобщо да излиза от къщи. На две магарета сламата не може да раздели, ама тръгнал стратегии да разработва.

171

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

На изборите ще запишат най-слабия си резултат тия бесепари толкова са психясали и луди,че им се иска да спечелят ама никога няма да спечелят толковане ги понася нарпда

170

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Лудите бесепари ще спечелят само един шут от народа на изборите да не се надяват някой да гласува за тях ще вземат няколко стотин хиляди гласа и това име максимума бълнуват за някакви милион гласа има да се надяват но това ще им остане толквоа са смешни един шут от народа на изборите ще спечелят

169

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

Това са им новите лица пенсионерите на комунистите затова и ги очаква пълен провал

168

Младияпремиерсхарема

преди 3 години

След изборите след поредния провал на комустите всичките трябва да си подадат оставката тия бесепари като вземат 4% или 8% и вкарат една шепа депутати ако вкарат и толкова пълен провал ги очаква на изборите

167

Далай Лама

преди 3 години

Ако наистина българите изкукуригат и докарат пак комунистите на власт , тогава вече наистина ще стане първата държава в Европа ,която се е самоунищожила !

166

Банкер

преди 3 години

Комунистът Гумен Гечев- професор по банкови фалити от БСП , вече е поръчал гумен печат за рубли. БСП са готови , ако ги докараме на власт, веднага да минем към валутна единица рублата ! Днес един лев се разменя за 47 рубли , а след изборите март 2021 г , един лев ще е = 0.47 рубли. Да ни е честит новия финансов гений Гумен Гечев ! Да ни е честита новата власт на комунистите ! Урааааааааааааааа!!!

165

Анонимен

преди 3 години

До АнонименК.170, няма нужда да доказваме, че сме най-малоумната нация - ние и сега сме си такива! Може ли да търпим един пожарникар, бивш СИКаджия да ни управлява три мандата и председател на НС, която БМБ нарече със звучното име ., но тя не реагира на цветистия израз? Или Дариткова, която три мандата вместо да се втурне да лекува хората, включително от КВ-19, стои в НС! Или А.Й., когото ББ уреди като евродепутат, и той громи социализма, Русия, негерберите с пяна на уста!

164

Анонимен

преди 3 години

пу пу - сакън! бай бабо...