71

Жоро

преди 5 години

Ами, няма да почивам на Черноморието. Пълен батак, смрад, всяка година се прибираме болни. От две години съм в Гърция,тази година на Кавала. Ми идеално е, чисто, спокойно, паркинг за колата безплатен, плащам 3 евро за фрапе и дори студена вода ми носят. Обядвам си на плажа, закуски и вечери само навън. Наехме цял апартамент за 60 евро на вечер. Всички са усмихнати, мили, всичко е на ниво. Никога повече не бих отишъл на море в Бг

70

Николета

преди 5 години

Всяка година почивам и на БГ черноморието и в Гърция...3-4 евро за дюнер верно е, но 4-5 евро е фрапе на плажа, още толкова е и бирата... Ако седнеш да хапнеш както трябва 15 евро заминават. Средно 100 евра на ден си вървят за 3 членно семейство... Нощувки, тра спорт и си *** мам.а... Но е спокойно, няма народ , чиста вода. В България има куп не по-лоши плажове на който ще ви излезе наполвина... И двете си имат предимства и недостатъци...

69

Анонимен

преди 5 години

Това ми е мисълта, че тоя гирос е направен от едно и също месо и тука и там. Вижте, ясна ми е тая психология. Некак си треа да сме интересни и вървежни, затва бием 8 часа път, да изедеме един гирос и да изпиеме едно кафе. После обясняваме налево и надесно как гироса бил от вълшебно месо.

68

Точно

преди 5 години

Точно така си е в Гърция. В момента съм на морето, паркирам си колата на плажа, купувам си кафенце и вода, и можеш цял ден да стоиш. Ако искаш,може и на пясъка за без пари. А и няма хора. Никога няма да отида на българското море. Такива кошмари се случваха там с колата, с оттвратителните квартири на космични цени,в които нищо не предлагат за тази цена. В Гърция хазяйката дори ни беше заредила хладилника за добре дошли, а цената е 40 евро за апартамент. И има всичко за каквото се сетиш вътре.

67

До сата,нато

преди 5 години

Какъв Лидл ммуууухльо хората си взимат 1 гирос за3евро и са супер доволни, фрапе и за20 кинта имат море ,а ти кучета те яли. Легай си

66

Сата НАТО

преди 5 години

7 часа плаж, 8 часа път...Ае, бегай ! И като ми кажат "храната е истинска", като че ли не се пазарува навсякъде от Метро и Лидъл. На 200 км и без никаква граница няма как да има разлика в храната, ама как да го обясниш на дървен шоп.

65

Анонимен

преди 5 години

За едно кафе или фрапе може цял ден да ползваш чадър? Не "може", а ви търпят.До време.

64

Анонимен

преди 5 години

Е за млади хора става,ама за един ден толкова търчане за по-дърти е много път за нищо.А и всеки почива по различен начин.Аз с колата ходя защото си нося много неща.Въдици,такъми,столчета,масичка и жената тури половината гардероб,чак на задната седалка редя инструментите и частите за основен ремонт на автомобила.Няколко стека бира и вода и като тръгна докато не свършат менютата на български по таверните не спирам!Лошото е,че и сърбите правят така и ме дразнят,та ще се качвам на ферибот скоро.

63

Ицо ни

преди 5 години

На мутри пари не давам, а те държат морето. ГЪРЦИЯ ВСЕКИ ПЪТ.

62

Анонимен

преди 5 години

За българите бяло море е Аспровалта , защото до там им стигат кинтите . Звездите не ходят в Аспровалта , а на Санторини , Крит или някой друг от южните острови . Там българи почти не стъпват защото не става с 25 лева за път и бурканче лютеница .

61

Анонимен

преди 5 години

Носят бохчите от Дупница . Гърците са се видели вече в чудо от тях . Беден човек жив дявол .

60

Браво народе

преди 5 години

Респект към тези които почиват и се наслаждават на морето в чужбина.

59

Анонимен

преди 5 години

Предпочитам да дам 30 лв на гърците отколкото за сянка на нашите кожодери!

58

до 75

преди 5 години

абе никой не ти говори за екстри - като искаш екстри има поне 100 курорта в Гърция 100 пъти по-яки от Слънчев бряг. Хората ходят в Гърция със семейството си - далеч от мyтpи и ceляни. Плажа чист, водата чиста, храната истинска. Всичко е от световна класа. Ако не беше от световна класа защо от цял свят туристи ходят в Гърция?

57

Анонимен

преди 5 години

То заради това, че българите, които ходят на еднодневен плаж висят цял ден на едно кафе, все повече по гръцките плажове вкарват такса от 12 евро за шезлонги и чадър. А Аспровалта е едно забутано село с няколко заведения на сърби и менюта на български и две кафенета на плажа. Страшни екстри:-)

56

Иво

преди 5 години

Е... НемоЕ сичкио одимо на Градина 185лв бонгало с общак ***..Предпочитам кюфте от вчеро и морски бриз

55

Аз знам

преди 5 години

НЕДЕЙТЕ ТАКА ДА ПЛЮВАТЕ ПО ГРЕБ !!! ВСИЧКО НИ СИ Е ДОБРЕ ПО МОРЕТО - БЕТОН. ПЛАЖА ЧИСТ, ШЕЗЛОНГИ И ЧАБЪРИ - БАЛОНИ, ГЛЕДАТ ТЕ В РЪЦЕТЕ, КАТО ПОИСКАШ НЕЩО. ВЪОБШЕ КЕФ !!! И ЗАТОВА ХОРАТА СПРЯХА ДА ХОДЯТ НА НАШЕТО ПРЕВЪЗХОДНО МОРЕ !!! ЖАЛКО !!!

54

Анонимен

преди 5 години

Минават край таверните и гледат като кучета....

53

Анонимен

преди 5 години

Интересно,много интересно.Бедна България,смачкана под управлението на ГЕРБ,безработица и нищета...Пък...Като четеш тука ,българина всеки ден,едва ли не,на море,че и курортите знае,фрапето и калмарите...къде,как,колкоНе само Гърция,ами Испания, Франция, Португалия...Изучен много!Я,да идва БСП на власт ,малко да се кротнете!

52

Алеко

преди 5 години

Бай *** на море!