31

АзВечеСъмТе

преди 5 години

В нашата държава няма правосъдие!!!!! Разберете го това. Съдебната система се използва от хората с власт срещу всички които са насреща. Случаят вероятно е от същото естество! Да не говорим, че никой не дава евро пари за необработени земи. Това е фантастика, всеки работил в сферата знае, че преди да се даде евро субсидия се извършва проверка, ама както и да е, тук разбирачи много... Набедено е момчето, пречи на някой вероятно.

30

Измамник

преди 5 години

Въпросния "патриот" - Атанас Мавродиев, се препитава с измами от много време.Той е от схемаджиите-чертожници.Чертае масиви - взима субсидии. Национални и европейски.Няма обработки, няма земеделско производство.Сега жена му, обяснява, че го задържали, защото след два дни щял да прави революция на жълтите павета в София. Политика имало, разбираш ли...

29

V

преди 5 години

В ЕС се забогатява от еврофондове ;) Затова по добре да го няма ЕС

28

Анонимен

преди 5 години

От много години уж гледа култури субсидирани по евро фондове,но няма продукция.Всеизвестен факт е,че източва евро фондове и зад него стои известен столичен бос,който му дава пари за изкупуване и вземане под наем на земеделска земя.

27

Анонимен

преди 5 години

Пак ли ВМРО? Големи търгаши се оказаха! Аха, аха и ще надминат ДПС.

26

Анонимен

преди 5 години

Самият Мавродиев определи ареста като политически, тъй като подготвял революция и протести пред парламента на 16 март."подготвял революция" - ай стига ве и тоз айдук. С баджанаците щели да се изтъпанят пред парламента? Някой познава ли го?

25

Анонимен

преди 5 години

Хихи...като му видя лукавия фейс на селски хитрец,направо си умирам от смях :)

24

Анонимен

преди 5 години

Само по физиономията ще ви кажа че е от Беломорска Тракия,потомък на преселници.Всички те са много крадливи,истинските българи не са такива,нито морално,нито социално.Тия са лоши крадливи и завистливи.Винаги се натискат в Партията и Комсомолът.А след промените,и в Политиката,за да могат да крадат държавни пари.Държавноста за тях не означава служене в ползу роду,а възможност за крадене.И всички преселници са големи лъжци и предатели.Внимавайте кой избирате да ви управлява.

23

бай х

преди 5 години

който не дели със Суджук паша е крадец

22

Един от Северозапада

преди 5 години

Предупреждават ВМРО да кротува, както предупредиха БСП с Йончева, Марешки-с висящите дела.

21

Анонимен

преди 5 години

Ех тая хубава коалиция бей-й-й!

20

Красю

преди 5 години

Не е вярно. Натопили са го, щото е от ВМРО. Там с а само почтени хора, убеден съм. Сигурно е удар срещу Каракачанов и неговата концепция. Само ВМРО. Каракачанов и Жамбазки ш а оправят България.

19

Анонимен

преди 5 години

До House M.D.Това е някаква нова мода и започва да навлиза все по-масово. Но сега се замислям, че има смисъл, тъй като буди доста въпроси. :)

18

Адам

преди 5 години

хохохо какъв Балкански глиган само:) е как да се оправи тази територия като 90% от матеряла е по зле и от този?

17

...

преди 5 години

Тоя пък защо готви революция? Нали са на власт?

16

Анонимен

преди 5 години

Ограбиха България тия "патриоти".

15

House M.D.

преди 5 години

Сашко, защо отново пишеш въпросителен знак след твърдение?Издаваш най-отявлена неграмотност!

14

Анонимен

преди 5 години

Тоз апаш няма срам брее

13

Анонимен

преди 5 години

Вече знам ,кои са съвременните Революционери !!Не знаех ,че на схематиците им казват революционери !Душа дава за Народа !Направо се е стопил от ....глад !!

12

Анонимен

преди 5 години

Не го ли е срам да краде от джоба на Бойко? Токова престъпление трябва да се наказва с пълната строгост на закона!