79

Анонимен

преди 4 години

До ИсторикTiberius Claudius Caesar Augustus Germanicus (римски император - 49 - 54 г. ):Всичко трябва да се промени така, че да си остане същото.---А други са казали Панта рей - "Всичко тече и нищо не остава" и хуните им разказват играта на самозабравилите се алчни римляни,минавайки през тях като хала!

78

Мечтиииииииии

преди 4 години

Мечтата е мъртва,да живее мечтата

77

Анонимен

преди 4 години

До АнонименДРЕМЕ ИММММММММММММММ

76

Анонимен

преди 4 години

Никой повече няма да ги пусне в ЕС.

75

Историк

преди 4 години

Tiberius Claudius Caesar Augustus Germanicus (римски император - 49 - 54 г. ):Всичко трябва да се промени така, че да си остане същото.

74

Анонимен

преди 4 години

До Анонимен"Как се стигна до тоя вот при условие че всички знаеха гласувайки за борко какво следва, явно найстина са бавни мозъци"Явно ти си бавен мозък щом не го разбираш. Нека ти го обясня като за теб: Хората искат брексит. Борко обеща брексит. Хората гласуваха за борко.

73

Анонимен

преди 4 години

До Tt"но като остров ще потъне от части след около 10на години"хахахахахахахахах

72

Анонимен

преди 4 години

Ицкам и аз навън, не ща вътре...

71

Анонимен

преди 4 години

Когато либерастите ревът е хубав ден

70

Анонимен

преди 4 години

Не знам какъв им е келепира на АнтиЕС троловете да хейтят постоянно срещу ЕС. Без ЕС и с политическия капацитет, с който разполага България още щяхме да живеем в 1997-***.Всъщност единствения проблем с ЕС, е че на Брюксел му е удобно да работи с тиквата. Но това си е наш проблем, не е на ЕС, защото ние избираме "тиквата".

69

Ром"с

преди 4 години

кОЯ МЕЧТА ?тАЗИ НА НАРОДА КОЯТО ГЛАСУВА Британия да напусне ЕС,а всички медии искат ла ни карат да вярваме в обратното ,щото тъй е изгодно на Брюксел!

68

Анонимен

преди 4 години

До Някой 63така става при мажоритарна система .. проучванията отчитат само кои са повече, но реално после при разпределението на гласовете нещата са различни. Реално за опозицията са гласували повече хора, но заради преразпределението на гласовете получават по-малко места. И Тръмп стана президент, като реално получи по-малко гласове от Хилъри, но заради мажоритарния принцип излъчи повече представители.

67

g

преди 4 години

До Makedon Това което ти го написах съм го правил на няколко групи нещастници от Мънкиретардония и изражението им беше чисто злато пич.Абсолютно несравнимо.Каквото посееш това ще пожънеш. И следващият път като пишеш нещо в Български или Руски(за моя изненада) пиши на БЪЛГАРСКАТА или РУСКАТА КИРИЛИЦА,шлокавицата си я дръж за Албаниците и се прави на знаещ пред тях докато те огъзват.Рабрали ли?

66

ХАХАХАХХААА

преди 4 години

Махайте се-вие не сте европейци и никога не сте били-воювали сте с всички европейски страни--англия ВЪН ОТ ЕС

65

Стига Драми

преди 4 години

Айде , излизайте вече и да се свършва . То стана като поорно. Вътре, вън, вътре, вън,вътре ......

64

баба мара

преди 4 години

англичаните на изборите показаха че не искат ес не искат 50 милиарда вноска даотива за къщи за тъщи в българия и малцинствата от Румъния и българия да вършеятбезконтролно и да правят поразии

63

Анонимен

преди 4 години

Европа ликува - Брекзит е европейски проект.

62

Tiger

преди 4 години

До oginМного добре знаят и го постигнаха :)

61

Анонимен

преди 4 години

Смешен плач!Елчето само ревлива снимка на целокупното британко подаство не е сложила, за да ни покаже колко либерасткия-глобалистки свят е потънал в траур!Ама да свиква - все повече ще стават хората, осъзнали че са подарили свободата си на глобалистите и ония ги третират като роби!

60

Някой

преди 4 години

До До НякойДа, за съжаление Вие сте прав в случая. Важно е да уточня, че постът ми НЕ е критика към сайта или към авторката. Фактите са си факти. Но вече няма как да се скрият опитите за манипулация на общественото мнение по случая.