27

Анонимен

преди 4 години

Добър пример. Демократ да даде е все същото както и комунист да даде нещо. Те само взимат. Нормалните хора знаят веднага че е измама това "даване".

26

Анонимен

преди 4 години

Интересно. Хакват само акаунти на потдържници на феминизма. Може би някакво движение, мъстящо на психопатките... Добро дело. одобрявам.

25

Az

преди 4 години

И нашите така, звънят от милицията да им меткат куфари с пари, после връщат дабъл, с едно кило кайма от кауфлана бонус.

24

Баба Радка

преди 4 години

Да бе.Истина е. Аз пратих 1000$, нямаше и 20 минути по-късно ми върнаха 2000.Който играе пичели, който ни играе ни пичели.

23

Анонимен

преди 4 години

До ГогоА внуците къде са? Обаждат ли ти се от Америка? Лицемерие е да си пратиш децата в Америка, а да пееш че си русофил.

22

Или руските хакери

преди 4 години

BBC, удебелен шрифт, сърцераздирателна история, цитати от никого не известни...Познати признаци. Ясно - поръчкова статия!Нема начин да не се спряга Русия!Иначе евалата на изпълнителите - щом могат! Банкие и ситемите за разплащания да не би да правят нещо по-различно?

21

Гого

преди 4 години

До 19.Що имаш толкоз минуси, не щот си умен, май.

20

Гого

преди 4 години

На крива хойета космосът й виновен. На лицемерния лъжлив Запад все руснаците им виновни. Западняците, с техните наглост и лицемерие ме направиха заклет русофил.

19

Христо Христов

преди 4 години

От статията лазбирам, че хакерът харесва тръмп ( нищо лошо, демокрация е и всеки има право на свободен избор) и че отново башват без доказателства русия за нещо, която всяка голяма държава прави (обикновено с по-малвите)....

18

Анонимен

преди 4 години

С две думи:Хегемонът е силно притеснен, че освен него, някакви хакери могат да влизат, четат и ползват информация от акаунтите на потребителите. До сега Той беше сигурен, че само той го може.

17

Накратко

преди 4 години

Хакнати са тези, които сами са се нахакали.А че Русия им е виновна, в това няма съмнение.

16

ЕС Форевър

преди 4 години

Империята на Злото е винаги на първо място сред заподозрените. Или ще е Русия или СК, вместо с уменията си да създават продукт с добавена стойност те крадат. Улави ора, затова винаги ще са бедни.

15

Притеснен Българин

преди 4 години

_хакерската атака срещу милиардери_БАЦЕ ЗАСЕГНАТ ЛИ Е? ВАЖНО МИ Е?

14

О да

преди 4 години

Има ли едри шарани ,ще има и въдичари .Така е в дуалният свят. Търсиш -намираш.Искаш и ти се дава...НО! Кое пред кое върви?! Има ли значение това за един Отиващ си и Загиващ свят? Очаквайте повече от това и още по-лошо...ако не се променяте и не се осъзнавате! Извън Матрицата! И запомнете . В тази последна велика игра и самата игра е последна!

13

Анонимен

преди 4 години

До АнонименВъпроса е какви са тези права, с които сменяш парола без това да мине през е-мейл или някаква друга допълнителна верификация?

12

дърт

преди 4 години

До Анонимен 5Справката важи за ВСИЧКИ политици по света и у нас!

11

цитат 1

преди 4 години

""" Такива истории за Робин Худ, са Абсолютно ВРЕДНИ... Ако някой цар краде от своите, го свалят с Революция, както в Франция през 1791 г. и Русия- 1917 г. Най- ВАЖНО е да учиш в Училище- История на БЪлгария, как сме направили държава и кои са ВРАГОВЕТЕ ни... За мутрите, преди години имаше Виц, че най трудно им било докато стигнат до 5 клас в училище.""

10

Анонимен

преди 4 години

Пълни глупости. Първо не са хиляди измамени, а стотици, второ няма нищо общо с Русия, а е 21 годишен британски *** живеещ в Испания, и трето, атаката е така наречената SIM swap атака, което е позволило имейл адреса на акаунта на служител на Twitter да бъде сменен заедно с неговата парола. След това са използвани вътрешни администраторски инструменти за служители на Twitter за смяна на паролите на засегнатите акаунти.

9

Анонимен

преди 4 години

Русия е Робин Худ, бе.

8

Равин Тък

преди 4 години

Модерния Равин Худ. Обира парите богатите, за да ги дава на бедните!! Срещу скромна лихва..