200

Анонимен

преди 4 години

До ИнтелигентенСъгласен съм!!!

199

Antinwo

преди 4 години

Не трябват бесилки а гилотини за управляващите ! Иначе няма управия и вече залогът е или те или ние !

198

Интелигентен

преди 4 години

Не така,не така,не така.Много Ви моля,ПОРЪЧАЙТЕ ДА СЕ ПРОИЗВЕДАТ и ИНСТАЛИРАЙТЕ по площадите ШЕСТ,бързодействащи електронни гилотини.Две в гр.София,по една в Пловдив,Плевен,Варна и Бургас,и.......почти всичките ГЛАВАТАРИ на мафията ГЕРБ,около 600-800 мръсни ***,да бъдат ПРЕКАРАНИ през тези гилотини(за около една седмица),като мафиотът-диктатор Бойко Борисов,да бъде обесен,разчекнат и първи да премине ПОД ГИЛОТИНАТА.После,след всичко това,Аз ще поема държавата,Аз,--само за ЕДНА година.

197

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен 212"А когато вижда участващите в прайда извратени какички и батковци, лели и чичковци, тогава не те ли пита? Или по време на прайда ти я държиш затворена в къщи?"Че всеки има право на това да се самоопределя, стига да не пречи на останалите.Кажи сега за обяснението за обесените кукли.

196

Анонимен

преди 4 години

"Какво трябваше да обясня на 7 годишната си дъщеря днес когато видя обесената кукла на моста зад НДК?!"----------------------------А когато вижда участващите в прайда извратени какички и батковци, лели и чичковци, тогава не те ли пита? Или по време на прайда ти я държиш затворена в къщи?

195

Абсолютна

преди 4 години

Простотия !

194

Митко-любопитко

преди 4 години

Значи , некролози за Радев - може ( в Русе) , бесилки за правителството - не може ?!Нали пред закона всички сме еднакви или някои са по-еднакви ?!

193

Протеста

преди 4 години

След минути е 02.09. На оружие, братя! Мутри вън!

192

Гневен

преди 4 години

До България България никога повече няма да бъде монархия!!! Избийте си го от кратуните!!!Монархията на кобургите е донесла само РАЗРУХА,ТРИ национални катастрофи за много кратко време,войни и смърт!!! Загуба на 1/3 от територията на РОДИНАТА ни,заради болните амбиции на монарсите! И не на последно място помним едни 800 дни,за които един,който продължава да си въобразява,че е цар ограби до шушка БЪЛГАРИЯ.В момента ни съди в международен съд този самозабравил се ***!!! НИКОГА МОНАРХИЯ!!!

191

Анонимен

преди 4 години

Малко по- на изток бесилките щяха да висят по крановете. И да се използват.

190

ТИКВУН 1-ви

преди 4 години

Бой,ама яко за герберастите прости!Бяхте до тук ***....

189

Тракториста

преди 4 години

С война никога не се е стигало до нищо добро но в България и без война пак не се стигна до нищо добро от 30 години едни и същи партии си разменят топката и крадът народ за мен тва е геноцид срещу хората

188

До Елена 184

преди 4 години

Много си проста, не се занимавай с политика, не я разбираш, по-добре си гледай манджите и плетките, явно за друго не ставаш, Ленче!!!!

187

Анонимен

преди 4 години

Лошото е че други мутри използват недоволството на народа, за да се докопат те до властта.

186

Pepi

преди 4 години

Комунисти сър , пак ще взимат властта с терор и убийства .....

185

До Баи

преди 4 години

2 cептември - празника Софлоуин. :))))

184

До всички доларджии

преди 4 години

Плащаме в лева + 15 долара повече за участие в протеста срещу вашите сегашни феодали.Покриваме и всичките ви разходи и такси от Хъмерика за Булгария. Както се казва за няколко долара повече....редовните финансови инжекции са гарантирани. тел. 02 xx02x121

183

Баи

преди 4 години

Може да се организира хорьр фестивал в - софия това е една добра идея Бесилки ковчези гилотини , ще привлечем и доста туристи

182

България

преди 4 години

Да живее Президента Радев !Да живее Путин !Долу всички доларджии и либерасти !Платени *** !България ще бъде отново Православна Монархия !

181

Тонката

преди 4 години

А бе льохми, що не сте на контрапротеста, а само се плюнчите тука :)))))